Da, gledala sam malo te stvari iz Ikee, imaju i dosta jeftine krevetića za djecu, sad kakva je kvaliteta ne bi znala, ali također računam da ću dio stvari uzeti korištene od rodica koje imaju malu djecu, pa onda ono preostalo uzeti nešto kvalitetnije…. Kako vi cure stojite s prehranom? Meni muž danas uzeo nekog dobrog kulena i nisam mogla odoliti i pojela sam dvije fetice maloprije, znam da nije dobro jesti suhomesnato ali nadam se da mi od takve male količine neće biti ništa… Jel se vi držite tih uputa striktno?
Sad sam u soku kako jednoj slavonki rec da izjegava suhomesnato kad sad salju i vise 😂
Ja smatram da nikome ništa neće biti ako se pojede u normalnim kolicinama, isto kao sto mislim da nikome nece biti dobro pa taman se prejeo od kuhane piletine. Raznovrsno koliko se može i udovoljiti si nekad nečime... Mislim da je svakako bolje od žudnje i odricanja. 🤷
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
joj, kak su nam mame bile trudne i jele kaj su htjele, bez nekih izmišljanja i evo nas, žive i zdrave i 20-30 godina kasnije
Ma slažem se apsolutno, svega po malo i bez pretjerivanja, a čim ideš googlat prehranu trudnica, puste zabrane i pravila... Ja isto mislim da je to pretjerano i da se ne treba oko toga toliko sekirati... Osim toga moja ginekologica nije riči rekla da nešto ne smin, krvna slika uredna, pa valjda onda mogu nastaviti kao i do sada.... Ko je prije tridesetak godina o tome vodio računa, uvijek postoji neki mali postotak mogućnosti da nešto ne bude ok... Ali teško to možeš spriječiti...
Da, bas. Moja mama se nekad ne moze nacudit kad joj ja sve ispricam.
Evo ja ne mogu te kulene i cajne.. al za prsut bi ubila 🤣 Sve nesto cudno. I znaci identicno mi bilo i u prvoj trudnoci. Garant je opet musko 🤣
Bojana, obozavam postove kao sto je tvoj, super informatovan i jos s linkom na istrazivanje, you are my tipe of girl! hvala, bas su mi te info trebale jer sam se dvoimiila između Niftyja i Panorame - budem isla na Panoramu.
Suhomesnate ljubiteljice, mozete imati srece pa se najesti tonu suhomesnatog da vam nista ne bude, a mozete pojesti samo jednu feticu neceg suhomesnatog domacega i zaraziti se parazitom tipa listerija ili dobiti toksoplazmozu , jer je to sirovo suseno meso, a onda su posljedice za bebu prestrasne...googlajte. Dobra alternativa je prepeci spek ili staviti kobasicu kuhati u grah - kuhanjem i pecenjem se ubijaju paraziti i smijete papati meseka koliko god vas je volja.
Evo da se i ja javim nakon današnjeg pregleda. Hvala bogu sve je u redu i stvarno sam osjetila veliko olakšanje🥰🥰🥰. Ja sam danas točno 11tt po ZM, a po UZV doktorica danas mjeri 11+6. Toliko sam valjda bila sva izvan sebe da mi nakon pregleda u 3 pokušaja nisu uspjeli izvadit krv, ni kapi, tek nakon nekog vremena iz prsta 🤦♀️🤦♀️.
Moj sljedeći pregled je brzo, već sljedeći tjedan sam dogovorila u Ginekos UZV i panoramu, jedino mi žao što pratnja ne može😔.
P. S. Čestitke svima ostalima na urednim pregledima i dobrodošle nove članice grupe.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav drage trudnice...da li se koja od vas susretala, ajmo reći sa anksioznosti u trudnoći, ako sam sebi dala ispravnu dijagnozu.🤔 Ne znam kako da vam opišem taj nenormalni strah, strah čim pomislim da sam trudna, strah od pregleda, od svega...što je najgore, strah od pomisli da ću upravo zbog toga kako se osjećam negativno uticati na moju mrvicu. Što je najgore, učestalo je, čak mi i srce počne baš lupati, nema šanse da se opustim. Molim vas za savjet...da li time mogu naštetiti bebcu.😏😣
Ja sam danas bila na pregledu, sve je super, bebica se bas lijepo vidi, glavica, tjelesce i srceko kako kucaaa ma divno nesto, cudesno za vidjeti. Bas sam presretna! Za 2 t cu na Panoramu, pa cu biti i mirna da je ok i znati cu spol i moci cu preskociti neke druge preglede s manjom tocnoscu koji bi me mogli samo uzrujati bezveze. Bolje ovako, manje invazivno i tocnije.
Večer cure! Što se tiče prenatalnih testova mene je gin pitala želim li ili ne...ja rekla ne. Ona još pitala što kad bi radila i vidila poremećaj, ja reko rodila bi i naša diskusija završena. Ugl mišljenja sam kao i kako ste same napisale.
A oprema...ehh...Iako imam sve, neke stvari moram a neke želim kupit novi. Npr. Madrac mi mala još koristi pa mi treba novi jer krevet je 140×70. Kolica nova želim jer su stara pre teška i nasljeđena, a sad imam mogućnost kupiti. I jaje mi treba, imam ga al već je staro i njegovi atesti ne vrijede, star je 7 godina a 2 bebe su ga koristile...uglavnom ukupni trošak samo te 3 stvari će biti cifra da okinem u nesvjest...izračunala sam da će mi trebat cca 7000 kn. Vrijeme je da skupljam!
Drago mi je čitati da su vam pregledi dobro prošli i da je sve dobro. Novim curama želim dobrodošlicu!
I ja jedva čekam svoj pregled...nikako dočekat. I baš sanas gledam svoj trbuh koji je kao kod većine u cca 5mj T...opet ću bit bigg mama....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji