Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    08. Prosinac 2020. 13:06

Dobro došle nove cure 😊
    Evo i mene sa pregleda...sve super babac lupa na sve strane bas je nemirna beba hehe...ali bitno da je sve oke 😊😊 sad sam sretna da je ovaj pregled prošao u redu i da smo preživjeli 1.tromjesecje 🎉🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Prosinac 2020. 13:11

ana.b.

Dobro došle nove cure 😊
    Evo i mene sa pregleda…sve super babac lupa na sve strane bas je nemirna beba hehe…ali bitno da je sve oke 😊😊 sad sam sretna da je ovaj pregled prošao u redu i da smo preživjeli 1.tromjesecje 🎉🥰🥰

Predobro ❤️ Bravo! 🙏🎊🎊
    Kako je s mucninama? Jesi jos gubila na kilazi ili je bolje? Uzims li i dalje nesto protiv mucnina? 

• Tonka55
    08. Prosinac 2020. 13:22

Moj idući pregled 21.12. Tad ću bit u zadnjem tjednu 4-og mj. Nadam se da ću saznati spol 😍

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Embarasada
    08. Prosinac 2020. 13:25

Mene naručili na pregled sljedeći pon, tada cu biti 6+2. Nekako mi se to čini rano. Jel rano, zna li tko?? 
    Inače nemam nikakve simptome ni nista, samo pozitivan test od prošlog tjedna. Odlučila sam da neću vadit betu, nego cekat pregled u miru i nadat se najboljem :)

mara5
    08. Prosinac 2020. 13:27

Mirjam ja sam kad i ti 14.12 i to ce biti prvi  🤭 bit ce 7+3 ili 4

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Embarasada
    08. Prosinac 2020. 13:27

Cure uzimate li ista osim folne? Ja sam zasad tek na folnoj pa bi uskoro presla na neke prenatale. Jel narucivao netko sa iHerba neke dobre, mislim da se moze proći dosta jeftinije ako uzmemo u obzir da ću ih piti jos godinu dana...

Aneee
    08. Prosinac 2020. 13:33

Mirjam2

ana.b.

Dobro došle nove cure 😊
    Evo i mene sa pregleda…sve super babac lupa na sve strane bas je nemirna beba hehe…ali bitno da je sve oke 😊😊 sad sam sretna da je ovaj pregled prošao u redu i da smo preživjeli 1.tromjesecje 🎉🥰🥰

Predobro ❤️ Bravo! 🙏🎊🎊
    Kako je s mucninama? Jesi jos gubila na kilazi ili je bolje? Uzims li i dalje nesto protiv mucnina?

Za mucnine hos uvijek stavljam čepiće...znaci ja sam se sama vagala sad imam 63 znaci na početku trudnoće sam imala 65 pa sam spala na 60 ono kad sam imala strasne mucnine...doduše vagala sam se ovaj put poslije jela ali mislim da sam sad na boljem putu 😁
    Danas sam jedino jednom povratili ali to mi je uvijek kad se malo vise krećem

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lora27621
    08. Prosinac 2020. 13:39

Cestitam curkama na pregledima 🥰
    Ja sam na prvi isla 7+2, a na pregledu se ispostavilo da sam 6+5...

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

mara5
    08. Prosinac 2020. 13:43

Embarasada

Cure uzimate li ista osim folne? Ja sam zasad tek na folnoj pa bi uskoro presla na neke prenatale. Jel narucivao netko sa iHerba neke dobre, mislim da se moze proći dosta jeftinije ako uzmemo u obzir da ću ih piti jos godinu dana…

Ja sam odlicila ostat na folnoj dok ne izvadim krv prvi put, pa da vidimo..ali onda cu sigurno uzeti neke.. mada sam pikirala premama duo

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lora27621
    08. Prosinac 2020. 13:45

Meni je dr rekla da je sasvim dovoljna ova folna koju pijem, Folbella i da nista ne mijenjam jer je sve super...

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.