Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    26. Lipanj 2021. 07:59

Ajmo ana.b🙏🏽🙏🏽 Bit ce to brzoo 💪🏽💪🏽💙💙 nadam se da izdrzavas i da nije previse bolno😇

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Aneee
    26. Lipanj 2021. 08:12

Mogu samo reći kao da mi netko cupa sve iznutra i tako svaki 5 min...i nije mi jasno da poslije cijelog dana sam se otvorila samo 1cm...i sad sam noć nekako izgurala, uspijela sam i zaspati, ništa previše spavanja (2.noc za redom) ali oke...nadam se da ce biti danas više sreće...
    Hvala cure 😘😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    26. Lipanj 2021. 08:43

Ana, žao mi je da te tako zeza😬, ali svakako će uskoro završit na ovaj ili onaj način.... To je neka moja misao vodilja, mora zavšit.
    🦉🦉🦉 Ja vam svaku, ali svaku noć malo šetam po kući, od prozora do prozora, od kad sam trudna, tako da mi je to postalo sasvim normalno.
    Nego su me u nazad dva dana (valjda od ove vrućine) počele zezat noge, odnosno otiču mi prsti na nogama i baš nije nimalo ugodno, žao mi je vas koje imate jači i dugotrajniji problem s nogama.
    Negativ… Da se kratko osvrnem.... Divan post... Nisam preaktivna pisanjem ali sam čitanjem pomalo starosjedioc  🙊od 2019. I neće se ništa promjenit.... Veselim se odlasku u grupu bebe, ali kroz koju godinu i paraleno ovdje na trudnoću.... Možda i sretnemo neku od nas ponovno. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lumile
    26. Lipanj 2021. 08:45

ana.b.

Mogu samo reći kao da mi netko cupa sve iznutra i tako svaki 5 min…i nije mi jasno da poslije cijelog dana sam se otvorila samo 1cm…i sad sam noć nekako izgurala, uspijela sam i zaspati, ništa previše spavanja (2.noc za redom) ali oke…nadam se da ce biti danas više sreće…
    Hvala cure 😘😘😘

Dobro jutro... ajoj... neke žene se jednostavno ne otvaraju... prijateljica je imala slučaj prije 2 tjedna, s tim da je njoj pukao vodenjak, I cijeli dan se nije otvarala također,  ali bebi su otkucaji srca slabili jako, pa je tražila carski.. jesu ga tebi predlagali? 

Bojana2017
    26. Lipanj 2021. 08:46

AnaB. želim ti sreću i da danas bude nešto konkretno i da se otvoriš brzo 🙏🙏🙏
    Tog se scenarija i ja "bojim" jer mi je slično bilo prvi put, ali proći će, i vrijedi 🙏🤞😊
    Mara5 juče sam sa Iskrom išla u adrenalinski park i penjala se na veliku mrežu (trampolin) i malo sam skakutala, trčkarala 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😀😂😂 a ništa.
    Točkica što se spavanja tiče malo je bolje, u smislu da nije toliko vruće, ali nema nekog dugog spavanja. Po sat dva, wc onda, pa buđenje oko 5, pola 6 i dosta. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Orhideja1
    26. Lipanj 2021. 08:47

Clio.  Jesi uspjela preskočit fragmin i pto su ti rekli po tom pitanju.... Ja sam samo na zadnjem pregledu pitala trebam li ponijet svoj za bolnicu, rekli su da ne, da će mi oni tada davat svoj. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    26. Lipanj 2021. 08:48

Orhideja1

Ana, žao mi je da te tako zeza😬, ali svakako će uskoro završit na ovaj ili onaj način…. To je neka moja misao vodilja, mora zavšit.
    🦉🦉🦉 Ja vam svaku, ali svaku noć malo šetam po kući, od prozora do prozora, od kad sam trudna, tako da mi je to postalo sasvim normalno.
    Nego su me u nazad dva dana (valjda od ove vrućine) počele zezat noge, odnosno otiču mi prsti na nogama i baš nije nimalo ugodno, žao mi je vas koje imate jači i dugotrajniji problem s nogama.
    Negativ… Da se kratko osvrnem…. Divan post… Nisam preaktivna pisanjem ali sam čitanjem pomalo starosjedioc 🙊od 2019. I neće se ništa promjenit…. Veselim se odlasku u grupu bebe, ali kroz koju godinu i paraleno ovdje na trudnoću…. Možda i sretnemo neku od nas ponovno.

Samo da se nadovežem, rado ću biti u grupi sa bebama, ali sa trudnoćom više ne 😂😂😂
    Od mene dosta, moj tim je kompletan, tata i 3 cure 🤣😊❤️❤️❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    26. Lipanj 2021. 08:49

Evo da se i ja javim, od kuće još uvijek. Služni čep mi je jučer nakon pregleda krenuo ispadati, trudova još nema.
    Čitajući iskustva drugih žena koje su imale sličan slučaj kao ja, dobro sam odlučila što sam otišla doma.
    Beba će krenuti kad će biti spremna, mi samo čekamo taj trenutak i jurimo za bolnicu 😁

👨‍👩‍👧‍👧👭

Aneee
    26. Lipanj 2021. 08:55

Carski nisu predlagali...vjv sutra misle predložiti ako se danas ništa ne desi...ali ja se nadam da ce ipak biti nešto danas 🙏🏼🙏🏼
    Gledat ću koliko još mogu ovak doma izdržati danas pa ću ići u bolnicu, jer me košta snage pa na kraju neću moći da izdržim izgon...ali raduje me da ću najkasnije sutra imati svoju bebu u rukama 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    26. Lipanj 2021. 09:02

Magdalena2002

Evo da se i ja javim, od kuće još uvijek. Služni čep mi je jučer nakon pregleda krenuo ispadati, trudova još nema.
    Čitajući iskustva drugih žena koje su imale sličan slučaj kao ja, dobro sam odlučila što sam otišla doma.
    Beba će krenuti kad će biti spremna, mi samo čekamo taj trenutak i jurimo za bolnicu 😁

Sretno 😁 da ti bude brzo I kad krene nek krene kako treba 🙏🏼
    Da te ne zeza kao mene 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.