Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norrah
    11. Prosinac 2020. 19:03

Ajme cure baš mi je drago zbog svih tako lijepih pregleda 🥰🥰🥰
    Jeste već razmišljale gdje biste se porodile? 
    Ja sam o Petrovoj nažalost čula samo loše u zadnje vrijeme tako da sam od nje odustala... Ja sam za sada pri sv. Duhu iako je sve individualno i na sreću nažalost. 🤷
    Znam da je možda rano, al sigurno svima to prodje kroz glavu 😂

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Kiflica
    11. Prosinac 2020. 19:10

Evana, dobrodosla! Drago mi je da si s nama, jer zaista u ovog grupi nesebicno dijelimo i dobivamo savjete temeljene na informacijama koje prethodno pretrazimo, i nikada nike ruzna rijec bila ikome upucena. Na pravom si mjestu s pravim curama i drago mi je sto vidim da si i ti takva! :) 
    Tweetyca, tvoj doktor je super, kao i moja dr.Bas mi je drago! Druge cure koje muku muce s groznim soc i priv gin, sjetite se da imate pravo promijeniti lijecnika! Zauzmite se za sebe i ne pristajte na lose. Ima i divnih spc.gin.-mozete se raspitati i prebaciti tamo. :) 

• Evana
    11. Prosinac 2020. 19:23

Kiflica

Evana, dobrodosla! Drago mi je da si s nama, jer zaista u ovog grupi nesebicno dijelimo i dobivamo savjete temeljene na informacijama koje prethodno pretrazimo, i nikada nike ruzna rijec bila ikome upucena. Na pravom si mjestu s pravim curama i drago mi je sto vidim da si i ti takva! :)
    Tweetyca, tvoj doktor je super, kao i moja dr.Bas mi je drago! Druge cure koje muku muce s groznim soc i priv gin, sjetite se da imate pravo promijeniti lijecnika! Zauzmite se za sebe i ne pristajte na lose. Ima i divnih spc.gin.-mozete se raspitati i prebaciti tamo. :)

hvala ti na lijepim riječima <3 

• Evana
    11. Prosinac 2020. 19:30

Norrah

Ja sam o Petrovoj nažalost čula samo loše u zadnje vrijeme tako da sam od nje odustala… Ja sam za sada pri sv. Duhu iako je sve individualno i na sreću nažalost. 🤷

nisam čitala negativna iskustva za Petrovu, ali sam vidjela da su žene čitale da ima dosta negativnih iskustava. ja bih u Petrovu jer mi je najbliža, tamo sam se rodila, a i kad sam imala spontani tamo sam išla na hitnu i doktor koji me primio je bio stvarno brižan. voljela bih opet kod njega doći 

a vinogradska mi je alternativa jer sam cula lijepe stvari. u Merkur ne bih jer je od kume kći prošle godine u siječnju tamo rodila i nema lijepa iskustva ni s poroda ni kasnije. o svetom duhu ne znam nis 

jest, rano je, ali kaj ću, razmisljam o svemu pa i o tom hahah  

• Evana
    11. Prosinac 2020. 19:33

Evana

Norrah

Ja sam o Petrovoj nažalost čula samo loše u zadnje vrijeme tako da sam od nje odustala… Ja sam za sada pri sv. Duhu iako je sve individualno i na sreću nažalost. 🤷

nisam čitala negativna iskustva za Petrovu, ali sam vidjela da su žene čitale da ima dosta negativnih iskustava. ja bih u Petrovu jer mi je najbliža, tamo sam se rodila, a i kad sam imala spontani tamo sam išla na hitnu i doktor koji me primio je bio stvarno brižan. voljela bih opet kod njega doći

a vinogradska mi je alternativa jer sam cula lijepe stvari. u Merkur ne bih jer je od kume kći prošle godine u siječnju tamo rodila i nema lijepa iskustva ni s poroda ni kasnije. o svetom duhu ne znam nis

jest, rano je, ali kaj ću, razmisljam o svemu pa i o tom hahah

ove godine, ne prosle, siječanj mi se čini kao da je bio prije sto godina hahah

missmama91
    11. Prosinac 2020. 19:34

malaga

missmama91

tweetyca

missmama91

Pozdrav :) evo citam vas vec neko vrijeme ali nikako da se pridruzim,cekala sam prvi pregled..na zalost prvi pregled 6+6 rezultirao je bezobraznim ponasanjem ginekologa gdje sam ja otisla placuci. Znaci prvo nije nista govorio,kada bi ga nesto pitala nebi dobila odg. Odmah me napao sto radim tu uopce u 6 tj. (A tako me narucili)Na brzinu mi uzeo papa test i upalio uzv da potvrdi trudnocu,pogledao-ugasio i rekao da se nazire trudnoca ali da je sve to rano prije 9-10 tj T. I hvala dovidjenja…na kraju kada sam shvatila da mi nije dao uputnicu za krv,vratila se unutra gdje je rekao da mi to jos ne treba,na moj govor da imam problema sa sticnjacom i da sam u prosloj T pila tablete i da mi makar samo tu uputnicu da,onako jedva s pogledom mi ju je napisao…mislim uzas,..ja ostala sokirana ponasanjem.. vidim da i vi imate svakakva iskustva s ginekolozima? Ja sam prijasnju trudnocu vodila privatno,mislila sam sada preko socijalnog,ali mislim da cu svoju privatnu kontaktirati opet..

To mi je bas grozno cuti! Ja bi ga mijenjala odmah. S ginekologom se bas moras osjecati ugodno i moci mu vjerovati. Ja imam srece sa svojim, iako sam dosla prerano potrudio se sve pogledati na UZV i rekao mi lijepo kad da dodjem opet da bi se bolje vidjelo da li je sve okej. Takodjer mi je objasnio kroz sta moje tijelo trenutno prolazi i kako bi se mogla osjecati, i sto je "hitno", tj kada je bol zabrinjavajuca i kada trebam odmah doci do njega.

To se zove doktor. I vjerujem da onda imas povjerenja u njega pogotovo za vrijeme trudnoce kada je to napotrebnije i najvaznije jer tako reci ovisis o njegovom znanju i brizi o tebi i bebi..ja sam istog trena pozalila sto nisam odmah zvala privatnicu. Kako sam cudom dobila sestru na tel. rekla sam idem probat 🙄..te moje socijalne uopce nema i mislim da se nikada nece vratiti (isla googlati 😆),a ova zamjena je ispala uzas i izgubio odmah na pocetku cijelo moje povjerenje.

Radi li se kojim slučajem o ambulanti na Borovju? :/

Da..radi se o Borovju.. nisam htjela imenovati jer svatko ima svoja iskustva.. ali eto ja razocarana..zvala privatnicu,u uto imam pregled pa cu vidjeti sto cu dalje sa socijalnim..
    Ostale cure,čestitam na uspjesnim pregledima 🙌👍

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

missmama91
    11. Prosinac 2020. 19:38

Ja sam prije 4 g. rodila u Vinogradskoj,iako pripadam Petrovoj. Evo imam samo rijeci hvale,svi su bili ljudi prvo..bila sam i na hospitalizaciji 3 tj ,tako da sam bila svih upoznala i svi su bili jako ljubazni te spremni pomoc..

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Mallla
    11. Prosinac 2020. 19:39

Barbi i Evana super da su vam pregledi prošli dobro. Baš je lijepo čitati pozitivne postove....a ne mogu ni zwmisliti dvije bebice koje mašu...pree dobro! ❤🧡
    Ja sam nešto počela razmišljati o imenima. Iskreno ime mi je bilo najteže izabrat i opet će biti teško...Imate li vi imena? Za sada mi se sviđaju za dečke Filip i Mateo a za cure Anja, Sara, Mari, Helena....a već se vidim da će to doživjeti 1001 izmjenu!

url=https://lilypie.com]

• Evana
    11. Prosinac 2020. 19:49

missmama91

Da..radi se o Borovju.. nisam htjela imenovati jer svatko ima svoja iskustva.. ali eto ja razocarana..zvala privatnicu,u uto imam pregled pa cu vidjeti sto cu dalje sa socijalnim..
    Ostale cure,čestitam na uspjesnim pregledima 🙌👍

ako ti se da ići do glavnog kolodvora na pregled, mogu ti preporučiti svoju ginekologicu. stvarno je divna

• Evana
    11. Prosinac 2020. 19:51

Mallla

Barbi i Evana super da su vam pregledi prošli dobro. Baš je lijepo čitati pozitivne postove….a ne mogu ni zwmisliti dvije bebice koje mašu…pree dobro! ❤🧡
    Ja sam nešto počela razmišljati o imenima. Iskreno ime mi je bilo najteže izabrat i opet će biti teško…Imate li vi imena? Za sada mi se sviđaju za dečke Filip i Mateo a za cure Anja, Sara, Mari, Helena….a već se vidim da će to doživjeti 1001 izmjenu!

pa mislila sam dati dječaku ime po svojim djedovima jer ih nikad nisam upoznala, a ako je curica dati joj ime Rita, Judita, Manda, Sofija, Ana. ali to će se sve promijeniti još 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.