E, onda ti nazalost ne znam reci do cega je...ali tvoja doktorica ce znati, pa najbolje da sve po njenim uputama i bez brige, bit ce ok. Nisu svima sve vrijednosti idealne, a bude sve ok. :*
Evo cure da se i ja javim. Danas sam bila na pregledu i sve je SUPER 👌😊😁 obje bebice se razvijaju lijepo i napreduju. Mašu rukicama i nogicama, nevjerojatan je osjećaj kad ih gledaš. Krvna slika, tlak, i urinokultura sve savršeno 🙏i službeno smo ušli u drugo tromjesečje🥳 sljedeći pregled mi je zakazan 13.01.
Što se tiče prenatalnih testova mi smo se odlučili da ih nećemo raditi. Dr. je rekla da prema UZV sve izgleda uredno. Dobila sam i uputu za postepeno smanjivanje doze Duphastona, pa ako sve i dalje ostane ovako uredno i bez krvarenja do sljedećeg pregleda bi trebala prestati s Duphastonom. Da napomenem ja sam krvarenje imala u 7tt zbog hematoma koji se u međuvremenu u potpunosti povukao. I od rad je sve školski😁😁😁
Divnoooo, na blizanačke trudnoće sam baš osjetljiva jer ja imam sestru blizanku 🥰🥰🥰
Super super, baš mi je drago zbog tebe
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
E, onda ti nazalost ne znam reci do cega je…ali tvoja doktorica ce znati, pa najbolje da sve po njenim uputama i bez brige, bit ce ok. Nisu svima sve vrijednosti idealne, a bude sve ok. :*
Vidjet ću sljedeći tjedan, nadam se da će sve biti ok 🙂
Orhideja, spomenula si nesto da ti je neki prenatalni test pokazao da je sve u redu s bebicom u prosloj trudnoci, a onda se ispostavilo da je to netocno...ako sam dobro shvatila. Bi li mogla napisati vise o tome? Koji test si uzela? Sto su zeznuli?
Hvala svima na savjetima i podršci. Stvarno ste posebne, pogotovo još u ovim trenucima gdje nitko ne zna za trudnoću pa ne mogu pitati za savjete =) ..Mislim da mogu ja bez beda promijeniti gin. jer ja sam se upisala kod jedne i nakon 2 god. su me automatski bez mog znanja prebacili kod druge, ja nisam ni znala nego sada kada mi je trebala sam morala provjeravati na hzzo tko mi je odabrani gin, i eto na kraju niti ona vise ne radi nego zamjene dok valjda ne nađu nekoga..
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Orhideja, spomenula si nesto da ti je neki prenatalni test pokazao da je sve u redu s bebicom u prosloj trudnoci, a onda se ispostavilo da je to netocno…ako sam dobro shvatila. Bi li mogla napisati vise o tome? Koji test si uzela? Sto su zeznuli?
Da bilo je od prilika tako. Radila sam panoramu, no nije test pokazao ništa krivo, prenatalni testovi ukazuju na kromosomske greške. Moja prošla bebica se nije pravilno razvijama, imala je hidrops, srčanu grešku, sve je ukazivalo baš na kromatsku grešku, no nije bilo tako jer je i kariogram ploda, nakon pobačaja pokazao isto što i panorama. Što znači da je panorama bila točna. Hoću reći da vam neki test u koliko je uredan, ne znači ništa ako uz to nema kvalitetnog i pozornog UZV.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Orhideja, spomenula si nesto da ti je neki prenatalni test pokazao da je sve u redu s bebicom u prosloj trudnoci, a onda se ispostavilo da je to netocno…ako sam dobro shvatila. Bi li mogla napisati vise o tome? Koji test si uzela? Sto su zeznuli?
Da bilo je od prilika tako. Radila sam panoramu, no nije test pokazao ništa krivo, prenatalni testovi ukazuju na kromosomske greške. Moja prošla bebica se nije pravilno razvijama, imala je hidrops, srčanu grešku, sve je ukazivalo baš na kromatsku grešku, no nije bilo tako jer je i kariogram ploda, nakon pobačaja pokazao isto što i panorama. Što znači da je panorama bila točna. Hoću reći da vam neki test u koliko je uredan, ne znači ništa ako uz to nema kvalitetnog i pozornog UZV.
Žao mi je😔
Ja sam se veselila ugledat + i taman sam kupila test i osjetila nesto mokro. Dobila sam. 😭Bila sam u takvom šoku da sam plakala cijeli dan. Prve dvije trudnoce su bez puno truda uspjele od prve a sada smo se tolko mucili i nista😭😭. Muž kaze da je zbog stresa jer dok su mi bili plodni dani tata mi je bio na kisiku. Al ne vjerujem da je radi stresa jer sam normalno imala ovulaciju i sve.
👶6 g
👶2 g
🙋♀️26 g
🧔31 g
Žao mi je😔
Ja sam se veselila ugledat + i taman sam kupila test i osjetila nesto mokro. Dobila sam. 😭Bila sam u takvom šoku da sam plakala cijeli dan. Prve dvije trudnoce su bez puno truda uspjele od prve a sada smo se tolko mucili i nista😭😭. Muž kaze da je zbog stresa jer dok su mi bili plodni dani tata mi je bio na kisiku. Al ne vjerujem da je radi stresa jer sam normalno imala ovulaciju i sve.
Zao mi je sto ti nije uspjelo ovaj put ali vjerujem da ces sljedeci mjesec vidjeti svoj + 🙂 moguce da je muz ipak u pravu, bez obzira sto si imala ovulaciju, ne znaci da ces automatski i zatrudniti.. probaj koliko god bude moguce eliminirati stres... Sretno ❤️
Barbi, predivno nesto, neka samo rastu bebice ❤️❤️
Evana, Cestitke na tvom uspjesnom pregledu 🤗
Ja sam u pon na redu i tocno osjecam kako se neki nemir uvlaci u mene... Samo da bude sve ok.
Clio, kakvo je stanje? Nadam se da nisi +
Cure, zelim vam svima lijep vikend 👋
Jutro 🤰
Meni ce vikend biti ispunjen, mislim da ce me tek u ponedjeljak uhvatit nestrpljivost oko pregleda 😊😊🤭
Da Clio nam nije javila kak je proslo testiranje 🤷♀️
Takodjer vam zelim da uzivate u vikendu 🥰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji