Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    08. Prosinac 2020. 21:44

Ekipa, kakva je situacija s UZV kod privatnika, jel ima pratnje? Imate kakve preporuke mozda u Zg? 😊

2021. M 💗

Nina27
    08. Prosinac 2020. 21:54

ana0310 ne možeš ni privatno nažalost vodit pratnju. :/ ja idem kod privatne ginekologice i stvarno je za svaku preporuku. Ali možda saznaš još za nekog privatnog kod kojega je dopuštena pratnja.

Ja sam ss poprilično sigurno odlučila za nifty, ali kad dođem 22.12. na idući pregled ću ju još jednom pitat jel se slaže s mojom izborom ili bi ipak preporučila neki drugi. Ja mislim da se na kraju to sve svodi skoro na isto. 🤷🏻‍♀️

Nema sanse suhimesnato i slično, od same pomisli mi se diže želudac. Meni se zapravo samo lagane stvari jedu. 😅 možda jer sam tak navikla inače jest. Okej, pekarski i pizz također daaa 😋, ali ostalo ne bas.

Obavezno moramo pocet dijelit iskustva / savjete oko kupovine svih mogucih stvari koje su potrebne za bebu. Ja sam rekla da ću sa suzdrzat do 3.mj u potpunosti, ali onda kreće žešća akcija. Tipa Mallla je spomenula jaje - nikad čula sto je to. Ali sad ću provjerit. 😂 super bi bilo da sve koje već imaju djecu ili neka saznanja, da podijele koji su super baby dućani. I skuplji i cjenovno prihvatljiviji. Jer mi u sve veće stvari planiramo pošteno uložiti, tipka kolica stokke pa da bude i za drugu djecu. Ali naravno sa bi bilo super da nešto ulovimo i na akciji. 😇

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

sassy
    08. Prosinac 2020. 22:01

Ivek1

Pozdrav drage trudnice…da li se koja od vas susretala, ajmo reći sa anksioznosti u trudnoći, ako sam sebi dala ispravnu dijagnozu.🤔 Ne znam kako da vam opišem taj nenormalni strah, strah čim pomislim da sam trudna, strah od pregleda, od svega…što je najgore, strah od pomisli da ću upravo zbog toga kako se osjećam negativno uticati na moju mrvicu. Što je najgore, učestalo je, čak mi i srce počne baš lupati, nema šanse da se opustim. Molim vas za savjet…da li time mogu naštetiti bebcu.😏😣

Ja sam imala nesto slicno kad sam saznala da sam trudna ( par dana nakon testica), valjda je to bio sok i bez obzira koliko sam to zeljela, ogromna je promjena i odgovornost na nama, tako da sam bila pod nekim stresom. Osjecala sam se ruzno jer sam znala da bih se trebala veselit i samo veselit. Najvise sam se brinula kao i ti da ne naskodim bebi. Medjutim to je samo nakon 3-4 dana nestalo, pripisujem to hormonima i nagloj promjeni. Meni je godilo da izadjem vani i prosetam i to me opusti. Sto se tice pregleda, sigurno svaka od nas ima tremu prije pregleda tako da je i to normalno. Pogledaj neke tehnike disanja i opustanja i probaj naci neke filmove ili serije koje te opustaju i bice to sve ok ❤️

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

chocolina
    08. Prosinac 2020. 22:04

Kad promislim trebalo bi mi vece auto 🤣 a ovo smo kupili ima godinu dana, dok sam bila trudna, kao da bude malo vece sa 5 vrata. Sad bi mi trebao Jeep 😆 

• Evana
    08. Prosinac 2020. 22:13

Ivek1

Pozdrav drage trudnice…da li se koja od vas susretala, ajmo reći sa anksioznosti u trudnoći, ako sam sebi dala ispravnu dijagnozu.🤔 Ne znam kako da vam opišem taj nenormalni strah, strah čim pomislim da sam trudna, strah od pregleda, od svega…što je najgore, strah od pomisli da ću upravo zbog toga kako se osjećam negativno uticati na moju mrvicu. Što je najgore, učestalo je, čak mi i srce počne baš lupati, nema šanse da se opustim. Molim vas za savjet…da li time mogu naštetiti bebcu.😏😣

nemoj sama sebi dijagnosticirati poremećaje, prepusti to doktorima koji ti mogu pomoći

Strah je u određenoj mjeri prisutan kod svake buduće mame, pogotovo kod žena kojima je ovo prva trudnoća. Meni je u prvoj trudnoći na prvom pregledu kod ginekologa tlak bio 160/120, 5 puta mi ga mjerili, mislili me na hitnu slat, a ja se nikako nisam mogla smiriti iako inače imam normalan tlak. Kasnije sve normala 
    Ako smatraš da taj strah značajno utječe na tvoj život, evo ti link koji bi ti mogao pomoći https://www.hzjz.hr/savjetovaliste-za-mentalno-zdravlje/ 

• Raven7
    08. Prosinac 2020. 22:24

Sto se tice pratnje u privatnim, ja sam u medifemu i pratnja je dopustena :)

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

mara5
    08. Prosinac 2020. 23:11

Nina jaje sjedalica za bebu, za auto ali ju mozes i na kolica staviti 🤭
    Imam 4 necaka/necakinje pa sam uz njihove mame dosta toga prosla i naucila.. tj primjetila pa sad dosta stvari onak znam.
    Naravno najvise naucis na svojoj kozi, jer nisu ni sve bebe jednake. 👶
    Ja sam danas recimo mjerila sobu 😂 jos neko vrijeme cemo boraviti u stancicu, pa ce soba biti baaas knap kad uvalimo i krevetic 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    08. Prosinac 2020. 23:22

Raven7

Sto se tice pratnje u privatnim, ja sam u medifemu i pratnja je dopustena :)

Hvala ti, muzic bi volio cuti srce i vidjeti bebu, pa bi mu poklonila to iskustvo za Bozic, a usput jos prekontrolirala sve prije blagdana da sam mirna 😊

2021. M 💗

Hedwig.Z
    09. Prosinac 2020. 00:12

Bok cure, nadam se da ste sve dobro! 🤗
    Imam pitanje.. Da li je moguće da već osjetim bebicu?? U 12tjednu sam. Osjećam dole nisko u trbuhu kao škakljanje, na sredini baš. 🤗

Hedwig.Z
    09. Prosinac 2020. 00:29

Naletila sam na recenziju ove knjige, čini mi se odlična! Na kraju ima i za prelistati pa možete vidjeti sadržaj.

https://reamommystuff.home.blog/2020/12/08/recenzija-knjige-godine-prve-zasto-su-vazne-od-milivoj-jovancevic-i-suradnici/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.