Ista stvar i kod mene! 🙈
Jucerasnji dan mi je bio kritičan kad sam ja koja u zivotu nije jaja jela za dorucak, dakle daj mi pahuljice, zobene, voce, wafle, kroasane samo ne nesto slano tipa jaja i kruh. I napravim ja kajganu sa paprikom i tostirani kruh, sa salicom toplog kakaoa. Muz me gleda u soku, nije me u zivotu vidio jaja jest za dorucak 😂😂 Al bilo mi je slabo nakon svega, nit sama ne znam dal od pomisli da sam zaozbiljno jaja doruckovala ili samo simptom... 😷😂 Morali smo izac na zrak u setnju nakon tog showa 🥴
Cari trudnoce 🤣 Lagano pocinje mi se gaditi meso tipa cevapi, pljeskavice.. Taj miris fuj! Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Inace obozavam burgere al sad na spomen burgera 🤮
Krivo sam napisala 30.10. 😜
Maryy29 tako brzo nakon plusa su te narucili, koliko ce ti biti tad?
Pa i u prvoj trudnoci sam isla u 6 tjednu, tad mogu bit sigurnibda je trudnoca
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Cari trudnoce 🤣 Lagano pocinje mi se gaditi meso tipa cevapi, pljeskavice.. Taj miris fuj! Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Inace obozavam burgere al sad na spomen burgera 🤮
A ja bas imam napadaje, pricam o cevapima i burgeru vec tjedan dana pa se nadam da cu ih skinuti s liste uskoro 😂 Vec sam danas rekla da bi mogle i prve sarme uskoro pasti 😄
Da, kao sto se vidi nemam nekih problema s hranom, jedino me zivcira sto mi je kava zasmetala, tome se nisam nikako nadala...
Sarma!!!!!!!! Sad bi ubila za jednu 🤣🤣🤣 Imam mljevenog u zamrzivacu, mogle bi past kroz koji dan 😏 Taman uzela psa prije kise, malo da udahnem zraka. Imam osjecaj da sam teska 100kg od ove napuhnutosti cjelodnevne.
Kako napredujete?
Pomalo 😂
Chocolina ti bar imas vec jedno dijete i imas kako provoditi dan, ja otkako imam zabranu rada se malo trazim... Bilo je zanimljivo prvih par dana se naspavati ali sad vise nije zanimljivo 😑 Netflix, sofa, krevet, izmedu skuham, stan blista, vidim dno u kosari za ves svaki dan... Ali fali mi izaci negdje iz stana... Pa se tako veselim odlasku na pregled u petak 🥰
Svako jutro nas dvoje u setnjici al do kraja dana umori me.. Zivahan je dosta, mira taj nema, jos zubici krenili i to prvo izasla gornja lijeva dvica, a uz njega jos dvoje zubica izbijaju. Srecom sveki mi ga uzme pa ja to slobodno vrijeme iskoristim za pocistit stan, izvest psa.. rijetko kad za odmorit. A nekako sam svakim danom sve umornija.
Dobro jutro cure! Jedva sam nam temu nasla, mogu li se ovi spamovi negdje prijaviti 😡
Ja sam imala besanu noc, probudila se oko 3, i nikako zaspati, predjutro mucnina kao da cu povratiti uzas 🤢 i nekako zaspem oko 6 i alarm u 6 i 40 😓
Danas mi je bas pritisak na mjehur, i usput me glava boli pa pijem da nekako glavobolju smanjim ali ne pomaze... Mislim da cu pokusati sto prije otici na bolovanje, sad bi tako rado ispod dekice bila haha...
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Dobro jutro cure! Jedva sam nam temu nasla, mogu li se ovi spamovi negdje prijaviti 😡
Ja sam imala besanu noc, probudila se oko 3, i nikako zaspati, predjutro mucnina kao da cu povratiti uzas 🤢 i nekako zaspem oko 6 i alarm u 6 i 40 😓
Danas mi je bas pritisak na mjehur, i usput me glava boli pa pijem da nekako glavobolju smanjim ali ne pomaze… Mislim da cu pokusati sto prije otici na bolovanje, sad bi tako rado ispod dekice bila haha…
I ja sam bas lose spavala...muci me zeludac i to uvijek preko noći me boli zeludac a preko dana nista...pa sam se jutros u 6 premjestila samo u boravak sa dekicom...tako sam umorna 😩
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji