Dobro jutro cure! Jedva sam nam temu nasla, mogu li se ovi spamovi negdje prijaviti 😡
Ja sam imala besanu noc, probudila se oko 3, i nikako zaspati, predjutro mucnina kao da cu povratiti uzas 🤢 i nekako zaspem oko 6 i alarm u 6 i 40 😓
Danas mi je bas pritisak na mjehur, i usput me glava boli pa pijem da nekako glavobolju smanjim ali ne pomaze… Mislim da cu pokusati sto prije otici na bolovanje, sad bi tako rado ispod dekice bila haha…
Meni isto nije jasno kako jednom jedinom forumu ovakve vrste u hrvatskoj nije cilj zastiti ovo sve od hrpe toliko spamova, za nepovjerovati 😠
Draga lena, ja bi na tvom mjestu ostala pod toplom dekicom, nije lako dan gurati a kamoli raditi s glavoboljom. Imas pravo biti bolesna, u tebi se razvija zivo bice 🍀
Ja sam otkrila Lauru Clery na YouTube i upravo odcmizdrila na njen porod i vec se vidim kako cmizdrim na svom vlastitom. Da bude jasno, nisam za nikakva snimanja porođaja i to mi je no way ali ona sve svoje vlogove radi sa humorom, parodijom pa mi je to sve simpa za gledati ❤️
Znači jučer nam je svima bio prežderavanje dan. Isto sam se prežderavala i onda mi bila muka. Jutros mi je isto malo muka, čini mi se da počinje radoblje sve mi smrdi 😂
Čak mi kava postaje neukusna... Bit će veselo!
Da ne kažem da su mi promjene raspoloženja turbo.... Jadan muž i mala samnom.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure! Jedva sam nam temu nasla, mogu li se ovi spamovi negdje prijaviti 😡
Ja sam imala besanu noc, probudila se oko 3, i nikako zaspati, predjutro mucnina kao da cu povratiti uzas 🤢 i nekako zaspem oko 6 i alarm u 6 i 40 😓
Danas mi je bas pritisak na mjehur, i usput me glava boli pa pijem da nekako glavobolju smanjim ali ne pomaze… Mislim da cu pokusati sto prije otici na bolovanje, sad bi tako rado ispod dekice bila haha…
Meni isto nije jasno kako jednom jedinom forumu ovakve vrste u hrvatskoj nije cilj zastiti ovo sve od hrpe toliko spamova, za nepovjerovati 😠
Draga lena, ja bi na tvom mjestu ostala pod toplom dekicom, nije lako dan gurati a kamoli raditi s glavoboljom. Imas pravo biti bolesna, u tebi se razvija zivo bice 🍀
Ja sam otkrila Lauru Clery na YouTube i upravo odcmizdrila na njen porod i vec se vidim kako cmizdrim na svom vlastitom. Da bude jasno, nisam za nikakva snimanja porođaja i to mi je no way ali ona sve svoje vlogove radi sa humorom, parodijom pa mi je to sve simpa za gledati ❤️
Pa daa zar ne postoji neki administrator koji to provjerava 😓
Mirjam2 u potpunosti si u pravu, cekala sam poslije pregleda da vidim kad cu otici, al mi je sve teze to budenje ujutro i pretvaranje na poslu da nisam trudna 🤦♀️ Divim se zenama koje trudne rade plus ih cekaju djeca kuci!! Svaka cast!
Mislila sam sto duze izdrzati kako imam jos 2 mjeseca ugovora, pa se nadam da ce produziti, al mislim da moram misliti na ovu mrvicu da je to najbitnije...
Ana.b. Odmaraj ispod dekice sto vise mozes 🥰🥰
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Žene, svima su nam hormoni krenuli radit svašta 😂😂
Ja sam kavu prije pila triput na dan, sad ju ne mogu vidjet... Nalijevam se jamnicon, ona mi baš jako pomaže u smislu da mi se smiri mučnina, pa da mogu pojest ručak i to jedva pojedem pola.
Tako da sad nekako izdržavam na poslu...
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Žene, svima su nam hormoni krenuli radit svašta 😂😂
Ja sam kavu prije pila triput na dan, sad ju ne mogu vidjet… Nalijevam se jamnicon, ona mi baš jako pomaže u smislu da mi se smiri mučnina, pa da mogu pojest ručak i to jedva pojedem pola.
Tako da sad nekako izdržavam na poslu…
Ista stvar kod mene s kavom. Sad pijem kakao jer nesto moram, navika 😄
Od sinoć prijavljujem žgaravicu, a od sad i mučninu i stalno imam osjećaj da mi nešto zapelo u grlu, pa se sve mislim nije to od trudnoće kao malo mi je rano za mučninu, ali izgleda da ipak je...
Kako vi stojite sa mučninama, jesu li trenutne ili vas prate kroz čitav dan???
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Što se tiče mučnine do danas sam bila ekstra, a jutros kad sam ušla na wc na poslu sam na neko sredstvo za čišćenje koje se meni nenormalno osjetilo skoro dušu ispovraćala.... nadam se da je čistačica samo stavila previše ili promijenila sredstvo i da će me mučnine bar još malo pustiti....
Meni skoro cijeli dan mucnina i napuhnutost. Srecom jos nijedna ne povraca 🤣 Sad ja i maleni ubili oko sat ipo vremena 😄 Bas je vrijeme za nista ne radit, samo bit u krevetu.
Ja danas uocila smečkasti, sluzavi iscjedak na dnevnom ulosku. Imate li ih i vi?
Ja danas uocila smečkasti, sluzavi iscjedak na dnevnom ulosku. Imate li ih i vi?
Ja nemam nista na smedje, svaki dan gledam, cak sam sanjala da sam imala 😞 Uobicajeno bude bijel kremast i vecinom kasnije zuto bude... Nadam se da nije nista, jel ti jos uvijek?
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji