Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    26. Lipanj 2021. 18:10

ana.b.

Samo da obavijestim sad sam na 3cm. Sporo ali ide nekako 😅
    Toncica u njemackoj sam.
    Hvala cure na pozitivnim mislima ❤
    Luckyy42 kazu da epi ide na 4cm…još razmišljam…stvarno nisam za epiduralnu, ali sam jako umorna i iscrpljena i mala pauza od bolova bi mi dobro došla

Drži se Ana, uz tebe smo 😊😊😊
    Polako ali sigurno stiže beba 😊😊😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    26. Lipanj 2021. 18:21

Ana.b. uzmi ako mozes...zasluzujes miran kraj poroda kad te vec ovako dugo šora 😍 navijamo za tebeeee!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    26. Lipanj 2021. 18:28

ana.b.

Samo da obavijestim sad sam na 3cm. Sporo ali ide nekako 😅
    Toncica u njemackoj sam.
    Hvala cure na pozitivnim mislima ❤
    Luckyy42 kazu da epi ide na 4cm…još razmišljam…stvarno nisam za epiduralnu, ali sam jako umorna i iscrpljena i mala pauza od bolova bi mi dobro došla

Navijamo 🤗🤗🤗

2021. M 💗

• puterica
    26. Lipanj 2021. 19:11

sassy

Drzim fige Ana da prodje sve u najboljem redu i da porodjaj bude sto laksi.
    .
    Ja sam od jutros opet u bolovima- ledja i stomak, raspolozenje opet 👎 da bar padne malo kise da osvjezi jer je bas toplo.
    .
    Da li je rano da krenem prat od bebe robicu? Kad ste vi pocele?

Sassy mi se ocito pratimo po danima sa bolovima i meni je danas koma dan od jutra me boli trbuh i kriza, opet normabel pila. Ne znam dal pijes magnezij, meni dr preporucio magnezij citrat i vidim da mi bolje pase od obicnog magnezija
    Ja planiram robicu oprati za par dana kad se vratim s mora, a torba za bolnicu je samnom 🤣
    Jana cestitam 😍
    Ana.b stvarno mi je zao jer te toliko zafrkava, uzmi epiduralnu da malo predahnes od bolova

sassy
    26. Lipanj 2021. 20:26

Puterica, pijem magnezij i dodatno Roidakal 2x1 koji u sebi ima mg, i zato idem u wc ko grlica pretpostavljam 😂 
    U tom slucaju cure i ja cu sutra oprati bar ove stvari tipa dekice i ogradice za krevetac. A narednih dana odjecu i cekat nekog volontera za peglanje 😊. Jos uvijek me muci gnijezdo, ne usudjem se staviti ga u masinu a pretpostavljam da je challenge rucno prati jer se nece moci iscijediti…

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

ana0310
    26. Lipanj 2021. 20:51

sassy

Puterica, pijem magnezij i dodatno Roidakal 2x1 koji u sebi ima mg, i zato idem u wc ko grlica pretpostavljam 😂
    U tom slucaju cure i ja cu sutra oprati bar ove stvari tipa dekice i ogradice za krevetac. A narednih dana odjecu i cekat nekog volontera za peglanje 😊. Jos uvijek me muci gnijezdo, ne usudjem se staviti ga u masinu a pretpostavljam da je challenge rucno prati jer se nece moci iscijediti…

Ma peri, jos ti je sad lakse nego kasnije. Meni je neopisivo drago sto sam to sve prije pripremila, sad ne znam kako bi iskreno, svaki dan postaje sve veca muka 😆
    Gnijezdo stavi na pranje ako ti ide masina do 7 kg i vise (to znam sigurno jer je moja 7 kg maks), centrifugu 800, 30° i okej bude 😊

2021. M 💗

Susika
    26. Lipanj 2021. 20:52

sassy

Gnijezdo možeš staviti na 30 stupnjeva i sa što manje okretaja, tak je meni rečeno i nisam imala nikakvih problema 🙂 il stavi na ručno pranje,  s tim isto ne možeš pogriješiti

Amber
    26. Lipanj 2021. 22:38

Sorry sto se ovaj put ubacujem samo s pitanjem, sutra se obecajem poloviti sa svim razgovorima :) danas i sutra smo cijel dan na trudnickom tecaju, fora je zasad. 

Cure koje ste imale koronu i dobile neku injekciju, naposete mi pliz koji je to bio lijek u injekciji? Pitala sam babicu pa je rekla da ce se raspitati, a nisam se mogla vise sjetiti kak se zove

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    26. Lipanj 2021. 22:39

Vidim da nam Anu jos uvijek sora… drzi se!! I potpisujem za epiduralnu ako trebas snage za izgon, da mrvu odmoris. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Kiflica
    26. Lipanj 2021. 23:16

Jana, cestitaam!🎉🎈❤ Kad dođes k sebi, pisi kako je bilo!🤗 
    Sassy, bolje ti je cim prije pripremati sto god mozes, tko zna hoces li poslije imati snage, hoce li te prije uloviti tridovi, hoces li morati mirovati ili u bolnici biti...dok si dobro i imas volje i vremena, napravi sto imas. 
    AnaB, joj bas ti se razvuklo, divim se kako si i dalje sabrana i javljas nam sve usprkos bolovima! Svaka cast, drzi se!❤🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.