Ja cu svoj vikend uglavnom provesti na kaucu, jer dok mirujem smeđeg iscjedka skoro da nema, a kad se krecem naravno ima i izludjuje me. Stanje u ova 3 dana nije ni bolje ni gore, tako da nema smisla da idem ponovno na pregled, cekat cu cetvrtak i nadat se da će trudnoca dalje razvijati i da ce se plod vidjet 🙏 iako to sto sam i dalje skroz bez simptoma mi ne daje veliku nadu da ce sve bit oke😔
Ja cu svoj vikend uglavnom provesti na kaucu, jer dok mirujem smeđeg iscjedka skoro da nema, a kad se krecem naravno ima i izludjuje me. Stanje u ova 3 dana nije ni bolje ni gore, tako da nema smisla da idem ponovno na pregled, cekat cu cetvrtak i nadat se da će trudnoca dalje razvijati i da ce se plod vidjet 🙏 iako to sto sam i dalje skroz bez simptoma mi ne daje veliku nadu da ce sve bit oke😔
Kod mene je prisutan vec tjedan dana, nekad ga cak vise ima nocu, ovaj cijeli tjedan sam prakticki provela u lezecem polozaju a on je i dalje tu, i taman kad se ponadam da je stao, on se opet pojavi. Uzas. Pregled kod privatnika imam tek u petak a do onda se mogu isto samo nadat da ce sve bit okej 🙏
Jesu tebi nasli razlog zbog kojeg imas taj iscjedak ili?
👸 24g
🤴 26g
11.11.2020. ➕
Orhideja, hvala na podeljenom iskustvu, jos jedan dokaz zasto necu raditi prenatalni. Koliko god da on bude uredan, moze se desiti neki drugi poremecaj, ne moze se odahnuti ni tada, sve je u Bozijim rukama. A i pricala sam sa jednom doktorkom, takodje mi ne predlozila da ne radim. Mlada sam, svi rezultati su uredni, nemam nikakvu bolest, nije mi rizicna trudnoca.. treci razlog je sto je moja tetka (pre par godina), radila neki prenatalni test (imala je 40+godina, naslednu bolest), test je naravno bio uzasan, a ona je rodila zivo, zdravo i normalno dete, sto bi rekli ne fali mu dlaka sa glave, a ne nesto drugo. To su moji razlozi, ali naravno nemam nista protiv zenica koje ce raditi prenalatni. Sa ili bez njega sve cemo roditi zive i zdrave bebice,verujem u too 😊😊😊
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Draga Kaca, meni simptomi krenuli tek sa 8.tt. Jos te stignu izmoriti, nista se ne brini 😉 Iako, ne zelim to nikome... Mirovanje je najbolje sto mozes napraviti za vas dvoje, i sigurno ce u cetvrtak pregled biti uspjesan 🍀🙏
Kod mene je prisutan vec tjedan dana, nekad ga cak vise ima nocu, ovaj cijeli tjedan sam prakticki provela u lezecem polozaju a on je i dalje tu, i taman kad se ponadam da je stao, on se opet pojavi. Uzas. Pregled kod privatnika imam tek u petak a do onda se mogu isto samo nadat da ce sve bit okej 🙏
Jesu tebi nasli razlog zbog kojeg imas taj iscjedak ili?
Ne znaju razlog, samo su mi rekli da se ne vidi nikakvo unutarnje krvarenje. Al isto tako su mi rekli da se cesto uzrok niti ne otkrije, iako najcesci razlozi jesu implementacijsko krvarenje, pocetak spontanog ili neki hematom, da postoji jos xy neotkrivenih razloga zasto se to desava
Kacabit ce sve u redu, to sto nemas nikakvih simptoma ti nista ne znaci, nemam ih ni ja pa sve ok 😊 puno trudnica nema simptoma u prvom tromjesjecju..
Budi pozitivna to puno znaci, brigom nista neces dobiti ♥️
Nisam bila popratila, jesi ti vec bila na pregledu?
Hvala ti 🙂 prvi sluzbeni pregled kod moje gin mi je 17.12., ali bila sam privatno na pregledu u cetvrtak zbog tog iscjedka
Draga Kaca, meni simptomi krenuli tek sa 8.tt. Jos te stignu izmoriti, nista se ne brini 😉 Iako, ne zelim to nikome… Mirovanje je najbolje sto mozes napraviti za vas dvoje, i sigurno ce u cetvrtak pregled biti uspjesan 🍀🙏
Trebala bi biti sretna što ih nema, al ne znam kad nešto nije oke, onda bi rađe da ih ima, mislim da bi se osjećala sigurnije da trudnoća napreduje. Uglavnom mislim pozitivno, al imam tih par trenutaka kad me ulovi malo depra oće li sve biti oke🙉. Al u tim trenucima hvala vam svima sto na ovom forumu uvijek ima nekog da te bodri da ce sve biti oke 😍😘
Drage moje, malo sam se makla od foruma jer mi je trenutno tako lakše jer dok čitam svašta uhvati me strah. Nažalost pozitivna sam. Jucer je tek bilo testiranje ali sam hvala Bogu prošla sa blagim simptomima. Tako da sam u izolaciji do utorka. U pon. moram zvati gin. da me naruči za pregled što prije jer je već prošlo punih 5 tjedana od zadnjeg pregleda. Tako da sam bas u strahu.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Orhideja, hvala na podeljenom iskustvu, jos jedan dokaz zasto necu raditi prenatalni. Koliko god da on bude uredan, moze se desiti neki drugi poremecaj, ne moze se odahnuti ni tada, sve je u Bozijim rukama. A i pricala sam sa jednom doktorkom, takodje mi ne predlozila da ne radim. Mlada sam, svi rezultati su uredni, nemam nikakvu bolest, nije mi rizicna trudnoca.. treci razlog je sto je moja tetka (pre par godina), radila neki prenatalni test (imala je 40+godina, naslednu bolest), test je naravno bio uzasan, a ona je rodila zivo, zdravo i normalno dete, sto bi rekli ne fali mu dlaka sa glave, a ne nesto drugo. To su moji razlozi, ali naravno nemam nista protiv zenica koje ce raditi prenalatni. Sa ili bez njega sve cemo roditi zive i zdrave bebice,verujem u too 😊😊😊
Naravno, svatko ima pravo izbora. Kod nepovoljnih rezultata NIPT-i testova, nikada se taj prvi nalaz ne uzima zdravo za gotovo, doktori ionako 100% vjeruju jedino aminocintezi i biopsiji korionski resica.
Nemojte krivo shvatit moju situaciju sa panoramom, ona se pokazala točna, ali s duge strane postoji nažalost još situacija koje nisu dobre bez obzira na kombinirani ili na NIPT testove.
Ja sam svakako uvjerena da pozitivna misao i uvjerenje da ćemo sve dobiti svoje bebice, pa i ova podrška na forumu svakako čine ono najbolje, pa i u trenutcima kada se sve čini crno.
Zato kaca12 samo pozitivno i odmaraj do pregleda, simptomi te još stignu uhvatit.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
@missmama91
Hvala ti što si podijelila info :) mene tek čeka prvi pregled tamo, sestra me naručila kad bude točno 7 tjedana, ali rekla mi je na telefon da dotad možda i dođe netko novi, da je već bio natječaj i da je trebala doći nova doktorica, ali da je odustala i da je sad raspisan novi. Nisam ni ja pametna, ne znam da li da čekam kakva će bit nova/novi za stalno, ili da se odmah pokušam negdje prebaciti. A sa ovim dotičnim doktorom na zamjeni na običnom pregledu prije mjesec i pol nisam imala baš neko iskustvo, uzv je pogledao na pola minute sve skupa i svašta nije vidio... Stvarno se nadam da uskoro odlazi i dolazi netko puno bolji
Sortiraj odgovore
Najstariji