Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maryy29
    26. Listopad 2020. 11:57

Krivo sam napisala 30.10. 😜

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Lena25
    26. Listopad 2020. 12:44

Maryy29

Krivo sam napisala 30.10. 😜

Maryy29 tako brzo nakon plusa su te narucili, koliko ce ti biti tad?

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Mallla
    26. Listopad 2020. 13:35

Popis prvih pregleda:
    Miaaa1 - 28.10.❤️
    Amelia92 - 29.10. ❤️
    Chocolina - 29.10.❤️
    Mare87 - 30.10.❤️
    Mirjam2 - 30.10.❤️
    Maryy29 - 30.10.❤️
    Tonka55 - 2.11.❤️
    Lena25 - 2.11.❤️
    Mallla - 4.11. ❤️
    Monika1011 - 9.11. ❤️
    Ana.b. - 9.11.❤️
    Matea1989 - 10.11.❤️
    Barbi_2309 - 16.11.❤️
    Cocolina
    Mara5
    Luckyy42
    Orhideja1

url=https://lilypie.com]

Mallla
    26. Listopad 2020. 13:45

Pijem 2 kave dnevno, nema tu smetnji 😊 pila sam i u prvoj T. Posljedica je što imam malecku ludu za kavom, dakle sakrivam šalicu jer ona ako je se dočepa popije ko sok.... Strašno 🤪
    Jastuk za dojenje, banana ili kako već, najbolja stvar ikad, pogotovo kad trbuh naraste. Inače kad sam rodila muž ga je prisvojio i spavao s njim dok se nije raspao 😊🤪 definitivna preporuka!
    Što se mene tiče i simptoma još sam ok, tu i tamo osjetim želudac, ništa previše značajno. Mokrim kao cisterna i tako!
    Treba još tjedan ipo čekati do pregleda. Samo se nadam da će sve biti u redu. 
    Na poslu sam iznijela već neki plan rada tako da sad samo Bože podrži! 

url=https://lilypie.com]

chocolina
    26. Listopad 2020. 15:21

Cure koje pijete kavicu nemojte se odricat, od jedne vam nista nece bit. Zadovoljna mama, zadovoljna beba.. ovako da to odbacite mozda bi bio sok za organizam tako da samo smanjite. Ja je inace ne pijem.
    Ja imam trudnicki jastuk i iskreno lijepo se namjestiti uz njega al ajde ti ispod jorgana se okreni sa njim. Nema sanse 😏 Mene to uzasno nerviralo, jedino mi je dobrodosao kad se bebica rodila pa kao nekakva zastitna ogradica za nju. A vjerujem da je dobar i kao pomoc pri dojenju. Pregled mi je u 4ipo popodne, taman mi javili sat 😊

Aneee
    26. Listopad 2020. 17:29

Ja inače ne pijem bas kavu...ono mozda ako 2-3 u mjesec dana da popijem hahah tako da meni to nije problem...pušiti sam prestala odmah na fan kad sam vidjela plusic i to je to, sad samo zdravo 😁
    A jastuk za trudnice je nešto najbolje što su izmislili, preudobno 😀

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ivo& Ivana💙♥️
    26. Listopad 2020. 19:10

Ja isto popijem samo jednu ujutro i to je to. Prestala sam pusiti ali ionako sam namjeravala jer u zadnje vrijeme i nisam nesto ni pušila tako da mi je trudnoća dobro došla. Danas sam dobila uputnicu za tronbofiliju tako da to moram odraditi jos. Sad pijem aspirin 100

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

chocolina
    26. Listopad 2020. 19:40

Ja sinoc sanjala uzasan san. Da sam prokrvarila, i da sam molila muza da me odvede na hitnu a on je na to samo rekao da se strpim, da ima vremena za to, da nije ozbiljna situacija 😑 😱 

26. Listopad 2020. 19:48

chocolina

Ja sinoc sanjala uzasan san. Da sam prokrvarila, i da sam molila muza da me odvede na hitnu a on je na to samo rekao da se strpim, da ima vremena za to, da nije ozbiljna situacija 😑 😱

Ajme uzas 😖

chocolina
    26. Listopad 2020. 19:59

A danas sta sam sve pojela.. jos ne znam kako nisam na wc-u zavrsila 🙄 Pocela sa burekom, pa me zabolio zeludac, popila reflustat. E onda prestalo bolit pa mi se opet jelo nesto sirasto i slano, a u kuci nista takvog. Zapravo strukle mi se jele 🤣 Onda nasla u zamrzivacu neki kruh za zacinskim biljem. Pa to ispekla. Pojela pola i shvatila da mi se to zapravo ne jede, da bi ja nesto kiselo. Pa navalila na kisele krastavce. Kad sam se zadovoljila zazelila nesto slatko pa udri po usecerenim bajamima i orah kuglicama 🤪 I evo maloprije vidila mlijeko u frizideru i popila casu 🤔 Znaci uzas 🤣🤣🤣 Ko najjaci pms 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.