čula sam pohvale za ovu hranilicu, a stvarno je jeftina, pa eto, da imate na umu za nekih godinu dana hahah i da ne bacate pare na kupovinu preskupih hranilica
https://www.ikea.com/hr/hr/p/antilop-hranilica-posluzavnik-bijela-srebrna-s29067293/
Savršena. Mi smo kupili za doma, za kod obje bake i za dvorište. Samo da napomenem da Christiano Ronaldo ima takve za svoju djecu, vidjela sam sliku u nekom članku...nemamo sta dalje razmišljat😄
Da, gledala sam malo te stvari iz Ikee, imaju i dosta jeftine krevetića za djecu, sad kakva je kvaliteta ne bi znala, ali također računam da ću dio stvari uzeti korištene od rodica koje imaju malu djecu, pa onda ono preostalo uzeti nešto kvalitetnije…. Kako vi cure stojite s prehranom? Meni muž danas uzeo nekog dobrog kulena i nisam mogla odoliti i pojela sam dvije fetice maloprije, znam da nije dobro jesti suhomesnato ali nadam se da mi od takve male količine neće biti ništa… Jel se vi držite tih uputa striktno?
Krevetići iz ikee su odlicni a i madraci navodno.
Sto se tice prehrane, jedem normalno, od suhomesnatog samo domaci spek ali sad kad čitam razmisljam da bolje da ga uvijek preprzim.
Bok cure, odlucila sam vam se prikljuciti :) vidim da dosta vas ima mucnine kao i ja pa da podijelim sta je meni donekle pomoglo. Ovo mi je druga trudnoca i u prvoj sam takoder imala jake mucnine do 13t. Sad sam skuzila da mi pomazu bomboni tako da se trpam njima bez obzira sta nije najzdravije na svijetu. Probajte - mozda i vama pomogne ;)
A sad, bila sam jucer na uzv(6+3) i gin je vidio dvije GV, dvije ŽV, ali samo jedan plod sa otkucajima. Kaze da je jos rano i da se mozda i drugi plod pojavi. Imate li iskustva s tim?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Jutro trudnice 😊🤰
Ina dobro dosla 🙋♀️
Imamo koga danas na pregledu?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bojana, obozavam postove kao sto je tvoj, super informatovan i jos s linkom na istrazivanje, you are my tipe of girl!hvala, bas su mi te info trebale jer sam se dvoimiila između Niftyja i Panorame - budem isla na Panoramu.
Suhomesnate ljubiteljice, mozete imati srece pa se najesti tonu suhomesnatog da vam nista ne bude, a mozete pojesti samo jednu feticu neceg suhomesnatog domacega i zaraziti se parazitom tipa listerija ili dobiti toksoplazmozu , jer je to sirovo suseno meso, a onda su posljedice za bebu prestrasne…googlajte. Dobra alternativa je prepeci spek ili staviti kobasicu kuhati u grah - kuhanjem i pecenjem se ubijaju paraziti i smijete papati meseka koliko god vas je volja.
Hvala Kiflica,
evo i ja sam se odlučila za Panoramu, pa je radim idući tjedan (nakon UZV u 12-om tjednu).
Biće lijepo i saznati pol ranije s obzirom da sam u prvoj trudnoći saznala tek u šestom mjesecu
Meni je pregled u idući četvrtak (ne sutra) i jedva čekam
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ana, ma nista, tu smo da pomognemo :) imace osim sto muz moze s tobom na pregled, lijecnik je cak meni i na usb snimio otkucaje tak da imate za uspomenu❤️😍
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Jutro trudnice 😊🤰
Ina dobro dosla 🙋♀️
Imamo koga danas na pregledu?
Jutro Mara5,
Ja danas imam pregled, ali tek u 4 poslije podne, danas dan provodim u iscekivanju :)
Nove cure, dobrodosle!
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Bok cure, nadam se da ste sve dobro! 🤗
Imam pitanje.. Da li je moguće da već osjetim bebicu?? U 12tjednu sam. Osjećam dole nisko u trbuhu kao škakljanje, na sredini baš. 🤗
Moguće je naravno. Dosta ovisi o položaju bebe, poližaju posteljice i debljini masnog tkiva na trbuhu. Tako da definitivno je moguće.
A jaje je autosjedalica do 13kg ili 12mj ima i većih ili kombiniranih koje mogu na duže. Ali ja baš želim klasično jaje tj. Imam ideju i ovaj put ciljam na što lakše stvari. Tipa želim Babyzen yoyo+ kolica i maxicosi coral AS (jaje) isključivo zbog lakoće jer imam problem s leđima i ne mogu tegliti.
Cure što god bude tema mi nove stare mame ćemo dati svoja iskustva ali nekad je želja jača od iskustva pa polako. Što je nekom idealno nekom drugom je bezveze.
url=https://lilypie.com]
Ja stalno gledam ona 3-1 kolica...svi kažu da pazim jer su ona uglavnom teška....a meni se bas jako sviđaju ona diamond jer im je madrac (podloga) kao odličan..a sad 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja stalno gledam ona 3-1 kolica…svi kažu da pazim jer su ona uglavnom teška….a meni se bas jako sviđaju ona diamond jer im je madrac (podloga) kao odličan..a sad 🤷🏼♀️
Ja imam 3u1 BabyMerc kolica i meni su odlična. Skupo sam ih platila i baš sam i željela i ne kajem se, jer će sad moći i za drugu bebicu i u odličnom su stanju.
Ne znam koja druga bi bila adekvatna zamjena jer mislim da su veća i teža kolica udobnija za bebu, sa kolijevkom, jajetom i sjedećim dijelom
Diamond su jako slična mojim kolicima, a moja prijateljica ih ima i kaže da su odlična
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji