Cure moje! 27.06. U 3:04 h rodila se naša Veronika, 3550g i 50 duga!!! Još ne mogu vjerovati kako je porod divno protekao, iako je boljelo jako!
Obzirom da sam sad došla u sobu i da imam vremena jer će mi kasnije dovesti bebu, pisati ću vam iskustva iz Riječkog rodilišta i mog poroda.
Znači u 23:15 h mi je kod kuće puknuo vodenjak i obzirom da nam je bolnica udaljena 40 min vožnje, odmah smo krenuli.
Po putu su krenuli moji trudovi, slabi… dosla sam u rodilište, obavila pregled, trudovi su bili nešto jači, doktorica me pregledala i rekla da sam između 4 i 5 cm otvorena. Htjela sam obaviti klistir, i nakon njega su mi trudovi se pojačali. Ušla sam u 1:15 h u rađaonu, došao mi je muž i pita mene babica hoću li dripa. Odbila sam i rekla da želim vidjeti kako će ići prirodno. I stvarno, trudovi su počeli biti sve jači i češći, dok me nisu rasturali. Okrenuta sam bila sa lijevog na desni bok, tako izdrzavala. Došla je doktorica i pregledala me, rekla da sam spremna, da je glavica dolje i da sam potpuno otvorena. Okrenuli su me na drugi bok i kao, dati će mi samo malo dripa da pozuri, međutim, meni su trudovi moji tako jako krenuli da sam nakon drugog na lijevom boku već dobila nagon za tiskanjem. I brzo su spremile krevet, okrenuta sam za izgon. Trudovi su me razarali. Babica je pogledala i rekla da je super, da će mi ona masirati medicu cijelo vrijeme kako ne bi radili epizemiotomiju. Ona je masirala, a ja nisam smjela tiskati nego prodisavati trudove. I stvarno, moja djevojčica je sama izašla van, u trudu se sama gurala. Ne mogu vjerovati da sam rodila tako prirodno. Nakon toga su je izvagali i mjerili i stavili mi je na trbuh. Malo sam pukla i nešto su me šivali, kaže babica da je to više estetski. Posteljica je izašla van. Imale smo zlatni sat, prihvatila je dojku.
Ja još ne mogu vjerovati da je to tako prošlo, ne mogu.
Sad sam u sobi i čekam da bi bebica dođe…❤
Čestitam na veroniki 🥰🥰 i mami brz oporavak ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo cure da se javim…pokušati ću napisati sve ako šta ne zaboravim 😅
Ugl u 20:30 sam dobila epiduralnu, i naravno turnire noge, guza i gospođa, a stomak nije 😅 tako da sam i dalje osjetila svoje trudove do 21:30 kad je sve stalo i onda 20min poslije počeli opet moji trudovi ali sa većim razmacima, znači 7-10min i onda su mi dali infuziju da potaknu trudove…aime majko, molila sam ih da to iskljuce ali oni kažu da ako iskljuce neću do jutra roditi sa mojim trudovima….onda smo oko 23h počeli tiskati, ja već gotova nemam snage da živim a mali isto nikako da pravo gurne glavicu…i tu sam se napatila dok je on pravilno ušao glavom u zdjelicu, ali čim je pravilno to prošlo u jednom trudu sam ga čitavog izgurala u 00:08….sreće najveća i sve je još nestvarno 🥰🥰🥰
Popucala sam ali kad me šivala prvo što me pitala jest, dali sam pila caj od lista maline…kad sam rekla da jesam ona mi je odmah rekla da mi je to najvce grešaka i da je on zabranjen, šivala me skoro sat vremena jer bi mi koza samo dalje pucala uzas živi…znaci masakar imam dole 😅
Evo klupko sreće 3600g I 54cm ❤❤❤❤
https://ibb.co/mRpST6S
Draga ana.b od srca ti čestitam!!!!!💗💗💗💗
👨👩👧👧👭
Magdalena čestitam! Dobro nam došla Veronika! Bas lijepa priča s poroda. 🥰 A od svega najviše volim čuti o ljudskom, oodržwvwjućem pristupu babica i doktora. Sad svaka od vas nova što rodi toliko se raznježim i toliko mi je drago čitati vaša iskustva. Posebnensu to emocije 🥰
url=https://lilypie.com]
Ana i Magdalena, čestitam vam od srca na malim smotuljcima i sto ste to tako dobro izdrzale svaka na svoj nacin! ❤️❤️
It's a boy! 💙
Ana B i Magdalena cestitaaaaam!🎉😍❤🎊🎈
Ana B, stvarno svaka cast na energiji da izguras toliko dugotrajne bolove i jos nam sve detaljno napises odmah nakon, ma stvarno superzena! Aurelio je predivan, neka je sretan i zdrav! 🤗❤
Magdalena, predivna prica s poroda, zaista za pozeljeti, i jako mi je drago da je iz Ri rodilista! Hvala ti sto si to tako lijepo opisala i to odmah nakon, svaka cast na snazi! Princezi Veroniki isto zelim puno zdravlja i srece!❤🤗
MaryLove, imam istog takvog slonica iz Ikee, obozavam ga, isto sam ga oprala u masini na 40 i posusila vani, iako cak pise da moze i u susilicu na 60 stupnjeva. Odmah se posusio. Ogroman je, moglo bi i gnjezdo stati kad on stane. Ja sam svasta nesto u masinu uvalila na kraju, i perive dijelove kolica i autosjedalice, sve ko fol ide samo na ruke, a izdrzalo je i masinu na 30. 😊
🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
Tia12- 03.06. DEČKO 💛
Paulaa- 05.06. Ruben 💛
Bela 23- 10.06. Nika 💛
Mare87- 14.06. CURA 💛
Cocolina- 15.06. Lucija 💛
Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
Tonks6 - 18.06. David 💛
Duelma - 18.06. DEČKO 💛
Norrah- 22.06. CURA 💛
Matea1989- 23.06. Rita💛
Lena25- 23.06. DEČKO 💛
Clio35- 24.06. Ivo 💛
Malla- 24.06. Sara 💛
Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛
Janaa- 25.06. CURA💛
Ana.b- 27.06. Aurelio 💛
Magdalena2002- 27.06. Veronika 💛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ana B. skidam kapu i čestitam ti 🙏🙏🙏 napokon je sve gotovo i sada ide najbolji dio. Kada sam te pročitala bilo mi je drago što nisam pila čaj od lista maline. Zbog žgaravice nisam htjela. To sa nespavanjem je normalno, sad te adrenalin drma, taki je i mene kad sam prvi put rodila 🙈.
Magdalena čestitke od srca, divna priča i porod, svaka čast. Sad uživanje sa princezom 😊
Uživajte cure sa bebicama i idemo sad novi val bebi 😊😊😊😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Magdalena.. Čestitam i tebi na tvojoj curici🎉🤱🎉🤱
Lijepo nam se lista popunjava🥰🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ana.b cestitam na stvarno lavovski odradjenom poslu ❤🤗 hvala ti sto ispisala sve detaljno unatoc iscrpljenosti zadnja dva dana. Zelim ti brz oporavak, ako rana bude mucila mojoj sogorici je dosta pomogla termalna voda nakon nuzde. Mali dugonja je predivan 😍 veliki bebac.
.
Magdalena2002 cestitaam! ❤🤗 sad bi potpisala za tvoj porod, svi smo valjda svjesni da ce boliti iako ne znamo za tu bol, ali kada procitam da bar brzo prodje bude mi lakse. 😅 zelim vam brz oporavak. I da jel tvoja curka ima kosice?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji