Znaci ja sad dosla na pregled, doktor imao hitni slucaj i isao na operaciju. Znaci sve mi ladje potonule, jos sam kasnila zbog guzve u prometu, jedva parking nasla i tuga.. Izlazim sva pokisla iz ordinacije, spetljam se o vlastite noge i tresnem preko stepenica na pod, i to tocno ispred kafica 🙄 Ali to nije sve! Dodjem do parkinga i pricam muzevoj seki kako doktora nema, i usput prokomentiram kako glupaca nisam zakljucala auto. Stavljam torbicu na haubu, kad ono neki momak ulazi u auto. Shvatim da imamo isti auto samo je moj parkiran 3 mjesta povise 🤦🏼♀️ Ispricavam se momku, on se smije, ja kupim torbicu a kad ono iz nje sve tresne na pod.. Sad cekam sta je iduce da mi se desi 😭
Evo i mene, ja sam danas zvala da se naručim za pregled jer sam sinoć uočila smećkasti trag na dnevnom ulošku. Stvarno minimalno i ništa me ne boli pa to smatram da je ok, ali s obzirom na prethodna dva spontana, naručena odmah danas na pregled.
Ja sam planirala ići u 7tt jer tada bi otkucaji već trebali biti, ali eto javim se poslije pregleda.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Jaooo chocolina, baš si me malo i nasmijala, ali nakon ovog svega slijede ti samo lijepe stvari 🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Ovo doslovno peh za pehom, ne znas jel bi se smijao il plakao. Pa jesu li ti bar ponudili novi termin?
Orhideja, obavezno se javi. Nadam se da je sve ok. Ja nisam htjela nazvat zbog iscjetka jer sam nekak duboko u sebi uvjerena da je to ok i normalno. Nadam se da mi se nece obit sutra.
Chocolina joj što te sve snašlo 🙄😒. To je dve od nervoze.
Ja sad došla sa pregleda, znaci ginekologica je totalno temeljita. Po zadnjoj M sam 6+4 ali kako sam imala kasnu ovulaciju ona vidi gestacijsku vrećicu i žumanjčanu za 5+4 i to se tocno poklapa sa, mojom ovulacijom. Plod jos ne vidi. Sutra moram ici vadit krv, šečer i hormone štitnjaće i na razgovor za heparin jer sam preboljela trobmozu sinusa prije 10 god.
Rekla mi je da dođem ponovno za tjedan dana da vidi kako se razvija. A do tad u Božje ruke
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja imam temp. vec nekoliko dana, tako da cu morati odgoditi sutrasnji pregled 😔
Pregled gotov, za sada je sve u redu, preventivno uvodimo dufaston.
Sljedeći pregled 09.11.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sljedeći pregled 09.11.
Baš mi je drago. Jeli ti rekao koliko si trudna? Jeli vidio plod?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sad sam se narucila u svog starog ginekologa jer ovaj radi privatno i u bolnici pa je covjek izgleda rastrgan na sto strana. Tako da ne zelim riskirati da mi se opet ovo desi. Prijavljujem novi datum pregleda 6.11 😊
Sljedeći pregled 09.11.
Baš mi je drago. Jeli ti rekao koliko si trudna? Jeli vidio plod?
Po njihovim mjerenjima sam 5+4, po aplikaciji 5+2.
Za sada se vidi GV, ŽV i EO, sve odgovora tjednima.
Nadamo se na sljedećem pregledu vidjet više.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji