Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonka55
    29. Listopad 2020. 19:33

Chocolina baš te potrefilo, mora bit i takvih dana. Odmori se večeras uz dekicu ❤️
    Mirjam jedva čekam da nam javiš sutra!! 😍
    Mare nadam se da si dobro! Liječi see 🥰
    Baš mi je drago da svi lijepo napredujemo💞 Meni je ovaj tjedan najbolji do sada, nisam povraća.. Mučnine me malo pustile.. 
    Sinoć smo rekli mojima, bila i starija seka... Pita me što više ne piješ kolagen? (Mama nedavno rekla da je sanjala crnku...) 😂😂 I odg: "Trudna sam! " odmah je bilo veselje i pila se rakija 😂 Njegovima govorimo iza pregleda 🥰

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

29. Listopad 2020. 19:52

Clio, bas imas srece s ginickom, super od nje da te narucila tako brzo opet na pregled, mislim da nije svugdje praksa nazalost. Al bit ce to ok, izgurat će te ❤️
    Mare, ozdravi brzo 🍀
    Orhideja, bas mi je drago da je sve u redu, nadam se da ce sutra kod mene isto biti sve ok 🤗
    Chocolina, ja bi isto na tvom mjestu napravila 👍 Evo vidis da zavrsetak dana ide na bolje 🥰
    Tonka, ovo je dobra😂😂 Bas si mogu zamisliti i moju mamu kak kaze "znala sam jer sam sanjala..." 🤣🤣

chocolina
    29. Listopad 2020. 20:09

Evo maloprije rekla svekrvi jer racunam ako mi dodje lose il nedao bog veceg zla, da ima neko u kuci ko zna razlog moje boljke 😅 Zena sva sretna, logicno 🤣 A bas je neki dan rekla da samo mi radjamo, da ce ona sve cuvat. Eto joj na 😂😂😂

Ivo& Ivana💙♥️
    29. Listopad 2020. 20:23

Orhideja1

Clio35

Orhideja1

Pregled gotov, za sada je sve u redu, preventivno uvodimo dufaston.
    Sljedeći pregled 09.11.

Baš mi je drago. Jeli ti rekao koliko si trudna? Jeli vidio plod?

Po njihovim mjerenjima sam 5+4, po aplikaciji 5+2.
    Za sada se vidi GV, ŽV i EO, sve odgovora tjednima.
    Nadamo se na sljedećem pregledu vidjet više.

Super.sad polako naprijed. Meni nije uspjela vidjeti EO pa sam malo zabrinuta. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Orhideja1
    29. Listopad 2020. 20:37

Clio35

Orhideja1

Clio35

Orhideja1

Pregled gotov, za sada je sve u redu, preventivno uvodimo dufaston.
    Sljedeći pregled 09.11.

Baš mi je drago. Jeli ti rekao koliko si trudna? Jeli vidio plod?

Po njihovim mjerenjima sam 5+4, po aplikaciji 5+2.
    Za sada se vidi GV, ŽV i EO, sve odgovora tjednima.
    Nadamo se na sljedećem pregledu vidjet više.

Super.sad polako naprijed. Meni nije uspjela vidjeti EO pa sam malo zabrinuta.

Na početku trudnoće svaki dan čini veliku razliku jer se sve odvija jako brzo. Meni su ciklusi nešto kraći pa se možda zato vidjelo. Znam da si zabrinuta, ali pokušaj se opustiti i misliti pozitivno. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

chocolina
    29. Listopad 2020. 20:40

Clio35 meni je prijateljica nedavno isla potvrditi trudnocu, bila je 5+3 i isto tako je bilo. GV i ŽV vidljive, al EO nije bilo. Dosla je sa 7tj., i sve se lijepo vidilo. Bice sve ok 🤗

29. Listopad 2020. 21:30

Pozdrav cure, evo ja sam dns bila na pregledu sve je hvala Bogu u redu. Vidljiva srcana akcija, plod odgovara velicini, morfologija uredna lijepo se vidi gdje je dio glavice, a gdje zadka. Ugl sve je ok. ☺️ Svima zelim isto da sve bude ok. 

29. Listopad 2020. 21:33

Amelia92

Pozdrav cure, evo ja sam dns bila na pregledu sve je hvala Bogu u redu. Vidljiva srcana akcija, plod odgovara velicini, morfologija uredna lijepo se vidi gdje je dio glavice, a gdje zadka. Ugl sve je ok. ☺️ Svima zelim isto da sve bude ok.

Divno Amelia, cestitam 🥰 Nek bude i dalje ovako 😊

29. Listopad 2020. 21:57

Mirjam2

Amelia92

Divno Amelia, cestitam 🥰 Nek bude i dalje ovako 😊

Hvaala puno! Bas to, samo da tako ostane. 🤗😍

chocolina
    29. Listopad 2020. 22:33

Amelia92 super za pregled 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.