Ja danas uocila smečkasti, sluzavi iscjedak na dnevnom ulosku. Imate li ih i vi?
Ja nemam nista na smedje, svaki dan gledam, cak sam sanjala da sam imala 😞 Uobicajeno bude bijel kremast i vecinom kasnije zuto bude… Nadam se da nije nista, jel ti jos uvijek?
Imala sam i proziran i zuckast iscjedak, a sad je malo više smeđe, ko par kapi... Nebi si htjela paniku stvarati, u petak imam kontrolu. Nemam nikakve bolove, grceve nista inace
I kod mene je bijeli iscjedak ili nekad malo skroz malo kao da primjetim da je zuckasti ali možda se čini i od svijetla....pa jel ti puno ili kako?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I kod mene je bijeli iscjedak ili nekad malo skroz malo kao da primjetim da je zuckasti ali možda se čini i od svijetla….pa jel ti puno ili kako?
Ko veličina otiska malog prsta
Dakle jagodice malog prsta... Promatrati cu danas pa ak bi nest bilo cu pravac hitna, ginekologijna ne radi
A možda je zaostalo imol...jer kažeš da je smede a smede je stara krv tako da se ne brineš puno...jedino sad ako je kolicinski previse onda idi...jesi vadila betu?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dakle jagodice malog prsta… Promatrati cu danas pa ak bi nest bilo cu pravac hitna, ginekologijna ne radi
Ja bih ti isto preporucila ako sto bude jos da odes na hitnu, bit ces mirnija... A moguce i da je neka zilica pukla od sirenja kako kazu da tako bude, da je sasvim normalno..
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Nisam vadila betu, imala sam pregled 20.10 i to samo jer sam trebala potvrdu o trudnoci i tad je bilo sve u najboljem redu.
Necu se stresirati zbog ovoga, stavila sam novi dnevni pa cu promatrati a ako opet nest bude cu se uputiti na hitnu.
Hvala vam ❤️❤️
Mirjam rekla bi ti sve što su ti cure do sad rekle. Smeđa krv je stara krv, moguće implatacijska. Sad je nisam imala a u 1T jesam, čak i rozo je bilo, a trajalo je 1 dan. Probaj malo odmarati pa se možda i smiri.
url=https://lilypie.com]
Mirjam bit će sve ok! ❤️❤️
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Popis prvih pregleda:
Miaaa1 - 28.10.❤️
Luckyy42 - 28.10.❤️
Amelia92 - 29.10. ❤️
Chocolina - 29.10.❤️
Mare87 - 30.10.❤️
Mirjam2 - 30.10.❤️
Maryy29 - 30.10.❤️