Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    08. Prosinac 2020. 19:17

I ja se veselim kupovini i biranju, ali kad sam počela zbrajati cijene već mi je postalo mučno.... 🤦🏻‍♀️

• Evana
    08. Prosinac 2020. 19:19

matea1989

Ehej žene moje, evo taman stigla doma i na miru sjela, pregled je prošao odlično, beba je živahna, stalni je u pokretu pa mi je i sličica ultrazvuka malo mutna. Doktorica je zadovoljna, od zadnjeg pregleda nisam dobila na težini, tlak mi je uredan, mokraća isto…. Tako da, prezadovoljna sam, sad sam mirna. Za komplikacije smo se dogovorile da je zovem krajem tjedna kad mi istekne godišnji pa ćemo otvoriti… Sljedeći pregled tek 05.1. ali dobro, polako, bitno da je sada sve ok 😊😊🙃

super  čestitam 

mara5
    08. Prosinac 2020. 19:25

Odlicno 🥰 volim kad citam ove vase preuzbudjene dojmove sa pregleda da ne mogz docekati svoj 🤩🤩
    Nadam se da cu krevetici tako neke stvari nasljediti i ljuljackice, a da cu si kupit kolica koja zelim 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Evana
    08. Prosinac 2020. 19:34

čula sam pohvale za ovu hranilicu, a stvarno je jeftina, pa eto, da imate na umu za nekih godinu dana hahah i da ne bacate pare na kupovinu preskupih hranilica
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/antilop-hranilica-posluzavnik-bijela-srebrna-s29067293/ 

matea1989
    08. Prosinac 2020. 19:47

Da, gledala sam malo te stvari iz Ikee, imaju i dosta jeftine krevetića za djecu, sad kakva je kvaliteta ne bi znala, ali također računam da ću dio stvari uzeti korištene od rodica koje imaju malu djecu, pa onda ono preostalo uzeti nešto kvalitetnije.... Kako vi cure stojite s prehranom? Meni muž danas uzeo nekog dobrog kulena i nisam mogla odoliti i pojela sam dvije fetice maloprije, znam da nije dobro jesti suhomesnato ali nadam se da mi od takve male količine neće biti ništa... Jel se vi držite tih uputa striktno? 

mara5
    08. Prosinac 2020. 19:48

Mislim da ce i toga biti za nasljediti, samo mozda tu ikeinu kupim za kod mame 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    08. Prosinac 2020. 19:50

matea1989

Da, gledala sam malo te stvari iz Ikee, imaju i dosta jeftine krevetića za djecu, sad kakva je kvaliteta ne bi znala, ali također računam da ću dio stvari uzeti korištene od rodica koje imaju malu djecu, pa onda ono preostalo uzeti nešto kvalitetnije…. Kako vi cure stojite s prehranom? Meni muž danas uzeo nekog dobrog kulena i nisam mogla odoliti i pojela sam dvije fetice maloprije, znam da nije dobro jesti suhomesnato ali nadam se da mi od takve male količine neće biti ništa… Jel se vi držite tih uputa striktno?

Dobri su im krevetici, oko mene svi imaju ikeine.. kuma mi je uzrla i njihov madrac i zadovoljna je.
    Sto se tice suhomestanog... pojedem.. bas sam za vikend malo copkala slaninice 😛 to je hrana koja sad dolazi, ja sam u slavoniji i malo mi je teze to izbjeci 🤤🙈pa se malo malo pocastim

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

chocolina
    08. Prosinac 2020. 19:53

Meni se povraca na suhomesnato.. samo sunka i parizer dolaze u obzir 🤣
    Eno imam cijeli baranjski kulen u frizideru, oce ko?
    Mi smo uzeli per perego hranilicu, ali i Ikeinu. Ikeina mi je kad beba je vec cvrsca, kad se posjedne. Al za 100 kuna vrijedi skoro kolko i ova od 1200.
    Cestitam na pregledu! 🎉🎉🎉

matea1989
    08. Prosinac 2020. 20:08

Ja obožavam suhomesnato, pravi domaći pršut i kulen.... Mmmmm... One kupovne čajne i ostalo mi nije baš zanimljivo... Tako da ja mislim ako ne pretjerujem u ničemu da je to okej... al zato mi se riba koju bi trebala jest od kad sam trudna posebno gadi 🤦🏻‍♀️ nisam ni prije bila neki ludi ljubitelj, al sad je ne mogu vidit... Omega kapsule će biti najbliže ribi šta ću staviti u usta 😆

• Evana
    08. Prosinac 2020. 20:13

joj, i ja sam kao ti Matea  ja sam prije stvarno voljela jest ribu, pogotovo morsku, sad bilo šta morsko ne mogu smislit, a riječnu ribu mogu podnijet nekako hahah 

mislim da je sve ok jest u umjerenim kolicinama i u skladu sa zdravljem  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.