Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    27. Lipanj 2021. 10:54

Cestitke na bebicama i mamama sta su prave hrabrice !

1.8. Curetak stigao 💗

• Toncica24
    27. Lipanj 2021. 11:14

Ja se moran pohvalit da jos uvijek nisan razmontirala komodu , krevetic, kolica su narucena ima misec ipo rekli su da ce doc ovi tjedan,jos nismo kupili autosjedalicu.Roba je kupljena nije oprana niti posteljina.(gnijezdo od dade necu u masinu jer je to ogromno)
    Dakle torba za bolnicu nije spremna  jedino su ulosci kupljeni i mrezaste   🤣🤣
    A pa sta sada  - pomalooo!
    Da ne govorin da nisan pretjerivala sa robicom   a dijete jos nema nijednu igrackicu  ili bocicu .

ako bude sta tribalo priko ceste je trgovacki centar ;)
    Valjda mi dalmatinci volimo u zadnji tren baren ja pa da bude ono zivcanluk po kuci.
    A meni se to neda ,jednostavno mozda nisan svjesna da dolazi beba i to moze kad hoce .

1.8. Curetak stigao 💗

Lullaby
    27. Lipanj 2021. 11:22

Cure čestitke na bebama!! Ana super si izdržala i odradila, sada ide oporavak i maženje s bebicom, najteže je prošlo 😘
    .
    Mene je doktorica poslala u bolnicu na pretrage za kolestazu zbog onog svrbeža što sam vam spominjala čim sam joj opisala simptome. Pa eto čisto ako nekoga uhvati, a nadam se da neće, čim prije u bolnicu jer ako je kolestaza ide odmah hospitalizacija i lijekovi. Na kraju su mi ok nalazi s te strane, ali su me stavili na antibiotik zbog upalice neke. Skinuli su me s Duphastona jer i to može biti uzrok. Jedan doktor kaže da je gel za tuširanje što sam jednim drugačiji upotrijebila. Meni se čini možda neka alergija na nešto vanjsko. Nemam pojma. Bitno da je jetra ok.

Lullaby
    27. Lipanj 2021. 11:25

Cure, kako ste vi prale nova kolica? Ima li baš potrebe sve skidati i prati? Ili mi je dovoljno oprati navlaku za madrac i možda samo one mekane umetke za jaje?

Što se tiče pranja robice, ja sam na mirovanju tako da je kod mene sve oprano već mjesec dana iz straha da završim u bolnici. Danas spremam torbu za bolnicu. Jučer sam s mužem sređivala i organizirala sve, danas imam još malo. Želim da je sve spremno jer me nervoza hvata kad vidim koliki još posla ima.

Matejaa95
    27. Lipanj 2021. 11:30

Lullaby

Cure, kako ste vi prale nova kolica? Ima li baš potrebe sve skidati i prati? Ili mi je dovoljno oprati navlaku za madrac i možda samo one mekane umetke za jaje?

Što se tiče pranja robice, ja sam na mirovanju tako da je kod mene sve oprano već mjesec dana iz straha da završim u bolnici. Danas spremam torbu za bolnicu. Jučer sam s mužem sređivala i organizirala sve, danas imam još malo. Želim da je sve spremno jer me nervoza hvata kad vidim koliki još posla ima.

Ja sam ti navlaku za madrac prokuhala i oprala u vesmasini od kosare. A umetak od jajeta na ruke. I evo super nista nije bilo 😁 kolica malo pobroses i to je to .

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

mara5
    27. Lipanj 2021. 11:48

Toncica24

Ja se moran pohvalit da jos uvijek nisan razmontirala komodu , krevetic, kolica su narucena ima misec ipo rekli su da ce doc ovi tjedan,jos nismo kupili autosjedalicu.Roba je kupljena nije oprana niti posteljina.(gnijezdo od dade necu u masinu jer je to ogromno)
    Dakle torba za bolnicu nije spremna jedino su ulosci kupljeni i mrezaste 🤣🤣
    A pa sta sada - pomalooo!
    Da ne govorin da nisan pretjerivala sa robicom a dijete jos nema nijednu igrackicu ili bocicu .

ako bude sta tribalo priko ceste je trgovacki centar ;)
    Valjda mi dalmatinci volimo u zadnji tren baren ja pa da bude ono zivcanluk po kuci.
    A meni se to neda ,jednostavno mozda nisan svjesna da dolazi beba i to moze kad hoce .

Hahahahhahaha, ja sam prosli tjedan oprala i muz namjestio komodu jer smo preskakali preko robe i pelena  i posteljine.
    Ulosci i mrrzaste kupljene, ali samo jedan paket gaca, mislim da cu morati jos jedan jer su mi cure rekle da cu to koristit i kuci ne samo u bolnici 🤷‍♀️
    Krevetic takodjer nije slozen, nije ni u stanu 😅 
    .
    Kolica ne planiram prati cijela  samo dolje od madraca podlogu, a svakako cu uvijek jos stavljazi tetru ispod. Stranice prebrisat sa dezinfekcijsiskim sredstvom i dobro osuncati, ovo sunce ce sve zivo spaliti, kao piroliza u pecnici 🤣🤣
    .
    Takodjer nisam pretjerivala sa robicom.  I cak ovo malo sto sam kupila mislim da mi nece vise trebati od bodija, a kad zahladi racunam da cu morati vec i vece brojeve kupovati 🤷‍♀️ za sada odustajem od bilo kakve kupovine dok ta mala srecica ne stigne.
    .
    Sad moram srediti stan i izabiciti malm komodu iz spavace i pripremiti mjesto za krevetic. I mogu se ici poroditi. I da moj mali nema pripremljenu kombinaciju za izlazak iz bolnice, mislim da ce biti obicni bodi i bilo kakve hlacice.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    27. Lipanj 2021. 11:53

https://ibb.co/2vpZY07
     https://ibb.co/zb7WSMq
    .
    Inace znam pretjerivati, ali ovo mi je sve novo i ne znam sto ce mi trebati niti ista. Pa cu pretjerivati nekad poslije.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    27. Lipanj 2021. 12:06

Lullaby, super da nije u pitanju nesto ozbiljnije, nasa koza je zaista osjetljivija, ja sam jucer sjela na neku stolicu s resetkama i dobila modrice na ledjima u obliku tih resetki, nikad mi se prije to nije desilo.
    Gledaj da sto njeznije preparate za tijelo koristis.
    .
    Kolica nisam planirala prati, obzirom da su nova malo cu ih vlaznom krpom preci i ostaviti par dana na suncu 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Toncica24
    27. Lipanj 2021. 12:27

mara5

https://ibb.co/2vpZY07
    https://ibb.co/zb7WSMq
    .
    Inace znam pretjerivati, ali ovo mi je sve novo i ne znam sto ce mi trebati niti ista. Pa cu pretjerivati nekad poslije.

Bas ti je lipo slozeno,disi uzela ta siva cuda.i ima li toga negdi a da nije ikea.tipa u st da kupin

1.8. Curetak stigao 💗

Bojana2017
    27. Lipanj 2021. 13:30

Cure što niste krevetac složile ne brinite, nisam ni ja, a pogledajte potpis 🤣🤣🤣🤣
    Meni danas sve teško, baš sam neka umorna, možda bih trebala malo i odmarati, a ovako stalno nekud i nešto 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.