Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolina
    08. Prosinac 2020. 17:06

Nekako sam ljubomorna na vas sta ste prvi put trudne.. sad cete sve lijepo kupovat, sto za sebe sto za bebicu. A ja sve imam 😭 Dobro, kad saznam spol uzet cu nesto al ono.. krevet imam, kolica imam, prematalicu, izdajalicu, ljuljacku, hranilicu.. Imam sve 🤣 Ako bude cura imam odjece od muzeve seke, njena malena je ljetna beba i ima sad 4mj. Tako da i toga imam. A kad se samo sjetim kolko novca smo potrosili na prvo 😆

ana0310
    08. Prosinac 2020. 17:06

chocolina

Cestitam na dobrim pregledima!
    Rada to je jako jako mala beta.. meni je 1 dan prije ocekivane menstruacije bila 500. Kad ti je zadnja menstruacija bila?

Vidis, meni su ciklusi bili malo zbrda zdola, inace oko 32 dana... na 30dc je bila 23, a na 33dc 145... 

2021. M 💗

ana0310
    08. Prosinac 2020. 17:08

chocolina

Nekako sam ljubomorna na vas sta ste prvi put trudne.. sad cete sve lijepo kupovat, sto za sebe sto za bebicu. A ja sve imam 😭 Dobro, kad saznam spol uzet cu nesto al ono.. krevet imam, kolica imam, prematalicu, izdajalicu, ljuljacku, hranilicu.. Imam sve 🤣 Ako bude cura imam odjece od muzeve seke, njena malena je ljetna beba i ima sad 4mj. Tako da i toga imam. A kad se samo sjetim kolko novca smo potrosili na prvo 😆

Sve je to super i simpa bilo dokle god nisam napravila popis i vidla kolko ce me kostati 🤣🤣🤣 al neka, ostat ce za drugo 😅

2021. M 💗

sassy
    08. Prosinac 2020. 18:01

chocolina

Meni je to prezanimljivo kupovati ali kad vidim cijene - nije mi dobro! Tako da cu sigurno morati nesto od rodbine uzeti

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Aneee
    08. Prosinac 2020. 18:14

I kod mene je prvi bio na 5+3 jer sam zbog posla trebala potvrdu da sam trudna pa da mi moze poslodavac izdati zabranu rada....znaci kod mene se samo GV vidjela tako da se ne uplasite sutra hahha jer bebu moguće da nećete ni vi vidjeti...ali stavit će vam onda sljedeći termin na 7-8tt tad bi se trebalo vidjeti i srce malo kako kuca 😊😊😊
    Sretni cure sutra  na pregledu 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Evana
    08. Prosinac 2020. 18:31

Rada

Pozdrav, imam pitanje i treba mi vase misljenje…
    Napravila sam test i test je pozitivan, taj dan navecer sam prokrvarila krvarim i dalje pijem tablete duphostan 10mg isla sam vadit Betu hcg Beta mi je 13,25…
    Doktor li je rekao da nemozee reci da je trudnoca jer se ne racuna kao trudnoca ako je ispod 100…
    Prvu trudnocu sam imala kiretazu jer je plod bio u maternici ali se nije razvijao, tako da sam to tek sada saznala nakon 8mj..Jer je moj doktor rekao da je vanmatericno, a doktor koji mi je radio kiretazu kaze da nije bilo vanmatericno… Dakle jedino sto me sada zanima je to dali je mogucnost da sam ipak trudna iako je Beta hcg 13,25…
    Hvala unaprijed

koji dan ciklusa je u pitanju? koliko dana vec krvaris? jel kao i kad imas menstruaciju ili?

• Evana
    08. Prosinac 2020. 18:34

chocolina

joj, ja sam ljubomorna na tebe jer nećeš imati tolike troškove  

chocolina
    08. Prosinac 2020. 18:42

Evana

chocolina

joj, ja sam ljubomorna na tebe jer nećeš imati tolike troškove

🤣🤣🤣
    To je jedino pozitivno.. al ono uzbudjenje biranja kreveta, pa posteljine, kolica.. 100 pitanja 😅 Nista, ja cu savjetovat sta budem mogla i znala 😉

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Prosinac 2020. 18:49

matea1989

Ma Jane planiram raditi ništa od tih testova kao što Norah kaže zapravo ništa s tim ne možeš promijeniti, ja upravo ispred ordinacije, čekam pregled, jedva čekam da završi, danas me baš nervoza neka uhvatila….

Matea kako je prošao pregled? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

matea1989
    08. Prosinac 2020. 19:16

Ehej žene moje, evo taman stigla doma i na miru sjela, pregled je prošao odlično, beba je živahna, stalni je u pokretu pa mi je i sličica ultrazvuka malo mutna. Doktorica je zadovoljna, od zadnjeg pregleda nisam dobila na težini, tlak mi je uredan, mokraća isto.... Tako da, prezadovoljna sam, sad sam mirna. Za komplikacije smo se dogovorile da je zovem krajem tjedna kad mi istekne godišnji pa ćemo otvoriti... Sljedeći pregled tek 05.1. ali dobro, polako, bitno da je sada sve ok 😊😊🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.