Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    29. Listopad 2020. 10:00

Miaaa1 super za srceko 🥰🥰
    Cure koje danas imaju pregled sretno ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    29. Listopad 2020. 10:02

Ja sam zadnja 2-3 dana bas lose. Nemam uopce snage za nista samo spavam bas sam krepana...jel i vama tako? Jer ovo je bas uzas koji umor...čak mi je i apetit pao 😪

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

29. Listopad 2020. 10:18

Clio, mislim na tebe danas, da sve prođe ok 💕
    Barbi, ima pravo ginićka, sad samo guraj dan za danom i onda da cujemo srceko 16.11 ❤️
    Ana, da bar meni apetit hoce past, grozna sam, nakon slatkog mora slano i obrnuto. Pocela sam jest cokolino za dorucak 😄🙈 A o umoru da ne pricam, jel to umor ili sam lijena ni sama ne znam. Jedva cekam sutra otici na pregled, malo prosetat.. 

Aneee
    29. Listopad 2020. 10:41

Aime cokolinooo ❤❤ kako dugo nisam cokolino jela hahhha
    I ja sam mislila na početku da sam se samo ulijenila ali sad je postalo bas uzas nemam snage nikako 😪😪

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Jelica1986
    29. Listopad 2020. 10:57

pozdrav svima budućim mamicama :)

trudna sam 8+1, prošli tjedan sam obavila prvi pregled, sve je u redu, srčeko kuca :) termin bi trebao biti 9.6.2021. 

od simptoma imam povremenu mučninu bez povraćanja ( do prije par dana su bile svakodnevne i cjelodnevne i baš sam teško funkcionirala), strašan umor koji se napokon smanjuje i osjetljivost na mirise. Grudi su se povećale malo ali ne bole i za sada mi je to ok.

Nadam se da ćemo se dugo družiti. :)

Sretno curama na pregledima..

29. Listopad 2020. 12:51

Cao curke. Ja imam dns u 15:30. Uzasno sam nervozna i nestrpljiva i jedva cekam da prodje da vidim da je sve ok. Sto se tice simptoma imam mucnine tipa da mi je neka nelagoda u zeludcu ako ne pojedem cim ogladnim i ne mogu jesti velike porcije, ali nagon za povracanje srecom nemam. Ugl javim se nakon pregleda. ☺️

Ivo& Ivana💙♥️
    29. Listopad 2020. 12:56

Amelia92

Cao curke. Ja imam dns u 15:30. Uzasno sam nervozna i nestrpljiva i jedva cekam da prodje da vidim da je sve ok. Sto se tice simptoma imam mucnine tipa da mi je neka nelagoda u zeludcu ako ne pojedem cim ogladnim i ne mogu jesti velike porcije, ali nagon za povracanje srecom nemam. Ugl javim se nakon pregleda. ☺️

Sretno ti!! 😘❤️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

29. Listopad 2020. 13:29

Clio35

Amelia92

Sretno ti!! 😘❤️

Hvala punooo!!❤️

chocolina
    29. Listopad 2020. 15:25

Sretno nam danas na pregledu 😄
    Ja sam uzasno umorna, pogotovo otkad se sat pomaknuo. Malac se budi oko 7, a ja mrtva. Danas dok sam vozila me mucnina uhvatila ogromna, mislila sam da cu se izbljuvat u autu. Stala u pekaru i nesto pojela. 
    Javim se iza pregleda 😊

29. Listopad 2020. 16:39

Luckyy42

Moj pregled je nazalost odgoden na 4.11., jucer su samo potvrdili trudnocu iz urina🤷🏼‍♀️, znaci prvi pregled ce bit onda😊❤️

Jeeeej, i to je nesto ❤️
    Mene moja isto zove da odgodi, ja se vec pocela mrstit u sebi kad kaze umjesto u 12 da dođem u 9, ma reko i u 5 ako treba 😂🥰🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.