Jutro curke!! Kako ste danas? Zanimalo me dali ste nekom rekli za trudnoću osim partneru naravno😊.. ja nisam jos rekla nikome,cak ni mami, nekako mi glupo dok ne prođe prvi pregled,bo...🤷♀️
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Jutro curke!! Kako ste danas? Zanimalo me dali ste nekom rekli za trudnoću osim partneru naravno😊.. ja nisam jos rekla nikome,cak ni mami, nekako mi glupo dok ne prođe prvi pregled,bo…🤷♀️
Pozdrav, ja u uredu pijem čaj od kamilce i molim boga da mi se želudac smiri, čini mi se da je počelo s mučninama i žgaravicom.... Ja sam rekla samo svojoj sestri s kojom ionako sve dijelim, mami i ocu još nisam, nekako čekam pregled da sve bude u redu da što manje brinu, a isto i muževim roditeljima... a na poslu mi je kolegica iz ureda skužila, ali smo stvarno dobre, znam da neće dalje širiti, sretna je zbog mene jer i ona planira početi raditi na bebi....
Jutro curke, kako ste danas? Ja ssm poprilično nervozna, sutra nakon posla je pregled.
Jeli vas jos uvijek bole grudi? Mene bole na dodir, ništa previše ali su narasle skoro za broj. Inace imam bas male tako da se sad bas primjeti kod mene.
Ja sam rekla samo partneru i najboljoj prijateljici. Pokušat cu drzati za sebe dok ne prođe 12 tjedana. Nadam se da ce sutra na pregledu biti sve ok.
Bas se bojim tog pregleda zbog prošle trudnoće.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jutro curke!! Kako ste danas? Zanimalo me dali ste nekom rekli za trudnoću osim partneru naravno😊.. ja nisam jos rekla nikome,cak ni mami, nekako mi glupo dok ne prođe prvi pregled,bo…🤷♀️
Pozdrav, ja u uredu pijem čaj od kamilce i molim boga da mi se želudac smiri, čini mi se da je počelo s mučninama i žgaravicom…. Ja sam rekla samo svojoj sestri s kojom ionako sve dijelim, mami i ocu još nisam, nekako čekam pregled da sve bude u redu da što manje brinu, a isto i muževim roditeljima… a na poslu mi je kolegica iz ureda skužila, ali smo stvarno dobre, znam da neće dalje širiti, sretna je zbog mene jer i ona planira početi raditi na bebi….
Meni još nisu počele mučnine, samo me grudi užasno bole na dodir.. ja ću isto pričekati prvi pregled da kažem roditeljima i najboljoj prijateljici.. nekako mi se čini da je tako najbolje..
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Jutro curke, kako ste danas? Ja ssm poprilično nervozna, sutra nakon posla je pregled.
Jeli vas jos uvijek bole grudi? Mene bole na dodir, ništa previše ali su narasle skoro za broj. Inace imam bas male tako da se sad bas primjeti kod mene.
Ja sam rekla samo partneru i najboljoj prijateljici. Pokušat cu drzati za sebe dok ne prođe 12 tjedana. Nadam se da ce sutra na pregledu biti sve ok.
Bas se bojim tog pregleda zbog prošle trudnoće.
Clio35.. sigurna sam da će biti sve u redu na pregledu sutra, šaljem pozitivne vibre
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Jutro cure, ova noc je prosla bolje sto se tice spavanja.. Mene grudi i dalje ubijaju, bas su bolne i osjetim trnce kroz njih, evo upravo sad isto... Muka mi dodje s vremena na vrijeme, uzmem mentol bombon, napijem se vode, pokusavam pravilno disati.. Mi cekamo prvi pregled da prodje pa da kazemo roditeljima i najboljim prijateljima, zelimo da znaju jer nam je bas tesko skrivat 🙈 Jos za vikend beremo masline, ne znam kako cu sakriti ako budem umorna i bude li mi muka haha 🤪
Clio35 puno srece sutra, biti ce sve u redu ❣
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Monika 1011 Kod mene zna samo muz i sestra, u petak imam pregled i trebalo bi se srceko cut pa sam mislila mozda roditeljima rec. Malo me prodrmao ovaj smeđi iscjedak jucer, ono trudna sam, sutra mozda vise nisam... I strasno me strah ovog pregleda, i bilo me strah i prvog pregleda...
Matea1989, meni isto pomogne caj od kamilice, nisam ga od zime prosle pila i sad skoro svaki dan
Clio35, mogu misliti kako ti je, ali ovaj put ce ti se sreca osmjehnuti 💕. Mene sise ubijaju koliko bole, ne spavam vise na trbuhu zbog njih i noci mi budu nemirne jer se budim svako malo koliko me bole.
Bok cure,
Evo da i ja podijeli svoje iskustvo. Po aplikaciji sam dns 6+1 tt. Za sad uopće nemam mučnine, niti povraćam. Jedino me grudi i dalje ubijaju, i stalno bih spavala. Jedino me tu i tamo malo lagano "štrecne" u donjem dijelu trbuha, no nekako si govorim da je to sve normalno i nema razloga za brigu. Što se tiče implantacijsko ja sam ga imala na početku. Trajalo je samo 3 dana i to točno u periodu kad sam trebala dobiti. Kod mene je bilo roskasto, jako jako malo količinski i to samo prilikom brisanja. Sad samo imam prozirnoj žućkasti iscjedak tu i tamo, ali ništa pretjerano. Prvi pregled mi je tek za dva ipo tjedna i ne mogu dočekati. Samo da znam da je sve u redu s obzirom na prethodno iskustvo.
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Cure,dali imate vi problema sa zatvorom? Ja cu izludit zadnje dane,napuhnuta kao balon,uzas jedan..
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji