evo da i ja javim da sam bila danas na pregledu, doktor kaže da je sve super, mjerio je bebicu i pregledavao ju 10ak minuta, srčeko kuca ko ludo, vidjela sam kako se rita, iako ju/ga jos ne mogu osjetiti termin 15.6., hematoma vise nema, tsh i šećer dobri, imala sam urinarnu infekciju, ali prosla je sama od sebe (na davanju urina pisalo da ima bakterija, nakon tjedan dana radila urinokulturu i urin bio sterilan). izgubila dvije kile zbog mučnina i povraćanja, ali bebica je odgovarajuće veličine i dobro se razvija, korona nije utjecala
evo da i ja javim da sam bila danas na pregledu, doktor kaže da je sve super, mjerio je bebicu i pregledavao ju 10ak minuta, srčeko kuca ko ludo, vidjela sam kako se rita, iako ju/ga jos ne mogu osjetititermin 15.6., hematoma vise nema, tsh i šećer dobri, imala sam urinarnu infekciju, ali prosla je sama od sebe (na davanju urina pisalo da ima bakterija, nakon tjedan dana radila urinokulturu i urin bio sterilan). izgubila dvije kile zbog mučnina i povraćanja, ali bebica je odgovarajuće veličine i dobro se razvija, korona nije utjecala
ok sorry, nisam htjela i ne znam kako mi je uspjelo da budu ogromni
Pozdrav :) evo citam vas vec neko vrijeme ali nikako da se pridruzim,cekala sam prvi pregled..na zalost prvi pregled 6+6 rezultirao je bezobraznim ponasanjem ginekologa gdje sam ja otisla placuci. Znaci prvo nije nista govorio,kada bi ga nesto pitala nebi dobila odg. Odmah me napao sto radim tu uopce u 6 tj. (A tako me narucili)Na brzinu mi uzeo papa test i upalio uzv da potvrdi trudnocu,pogledao-ugasio i rekao da se nazire trudnoca ali da je sve to rano prije 9-10 tj T. I hvala dovidjenja…na kraju kada sam shvatila da mi nije dao uputnicu za krv,vratila se unutra gdje je rekao da mi to jos ne treba,na moj govor da imam problema sa sticnjacom i da sam u prosloj T pila tablete i da mi makar samo tu uputnicu da,onako jedva s pogledom mi ju je napisao…mislim uzas,..ja ostala sokirana ponasanjem.. vidim da i vi imate svakakva iskustva s ginekolozima? Ja sam prijasnju trudnocu vodila privatno,mislila sam sada preko socijalnog,ali mislim da cu svoju privatnu kontaktirati opet..
To mi je bas grozno cuti! Ja bi ga mijenjala odmah. S ginekologom se bas moras osjecati ugodno i moci mu vjerovati. Ja imam srece sa svojim, iako sam dosla prerano potrudio se sve pogledati na UZV i rekao mi lijepo kad da dodjem opet da bi se bolje vidjelo da li je sve okej. Takodjer mi je objasnio kroz sta moje tijelo trenutno prolazi i kako bi se mogla osjecati, i sto je "hitno", tj kada je bol zabrinjavajuca i kada trebam odmah doci do njega.
To se zove doktor. I vjerujem da onda imas povjerenja u njega pogotovo za vrijeme trudnoce kada je to napotrebnije i najvaznije jer tako reci ovisis o njegovom znanju i brizi o tebi i bebi..ja sam istog trena pozalila sto nisam odmah zvala privatnicu. Kako sam cudom dobila sestru na tel. rekla sam idem probat 🙄..te moje socijalne uopce nema i mislim da se nikada nece vratiti (isla googlati 😆),a ova zamjena je ispala uzas i izgubio odmah na pocetku cijelo moje povjerenje.
Radi li se kojim slučajem o ambulanti na Borovju? :/
Predobro cure, baš mi je drago da su pregledi super prošli. Lijepo je čitati takve stvari 💞
Evana tebi termin dan iza mog😊❤️
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Predobro cure, baš mi je drago da su pregledi super prošli. Lijepo je čitati takve stvari 💞
jesi iz Zagreba? možda ćemo se vidjeti u bolnici
Da, Zagreb 😘
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Da, Zagreb 😘
još je to daleko, ali ja se premisljam između Petrove i Vinogradske bolnice, pa ako ćemo završit u isto vrijeme u istoj bolnici idemo na sok (ako ce raditi kafici) hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji