Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dreamer97
    11. Prosinac 2020. 12:23

Da, i meni je gin rekao da mogu samo paracetamol :)

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

11. Prosinac 2020. 12:24

Imam pitanje u vezi svoje slicice sa UZV.. Jučer kad sam bila na pregled gin mi je rekao da se EO jos ne vidi i pokazao mi gdje bi se on trebao nalaziti da je vidljiv (na ulazu u ZV) i pokazao mi je to na UZV, i tada je tamo sve bilo crno, nakon toga je on još malo gledao oce se di vidjet i rekao da ga ne vidi i da bi se trebao vidjet za par dana. Napravio je slicicu i dao mi. E sad ja kad sam dosla doma sam muzu to pokazala i govorim mu di bi se EO trebao nalaziti da vidi. I on gleda u slicicu i kaze pa tu je neka mala bijela tockica. I gledam i ja istvarno je nesto. Sta mislite da li bi to mogao biti EO ili je to samo mrljica od UZV? Stavljam slicicu i zaokruzila sam to di mi je gin pokazao da se EO treba nalaziti

https://ibb.co/MS1DYYG

• Evana
    11. Prosinac 2020. 12:37

tweetyca

Evana, mislim da je dobro dati svoje misljenje, ali neki ljudi ne zele misljenje vec potvrdu. Treba biti spreman cuti sto ti drugi govori. Ja sam cula svasta dosad, ali biram slusat svoje tijelo. Sto se tice pretraga i prenatalnih vitamina, moj doktor je zapravo preporucio da ih uopce ne uzimam, i opcenito to preporuci pacijenticama koje imaju dobru krvnu sliku. I to je zapravo drugi doktor koji mi je rekao istu stvar. I da previse folne moze cak i naskodit.

slažem se. meni je moja doktorica rekla da nema potrebe da uzimam vitamine jer mi je krvna slika dobra, ali ako zelim da mogu. 

meni je nekako suludo da kažem doktorici da ne želim ići na neki pregled jer ja smatram da meni to nije potrebno. ne služi odlazak ginekologu samo za gledanje bebe na uzv, ali eto. 

fkt nemam problem s time da nisam u pravu u vezi nečega, ako mi nesto nije jasno pitat cu, ali mi ne pada na pamet da dijelim medicinske savjete ili podržavam nekoga u njegovim glupostima. 

Lora27621
    11. Prosinac 2020. 13:14

Bok cure...jel pokupila koja u DM-u poklon za trudnice?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

missmama91
    11. Prosinac 2020. 13:57

Pozdrav :) evo citam vas vec neko vrijeme ali nikako da se pridruzim,cekala sam prvi pregled..na zalost prvi pregled 6+6 rezultirao je bezobraznim ponasanjem ginekologa gdje sam ja otisla placuci. Znaci prvo nije nista govorio,kada bi ga nesto pitala nebi dobila odg. Odmah me napao sto radim tu uopce u 6 tj. (A tako me narucili)Na brzinu mi uzeo papa test  i upalio uzv da potvrdi trudnocu,pogledao-ugasio i rekao da se nazire trudnoca ali da je sve to rano prije 9-10 tj T.  I hvala dovidjenja...na kraju kada sam shvatila da mi nije dao uputnicu za krv,vratila se unutra gdje je rekao da mi to jos ne treba,na moj govor da imam problema sa sticnjacom i da sam u prosloj T pila tablete i da mi makar samo tu uputnicu da,onako jedva s pogledom mi ju je napisao...mislim uzas,..ja ostala sokirana ponasanjem.. vidim da i vi imate svakakva iskustva s ginekolozima? Ja sam prijasnju trudnocu vodila privatno,mislila sam sada preko socijalnog,ali mislim da cu svoju privatnu kontaktirati opet..

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

sassy
    11. Prosinac 2020. 14:03

missmama91

Pozdrav :) evo citam vas vec neko vrijeme ali nikako da se pridruzim,cekala sam prvi pregled..na zalost prvi pregled 6+6 rezultirao je bezobraznim ponasanjem ginekologa gdje sam ja otisla placuci. Znaci prvo nije nista govorio,kada bi ga nesto pitala nebi dobila odg. Odmah me napao sto radim tu uopce u 6 tj. (A tako me narucili)Na brzinu mi uzeo papa test i upalio uzv da potvrdi trudnocu,pogledao-ugasio i rekao da se nazire trudnoca ali da je sve to rano prije 9-10 tj T. I hvala dovidjenja…na kraju kada sam shvatila da mi nije dao uputnicu za krv,vratila se unutra gdje je rekao da mi to jos ne treba,na moj govor da imam problema sa sticnjacom i da sam u prosloj T pila tablete i da mi makar samo tu uputnicu da,onako jedva s pogledom mi ju je napisao…mislim uzas,..ja ostala sokirana ponasanjem.. vidim da i vi imate svakakva iskustva s ginekolozima? Ja sam prijasnju trudnocu vodila privatno,mislila sam sada preko socijalnog,ali mislim da cu svoju privatnu kontaktirati opet..

Zao mi je sto si prolazila kroz to. Doktori zaista znaju biti drski, sta je njihov razlog - ne znam. Znam samo ukoliko se ti ne osjecas dobro s tim doktorom da bi ga trebala promijeniti. Mene je jucer iznervirala moja dr (kojoj privatno idem) al dat cu joj drugu sansu. Ukoliko se nastavi tako, deff cu otici nekom drugom jer pored mog posla, bolova i ostalo, ne treba da mi i doktor radi stres.
    S druge strane, imam osjecaj da i oni budu nekad grublji kad je u pitanju rana trudnoca, jer oni to ne vide kako mi bebu, nego plod il kako vec nazivaju...

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    11. Prosinac 2020. 14:16

Evana

dobro jutro svima

moram vam reći da se super osjećam na ovom forumu jer ste sve tako drage i pune podrške.
    i moram podijeliti svoje frustracije s vama…neki dan sam na redditu na forumu trudnoće komentirala post nekoj ženskoj i napisala "bebe trebaju kolostrum i da nije u redu da govoriš da je nebitan", a onda su me sve napale kao kakve čavke jer sam se usudila proturječiti nekomei da nisam u pravu, smatram da to nije način. i onda sam prvi put shvatila zasto neke zene ne vole forume za trudnice i mame i razvila neki mali strah da cu jednog dana biti okružena takvim ženama u nekoj facebook grupi/u vrticu/skoli…

kasnije sam na istom redditu naisla na komentar gdje ženu slave jer je odbila test na gestacijski dijabetes jer se ona "informirala". ja sam ju pitala zašto je odbila, a ona kaze zato sto ima žgaravicu i ne može ona 3 sata bez hrane nakon što se ustane i smatra da joj test nije potreban iako ju je doktor poslao???
    ne razumijem kad se ljudi tako ponašaju i inače u životu, a pogotovo ne u trudnoći. valjda bi joj beba trebala biti na prvom mjestu, a ne vlastita ugoda… ak ne vjeruješ doktoru, odi kod šamana neka te liječi.
    nakon samo dva dana na tom "forumu" isclanila sam se jer sam shvatila da je previse toksican, jer sve te žene misle da su najpametnije, nema mjesta raspravama, jedino što je dobrodošlo je pljeskanje drugim ženama.

Suosjećam, ježim se od takvih otrovnih komentara. Al dobro mi tu nismo takve bar ne do sada. Svaka ima svoje mišljenje i to je sasvim u redu! Netko forum koristi za razbibrigu i razmjenu informacija a netko za liječenje frustracija!

url=https://lilypie.com]

missmama91
    11. Prosinac 2020. 14:24

tweetyca

missmama91

Pozdrav :) evo citam vas vec neko vrijeme ali nikako da se pridruzim,cekala sam prvi pregled..na zalost prvi pregled 6+6 rezultirao je bezobraznim ponasanjem ginekologa gdje sam ja otisla placuci. Znaci prvo nije nista govorio,kada bi ga nesto pitala nebi dobila odg. Odmah me napao sto radim tu uopce u 6 tj. (A tako me narucili)Na brzinu mi uzeo papa test i upalio uzv da potvrdi trudnocu,pogledao-ugasio i rekao da se nazire trudnoca ali da je sve to rano prije 9-10 tj T. I hvala dovidjenja…na kraju kada sam shvatila da mi nije dao uputnicu za krv,vratila se unutra gdje je rekao da mi to jos ne treba,na moj govor da imam problema sa sticnjacom i da sam u prosloj T pila tablete i da mi makar samo tu uputnicu da,onako jedva s pogledom mi ju je napisao…mislim uzas,..ja ostala sokirana ponasanjem.. vidim da i vi imate svakakva iskustva s ginekolozima? Ja sam prijasnju trudnocu vodila privatno,mislila sam sada preko socijalnog,ali mislim da cu svoju privatnu kontaktirati opet..

To mi je bas grozno cuti! Ja bi ga mijenjala odmah. S ginekologom se bas moras osjecati ugodno i moci mu vjerovati. Ja imam srece sa svojim, iako sam dosla prerano potrudio se sve pogledati na UZV i rekao mi lijepo kad da dodjem opet da bi se bolje vidjelo da li je sve okej. Takodjer mi je objasnio kroz sta moje tijelo trenutno prolazi i kako bi se mogla osjecati, i sto je "hitno", tj kada je bol zabrinjavajuca i kada trebam odmah doci do njega.

To se zove doktor. I vjerujem da onda imas povjerenja u njega pogotovo za vrijeme trudnoce kada je to napotrebnije i najvaznije jer tako reci ovisis o njegovom znanju i brizi o tebi i bebi..ja sam istog trena pozalila sto nisam odmah zvala privatnicu. Kako sam cudom dobila sestru na tel. rekla sam idem probat 🙄..te moje socijalne uopce nema i mislim da se nikada nece vratiti (isla googlati 😆),a ova zamjena je ispala uzas i izgubio odmah na pocetku cijelo moje povjerenje.

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

• Mare87
    11. Prosinac 2020. 14:24

Ja kad sam se narucivala, sestra je odmah pitala kad je bila ZM i rekla da ne narucuju na utv prije 7-8 tt jer da nema smisla.. 

missmama91
    11. Prosinac 2020. 15:24

Mare87

Ja kad sam se narucivala, sestra je odmah pitala kad je bila ZM i rekla da ne narucuju na utv prije 7-8 tt jer da nema smisla..

Pitali su i mene, sestra me narucila sa 6+6..ali nemoras onda biti bezobrazan kada ti dode pacijentica.. Isla sam ga ja poslije malo guglati i nisam jedina s losim iskustvom..Kako god,lik me vise nece vidjeti,osim za uputnice 

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.