Menstrualni bolovi - ja ih imam tu i tamo kratko svakih par dana od cca punih 36 tjedana. I neki dan sam imala malo jace pripremne / lazne bolove.
Ali sve to bas jako blagog intenziteta.
Ja sam se danas ohrabrila okupati se u moru! I pojesti burek! Haha osjecam se kao da zivim na rubu sa tih par jednostavnih stvari koje bi mi inace bile normalne, a u trudnoci sam si ih uskracivala. 🤣
Ljudi na plazi su zuuuurili u moj trbuh, ali bas ono gledali zablenuto. Haha🤣 A tek djeca, ko da su cudo vidjela, otvorenih usta! Nonica me jedna naravno pitala kad cu roditi, i pozeljela sve najbolje. Ma meni je to sve bilo bas simpa, nasmijalo me. Presetavala se ko kit na plazi i bas me briga.😊
Samo da obavijestim sad sam na 3cm. Sporo ali ide nekako 😅
Toncica u njemackoj sam.
Hvala cure na pozitivnim mislima ❤
Luckyy42 kazu da epi ide na 4cm…još razmišljam…stvarno nisam za epiduralnu, ali sam jako umorna i iscrpljena i mala pauza od bolova bi mi dobro došla
Je li samo ja imam osjećaj da se Ana trenutno mazi sa bebitom🤭🥰
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Ana.b propustila sam navijanje ali sjetila sam te se kroz dan par puta! Nadam se da je prošlo već sve i da odmaras 🥰🥰
It's a boy! 💙
Sassy ja sam nedavno strpala ovog slona u masinu, mislila sam da se nece osusit iducih 5 godina ali super se iscentrifugirao i na suncu bio suh vec isti dan! https://ibb.co/XL0hDLL vidis na slici da je ful debel, vjerujem da ce ti gnijezdo biti ok nakon masine.
Kiflica i ja nedavno ulazim u more, a neki deda prolazi u barci sa zenom i cujem ga do obale kako vice: Isuse pa ova ce eksplodirati! A zena ga udara po glavi i vice Budalo pa trudna je! 😂😂😂😂
It's a boy! 💙
Evo cure da se javim...pokušati ću napisati sve ako šta ne zaboravim 😅
Ugl u 20:30 sam dobila epiduralnu, i naravno turnire noge, guza i gospođa, a stomak nije 😅 tako da sam i dalje osjetila svoje trudove do 21:30 kad je sve stalo i onda 20min poslije počeli opet moji trudovi ali sa većim razmacima, znači 7-10min i onda su mi dali infuziju da potaknu trudove...aime majko, molila sam ih da to iskljuce ali oni kažu da ako iskljuce neću do jutra roditi sa mojim trudovima....onda smo oko 23h počeli tiskati, ja već gotova nemam snage da živim a mali isto nikako da pravo gurne glavicu...i tu sam se napatila dok je on pravilno ušao glavom u zdjelicu, ali čim je pravilno to prošlo u jednom trudu sam ga čitavog izgurala u 00:08....sreće najveća i sve je još nestvarno 🥰🥰🥰
Popucala sam ali kad me šivala prvo što me pitala jest, dali sam pila caj od lista maline...kad sam rekla da jesam ona mi je odmah rekla da mi je to najvce grešaka i da je on zabranjen, šivala me skoro sat vremena jer bi mi koza samo dalje pucala uzas živi...znaci masakar imam dole 😅
Evo klupko sreće 3600g I 54cm ❤❤❤❤
https://ibb.co/mRpST6S
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana čestitke🎉🤱🎉🤱 lavice naša. Baš te je porod izmorio, ali sigurna sam da je vrijedilo svake kaplje znoja. Odmaraj sad da svojim mišom.
Imam dojam da malina leti u smeće poslije aninog poroda🙊
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Aurelio dobro nam došao! On je pravi dugonja, bas kako smo jednom komentirali. Ana skidam kapu do poda, svaka čast na izdržanom, svakančast na uloženom trudu i prisebnosti. Ostani tako vedra duhom, to će puno značiti u oporavku. Drago mi je da si uzela epoduralnu iako si osjecala trudove, ovako znas da si pokusala sve. A sad vidimo i dokaz koliko se stvari potrebno poklopiti u porodu da on ide prirodno i glatko. Drago mi je da nisi na carski završila. A šivanje je trajalo što kažeš pocala je koža nanovo al se šiva i ubslojevima, vjerujem da je teta koja te šivala dala sve od sebe i da ce oporavak ici dobro. Što se šavova tiče ako treba poslije svake nužde pod tuš da ti bude laķše ili poljevaj vodom dok mokriš...ma sve čini samo da sebi olakšaš oporavak! Bravooo Ana i mislim da si rekorderka u ljetnicama!
url=https://lilypie.com]
Cure moje! 27.06. U 3:04 h rodila se naša Veronika, 3550g i 50 duga!!! Još ne mogu vjerovati kako je porod divno protekao, iako je boljelo jako!
Obzirom da sam sad došla u sobu i da imam vremena jer će mi kasnije dovesti bebu, pisati ću vam iskustva iz Riječkog rodilišta i mog poroda.
Znači u 23:15 h mi je kod kuće puknuo vodenjak i obzirom da nam je bolnica udaljena 40 min vožnje, odmah smo krenuli.
Po putu su krenuli moji trudovi, slabi... dosla sam u rodilište, obavila pregled, trudovi su bili nešto jači, doktorica me pregledala i rekla da sam između 4 i 5 cm otvorena. Htjela sam obaviti klistir, i nakon njega su mi trudovi se pojačali. Ušla sam u 1:15 h u rađaonu, došao mi je muž i pita mene babica hoću li dripa. Odbila sam i rekla da želim vidjeti kako će ići prirodno. I stvarno, trudovi su počeli biti sve jači i češći, dok me nisu rasturali. Okrenuta sam bila sa lijevog na desni bok, tako izdrzavala. Došla je doktorica i pregledala me, rekla da sam spremna, da je glavica dolje i da sam potpuno otvorena. Okrenuli su me na drugi bok i kao, dati će mi samo malo dripa da pozuri, međutim, meni su trudovi moji tako jako krenuli da sam nakon drugog na lijevom boku već dobila nagon za tiskanjem. I brzo su spremile krevet, okrenuta sam za izgon. Trudovi su me razarali. Babica je pogledala i rekla da je super, da će mi ona masirati medicu cijelo vrijeme kako ne bi radili epizemiotomiju. Ona je masirala, a ja nisam smjela tiskati nego prodisavati trudove. I stvarno, moja djevojčica je sama izašla van, u trudu se sama gurala. Ne mogu vjerovati da sam rodila tako prirodno. Nakon toga su je izvagali i mjerili i stavili mi je na trbuh. Malo sam pukla i nešto su me šivali, kaže babica da je to više estetski. Posteljica je izašla van. Imale smo zlatni sat, prihvatila je dojku.
Ja još ne mogu vjerovati da je to tako prošlo, ne mogu.
Sad sam u sobi i čekam da bi bebica dođe...❤
👨👩👧👧👭
Cure moje hvala vam ❤❤
Za sad još ništa ne boli, ali babica je bas spominjala da je u slojevima sivano, ali da će to kroz koji dan već biti bolje...samo paziti da rana bude čista i hladne obloge će biti najbolje da se to što prije oporavi.
Sreću ne mogu opisati jer je on tu i super je, zdrav je i jako divna beba...on čak nije zaplakao kad se rodio odmah smo ga dobili na prsa 2h i samo je istraživao okicama miš mali 🥰
I onda su ga bocnuli u petu da provjere secer i tad je plakao heheh ali se brzo i smirio jer ga je teta okrenula na sisu i odmah je sisao... nevjerojatan osjećaj je dojiti bebu prvi put...još nas je oboje malo strah s njim u rukama jer je tako mali 😄🥰 iako evo 3 večeri nisam spavala bas nesto ja sam se i sad probudila nakon sat vremena spavanja i ne mogu da spavam 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji