Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • puterica
    27. Lipanj 2021. 08:29

Ana.b i Magdalena cestitam od srca 🥰 proslo je i sad se mazite i pazite sa svojim bebicama. 
    Ana meni su nakon poroda dali rivanol jer sam jako popucala i kad sam dosla doma kupila sam u ljekarni. On se na ulozak stavi. 

Susika
    27. Lipanj 2021. 08:57

Ajmee kakva noć 😍 čestitke cure i brz oporavak 🥰

• Ivančica_Maslačak
    27. Lipanj 2021. 08:58

Ajme cure čestitam vam. Kad vas čitam poželim roditi čim prije 😊 Svima želim brz oporavak. 

Mia 🥰 termin 27.7.

ana0310
    27. Lipanj 2021. 09:07

Ana i Magdalena čestitam 🥰🥰

2021. M 💗

Dominique_i_bebita
    27. Lipanj 2021. 09:10

Ana.b i Magdalena - cestitke!!! Svaka čast svakoj na svoj nacin i hvala vam na iskustvima, ne mogu ni zamislit taj osjecaj pogotovo kad pisete kako je nestvaran 😍. Ana kapa do poda, Aurelio je predivan i ima predivno ime, isplatilo se i napokon si ga mozes maziti! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

sassy
    27. Lipanj 2021. 09:19

Cestitam Ana.b i Magdalena. Uzivajte sad s svojim bebicama i ulozi mame ❤️🎊 
    Ana zao mi je sto si se tako mucila, cudi mi da ti nisu ponovili epidural ako nije pomogao, ocigledno nisu dobro “uboli”, desava se i to.
    Sto se tice pucanja i caja, misljenje koje smo mi dobili na skolici je da caj ni ne pomaze nit odmaze, u biti placebo je efekt, nisam probala jos tako da ne mogu govorit iz iskustva. Isto tako su rekli da zene koje imaju neelasticnu kozu i dobiju dosta strija u trudnoci - vrlo vjerovatno ce i popucati (sto i ja ocekujem jer sam vazda sklona strijama). Ali sve prodje i sve vrijedi za nase bebice ❤️.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    27. Lipanj 2021. 09:30

MariLove12

Sassy ja sam nedavno strpala ovog slona u masinu, mislila sam da se nece osusit iducih 5 godina ali super se iscentrifugirao i na suncu bio suh vec isti dan!https://ibb.co/XL0hDLL vidis na slici da je ful debel, vjerujem da ce ti gnijezdo biti ok nakon masine.

Kiflica i ja nedavno ulazim u more, a neki deda prolazi u barci sa zenom i cujem ga do obale kako vice: Isuse pa ova ce eksplodirati! A zena ga udara po glavi i vice Budalo pa trudna je! 😂😂😂😂

Divan je slonko 😍😍😍 i ja zelim takvog, gledala sam neke slicne vec.
    A komentar deke je 😂😂😂 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Magdalena2002
    27. Lipanj 2021. 10:02

mara5

Ana.b cestitam na stvarno lavovski odradjenom poslu ❤🤗 hvala ti sto ispisala sve detaljno unatoc iscrpljenosti zadnja dva dana. Zelim ti brz oporavak, ako rana bude mucila mojoj sogorici je dosta pomogla termalna voda nakon nuzde. Mali dugonja je predivan 😍 veliki bebac.
    .
    Magdalena2002cestitaam! ❤🤗 sad bi potpisala za tvoj porod, svi smo valjda svjesni da ce boliti iako ne znamo za tu bol, ali kada procitam da bar brzo prodje bude mi lakse. 😅 zelim vam brz oporavak. I da jel tvoja curka ima kosice?

Ima puno kosice, kao i njena seka...
    Baš su slične 😁
    I hvala vam cure na čestitkama ❤

👨‍👩‍👧‍👧👭

Lumile
    27. Lipanj 2021. 10:07

Čestitke cureeee 🥳🥳🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉🎉🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Aneee
    27. Lipanj 2021. 10:45

Hvala vam cure 🥰🥰 
    Imam jako dobru bebu...sad dali je I on još iscrpljen još od poroda ili je stvarno tako miran ja ne znam 😆
    Jer je od početka samnom u sobi i stvarno je super, sa dojenjem je uspijelo hvala bogu i tako on malo jede i onda ga možeš spustiti u krevetić nit se buni ništa ono oduševljena sam...ali kao što kažem možda je i on iscrpljen pa nema snage da se previše buni 😅
    Jako je nestvarno gledati bebu i to tvoju za koju se se toliko borio i koja je rasla u tebi 9mj...🥰
    Sve me strah da ću se probuditi i da je sve to bio san 😄
    A ovo za čaj, ja ga pila od 36tt možda nekih 10ak dana, ali umirala od zgaravice i onda sam prestala...i onda kad sam došla u 40tt pocela sam opet tih 2-3 dana čak i po dvi šalice...hahhaa sad dali je to pucanje kao što babica kaze od čaja ili ne tasko je to sad provjeriti, ali mi je svejedno bilo cudno da bas pita za taj caj jesam li pila.
    I btw nemojte se bojati da će vas potrefiti dug ili težak porod jer na kraju kad pogledaš to biće sve se isplati....🥰 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.