Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Prosinac 2020. 13:56

Embarasada (dobar nick 🤣), nisam ni ja vadila betu, prvi testic je bio slaba crtica, mislim 5 dc, a drugi debeli plus na dc tako da dovoljno 😊 
    Mara, sitno brojimo, bas se veselim 🤭
    Ja sam jedino pocela sad tablete za 2.tromjesecje uzimati, kao jace. A vi? 
    Prijavljujem prvi uspjesan trudnicki online shopping🎉 Napokon stigla black friday h&m roba. Uglavnom sve sam uzela M sto i inace nosim i sve je super. Tajice su malo tanje al cu strample ispod svakako. I tek kad sam navukla crne tajice preko trbuha sam skuzila wow trbuh se fakat vec vidi 🥰 Ajme 😍

Norrah
    08. Prosinac 2020. 14:01

Tak sam vam se nasmijala... I vama u mukama i vama koje želite te muke 😂 Ja sam imala mučnine 5 dana bez povraćanja pa sam bila slomljena... Al taj vas humor 😂
    Što se dodataka tiče, ja sam pila samo folnu do 11. tjedna i onda sam u dogovoru s liječnikom presla na almagea prenatal. Iako samo ova kutija i adio. Skupe su za poluditi, a traju 30 dana samo. Plus podrigujem riblje ulje nakon njih unatoč što ih pijem doslovno usred obroka kako je i navedeno. Tako da cu tražiti neke druge.  🤷

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

mara5
    08. Prosinac 2020. 14:05

Mirjam2

Embarasada (dobar nick 🤣), nisam ni ja vadila betu, prvi testic je bio slaba crtica, mislim 5 dc, a drugi debeli plus na dc tako da dovoljno 😊
    Mara, sitno brojimo, bas se veselim 🤭
    Ja sam jedino pocela sad tablete za 2.tromjesecje uzimati, kao jace. A vi?
    Prijavljujem prvi uspjesan trudnicki online shopping🎉 Napokon stigla black friday h&m roba. Uglavnom sve sam uzela M sto i inace nosim i sve je super. Tajice su malo tanje al cu strample ispod svakako. I tek kad sam navukla crne tajice preko trbuha sam skuzila wow trbuh se fakat vec vidi 🥰 Ajme 😍

Jaooo ja sam uzela neke hlace, S i male su mi  🤦‍♀️ bas ono ne mogu ih preko guze navuci... i mislola sam da su rifle  a ubiti su bas ful ful tanke... S je za one koje nose 32 i 34 tak bi procjenila.. ja sam inacr 36 eventualno znam imat problem sa guzicom 😂
    Sad se moram borit sa povratom

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    08. Prosinac 2020. 14:12

Pozdrav svima, pridružujem se ljetnim bebama, sada sam 10+2 tt, termin 04.07.2021. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Embarasada
    08. Prosinac 2020. 14:18

lucijaa117

Embarasada

Ne bi trebala krvariti, mislim, nije da tako prolazi hematom nego se razgradi. Ali ono što je bitno je da ga plod nadjača, opasno je dok je plod jos mini i hematom veći od njega.

A kuzim da, al moj ginekolog mi nije rekao kolko je velik nego je samo odmahnuo rukom i rekao da nije nista strasno jer je mali, a niti su mi oni prosli tj na hitnoj napisali u nalazu kolka je velicina tog hematoma. Sve u svemu nadam se da ce biti okej, hvala na odgovoru 🤗

To je onda super znak. Inače mi se cini da su hematomi cesta pojava. Meni je u prošloj trudnoći dugo stajao, da sad ne napišem glupost ali mislim da mi na pregledu sa 19.tjedana vise nije spomenuo hematom a sa 15.ga je jos uvijek bilo ali je očito bio vec smanjen...

Bojana2017
    08. Prosinac 2020. 14:33

A mene često nešto zaboli, sve je to normalno, tijelo se priprema i pravi mjesta za bebicu. Pri tome imam manji hematom (u nestanku jeeeee) pa sam se dosta pazila zadnjih mjesec dana 
    S obzirom da mi je ovo druga trudnoća mislila sam da ću biti mirnija, a ustvari sam dosta zabrinuta (valjda zbog godina )

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Lora27621
    08. Prosinac 2020. 14:43

Curke....jucer mi je gin spomenula nekakav test probira gdje mi uzmu krv i posalju u ameriku pa oni nalaze vrate za 5 dana....kaze da kosta 4000kn...ima li koja iskustva?

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Bojana2017
    08. Prosinac 2020. 14:50

Lora27621

Curke….jucer mi je gin spomenula nekakav test probira gdje mi uzmu krv i posalju u ameriku pa oni nalaze vrate za 5 dana….kaze da kosta 4000kn…ima li koja iskustva?

Ja nemam iskustva ali ga planiram raditi idući tjedan. Dosta sam čitala o tome i odlučila da ću ga raditi. Imaš Nifty koji košta 3.400 kn (osnovni panel); Panoramu koja košta 3.990 kn (osnovni panel) i Harmony, mislim da je osnovni panel 3.700 kn 
    Manje više svi su isti, s tim da se panorama može raditi već od devetog tjedna, a Nifty i Harmony od desetog, ali svi preporučuju da se rade  oko 11-12 tjedna 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    08. Prosinac 2020. 15:04

tweetyca

Bojana2017

A mene često nešto zaboli, sve je to normalno, tijelo se priprema i pravi mjesta za bebicu. Pri tome imam manji hematom (u nestanku jeeeee) pa sam se dosta pazila zadnjih mjesec dana
    S obzirom da mi je ovo druga trudnoća mislila sam da ću biti mirnija, a ustvari sam dosta zabrinuta (valjda zbog godina)

Hvala, utjesila si me stvarno (prvi put trudna). Nadam se da ce bit sve okej sa hemotomom! Znam da je moj mama sa mnom u trudnoci imala velik miom, koji bi se punio i praznio tako da je uvijek bilo krvarenja. Evo me žive i zdrave :)

Što se tiče testova, ja isto razmišljam! Ima neki dobar link koji daje usporedbu ta 3 testa?

A biće sve OK, moramo pozitivno misliti  Hematom me je više iznenadio nego zabrinuo jer sam imala savršenu prvu trudnoću, bez ikakvih poteškoća, pa mi je ovo bio šok. Ali srećom u nestajanju je i nadam se da će do sljedećeg pregleda već biti prošlost. Ja sam negdje na forumu čitala o usporedbama i idem probati naći pa da proslijedim tu.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Lora27621
    08. Prosinac 2020. 15:13

Nije mi uopce spominjala nikakve nazive tih testova, samo ovo sto sam vam napisala....pojma nemam sta bi🤷‍♀️

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.