Curee, prvi pregled prosao. Kuca srceeee... presretna sam... I svima vama zelim isto... 🙂🙂🙂
Miaaa super za pregled 😍 Moj je sutra u 16:30. Zasad mi znaju suprug, kuma, bliska prijateljica i jedna seka od muza. Danas sam skoro mami rekla al sam se predomislila. Pocela ona pricu kako ce mi cuvati malenog kad krenem radit, a ja se mislim u sebi "Cuvat ces dvoje" , al ja necu radit 🤣
Nosim sve siroke majice, prenapuhana sam, stomak ko u 5mj.trudnoce. Sise ko da su od celika 😅 Mucnina i dalje skoro cjelodnevna. I pocela sam piskit cesce, a i po noci 🙄
Curee, prvi pregled prosao. Kuca srceeee… presretna sam… I svima vama zelim isto… 🙂🙂🙂
Čestitkeeee... baš mi je drago.. urednu i školsku trudnoću do kraja želim..❤
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Barbi, jesi vadila betu nanovo? Ili ces vadit prije pregleda?
Mia, odlično, bas mi je drago da je sve u redu ❤️
Chocolina, ja vec 2 tjedna izmisljam price kad me mama pita kako je na poslu bilo, jer ne zna da sam doma 😄
Ja se osjecam isto strasno napuhnuto, ko da sam se vec zdebljala, ali sve je dobro dok jos kopčam remen u istu rupicu (tjesim se) 🙈
Curee, prvi pregled prosao. Kuca srceeee… presretna sam… I svima vama zelim isto… 🙂🙂🙂
Super, baš mi je drago da je pregled dobro prošao.
Mene danas čeka, u 16.30. Cijelu noc sam jedva oka skopila koliko sam u grču. Neznam kako se opustiti. Strah me zbog proslog puta. Jedva cekam da samo prođe taj pregled i da kaže da, je sve uredu
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio sretno danas!
Miaa čestitam! Koliko si tjedana?
Kome sam rekla hmmm dio obitelji zna, na poslu znaju, čisto jer pregled je daleko a ja ipak želim da znaju da mi mogu uskočiti kada je potrebno.
Nakon pregleda će saznat i ostatak 😀
Službeno su mi počele mučnine.. Jučer cijeli dan mučno, evo sad i jutros. Grudi još veće, umornija i izbijaju mi velike bubuljice na licu
url=https://lilypie.com]
Miaa1 Supeer, bas mi je drago 🥰
Clio35 Samo smireno, zelim svu srecu da sve u redu prodje, cekamo dobre vijesti ❣
Ja sam trazila godisnji sljedeci tjedan, sve sam vise nervozna na poslu, umara me, jos pregled u ponedjeljak, samo da sve prodje dobro, pa da vidimo sto cu s poslom, al vjerovatno cu traziti da ne idem vise na posao 🙄
Jel i vama trbuh napuhan pogotovo navecer, ja se osjecam kao da sam 5 mjesec barem 🤪
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Hvala. Uzasno se bojim jer bas i nemam nekih simptoma pa me strah da nesto nije uredu. Grudi su jednake. Bole na dodir i teže su ali ništa previše. Danas je tjedan dana od +. Nemam mucnine još.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Nemam ni ja neke strasne mucnine, plus je bio 13.10.. Pa nismo svi jednaki netko umire odmah od mucnina netko nista cijelu trudnocu, ne brini oko toga 😊 Koliko vidim vecina nas cura ovdje nema mucnine ni povracanje.. Mene grudi bole bas jako, i to drzim kao pozitivan znak i drobic kao da raste sad to ne znam je li to ima smisla ikakvog al eto.. A za mucnine bolje da smo u sretnicama koje ih nemaju 😊
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Mirjam, doktorica me uopće nije poslala na vađenje bete, tako da ne.
Rekla mi je samo da pijem prenatalne i nastavim sa folnom ( jer ja pijem folnu od 5. mjeseca), i naručila me na prvi pregled 16.11.
Koliko sam je ja shvatila, nije htjela prije jer želi da se sve dobro uhvati i vidi na prvom pregledu. Rekla je da mi ne bi htjela ništa dolje "čačkati"prije 8.tjedna zbog prethodnog spontanog. Pitala sam je ja i dali da uzimam opet duphastone, ali je rekla da nema potrebe već da se samo o pustim i slušam svoje tijelo. Da odmaram i pijem puno vode, te da sama priroda zna najbolje.
Ja sam i papu radila u 5. mjesecu i svi nalazi su mi bili uredni. Krvna slika mi je oduvijek bila školska, pa tako i prvi put, pa mi sad preostaje samo čekati🤷♀️
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji