Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    26. Lipanj 2021. 12:08

Bojana2017

Orhideja1

Ana, žao mi je da te tako zeza😬, ali svakako će uskoro završit na ovaj ili onaj način…. To je neka moja misao vodilja, mora zavšit.
    🦉🦉🦉 Ja vam svaku, ali svaku noć malo šetam po kući, od prozora do prozora, od kad sam trudna, tako da mi je to postalo sasvim normalno.
    Nego su me u nazad dva dana (valjda od ove vrućine) počele zezat noge, odnosno otiču mi prsti na nogama i baš nije nimalo ugodno, žao mi je vas koje imate jači i dugotrajniji problem s nogama.
    Negativ… Da se kratko osvrnem…. Divan post… Nisam preaktivna pisanjem ali sam čitanjem pomalo starosjedioc 🙊od 2019. I neće se ništa promjenit…. Veselim se odlasku u grupu bebe, ali kroz koju godinu i paraleno ovdje na trudnoću…. Možda i sretnemo neku od nas ponovno.

Samo da se nadovežem, rado ću biti u grupi sa bebama, ali sa trudnoćom više ne 😂😂😂
    Od mene dosta, moj tim je kompletan, tata i 3 cure 🤣😊❤️❤️❤️

Naravno, ostanite nam na temi bebe kao mentorice nama početnicama, a u budućnosti da te pitamo.....kako je ono Iskra prihvatila Iris🥰🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    26. Lipanj 2021. 12:13

Ana B, mislim na tebe, da ti sto prije krene i da se ne patis dugo jos! Hvala za savjet za kadu! I disanje, Enigmas. Magdalena, ici ce to, dobro da si doma, drzim fige da bude brzo! ❤🤗

Aneee
    26. Lipanj 2021. 12:18

Enigmas lopta mi je najbolji prijatelj oduvijek zbog skolijoze...tako da ja i citavu trudnocu hopsam i kruzim kukovima 😅
    I ja čitam sve moguće i isprobavam samo da izdržim bolove dok se ne otvorim
    Hvala cure 😘😘
    Bliži se moj cilj pa na to mislim i bude lakse 🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    26. Lipanj 2021. 12:24

Ana.b. drzi se....suosjecam jako s tobom! Nadam se da ces se uskoro otvoriti pa da imas snage...tvoje cudo stize, samo sto nije.... 🥰 i da kupka i tusiranje olaksaju al znaju nakon uru pokrenuti žešći party....ako ti se to dogodi nadam se da ce te i otvoriti 😍
    Magdalena navijamo da krene uskoro...a kad krene bit ce nezaustavljivo. Super da sluzni odlazi, al sto kazes moze se u ovom trenutku s njim i bez njega.
    Na temi ostajem do zatvaranja, nastavljam u mamećoj...a ako bude volje i sreće možda okrenem i treći krug 🤪 uvijek mi je želja bila 3 ili 4 djece...3 mi je izvedivom..četri otpisujem...al ako i ostanu dvije cure nek su one meni žive i zdrave...uz njih sve ima smisla!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    26. Lipanj 2021. 12:35

Mallla da mislim da cu opet za bolnicu...počelo je opet užasno jako...i glava me boli...aj bar malo sam imala pauze od jakih bolova uz kupku...bas me izmorilo ova dva dana uh...ali još malo 🙏🏼🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Dominique_i_bebita
    26. Lipanj 2021. 12:55

Ana sretnooo! Bas si se napatila, nadam se da si se otvorila donekle sad vec.. al super se drzis psihicki, kad znas koji je cilj! Ohrabruujuce 🥰😍
    .
    Hvala za savjete za grudnjak..budem ovih dana prosvrljala pa kupim neki h&m ili muuller izgleda

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    26. Lipanj 2021. 12:57

Ana b. srećno ti, držim fige da si se otvorila više i da ćeš brzo to riješiti.
    Magdalena i tebi držim fige da krene i da što prije obe držite svoje srećice u rukama.
    Ja krepala na plaži, na moru, Iskra van neumorna, a Iris u stomaku ima party.
    Blago meni 🤣🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    26. Lipanj 2021. 13:13

Ana drzim fige da prodje sto prije 🤞🤞🤞🤞
    .
    U kojim tjednima su vama rodiljama ili terminusama poceli menstrualni bolovi?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Janaa
    26. Lipanj 2021. 14:05

Pozdrav cure, ja sam rodila jucer 25.6 u 5 i 25..porod nije trajao predugo, nego su me vise sivali i uspavali..malena je preslatka i sve "muke" sam vec do sad zaboravila ♥️ sretno svima!!

• Janaa
    26. Lipanj 2021. 14:07

mara5

Ana drzim fige da prodje sto prije 🤞🤞🤞🤞
    .
    U kojim tjednima su vama rodiljama ili terminusama poceli menstrualni bolovi?

Meni samo taj dan kada su poceli trudovi na vecer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.