Mimica cestitam i zelim ti brz oporavak. Zao mi je da je dugo trajalo, ali uz tebe je najbolja nagrada.
Negativ jako lijepo napisano. Razumijem te u potpunosti za to da ce dijete bit velika promjena, ja se isto uhvatim razmisljat o tome i onda se sjetim koliko smo ga cekali, sta smo sve prosli, kako sam se nepotpuno osjecala svaki put kad bi dobila mengu i sreca kad sam muza u noci probudila jer sam popiskila plusic na testu.
Proljetnice cesto kazu, ne rađa se samo dijete, s njim se rađa majka. Sviđa mi se to gledat s te strane. Jedan novi period u zivotu dolazi kojeg jedva iscekujemo i jedva cekamo izlete u troje, setnje s kolicima. Vjerojatno u periodu grceva, zubica, skokova u razvoju sve to dođe da ti fali stari dio, ali sve to prođe i sigurno nas ceka najljepši period u zivotu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Negativ.ljubavi razumijem tvoje razmišljanje i sama ponekad razmišljam o tom.. tu dosta i pridonosi višak vremena pa "skeniram" potencijalne probleme.. iako mislim da svakoj ženi to prolazi kroz glavu povremeno jer zaista je velika životna promjena.. zato i je jako bitan izbor partnera s kojim ćemo imati djecu, da nas razumije i bude podrška u svakom obliku.. bit će svakako drugačije i puno izazova, ali zauzvrat dobivamo puno više i za što vrijedi živjeti ❤
Na sve sto ste napisale samo bi dodala da uskoro necete moci zamisliti zivot bez svojih malih pačića!
I meni je posebno drago gledati čovjeka koj3g volim kako gleda našu djecu, e to je jedna nova razina ljubavi, povezanosti!
url=https://lilypie.com]
Mimica proslo je ❤ brzo ces se oporaviti
Meni je neopisivo lijepo sto su sve bebe ovdje jako zeljenje (barem sam stekla takav dojam 😊) pa smo odma sve sa nekim pozitivnijim mindsetom u svemu tome.
Vjerujem da bude sok i promjena kad nase male klupko srece dode, al nekako imam filing da ce veci sok biti mom muzu nego meni, meni je trudnoca vec izokrenula zivot dosta, mala ce to jos dokrajciti 😅 al se veselim, vidim i on je sav uzbuden. Bude sve ok, drugacije ne zelim ni razmisljati 😊
2021. M 💗
Evo ja sam osoba koja je oduvijek voljela sebe i svoj život, u smislu da nisam samo mama nego imam i društveni život, treniram, družim se.
Naravno da se sve promijeni, ali je bitno kako se organizujemo i mi moramo sebi reći i dokazati da možemo i dalje imati svoja interesovanja nevezano za bebu, uz pomoć muža, mame, sestre, koga god.
Evo muž i ja smo u Puli sami sa djetetom, sada će ih biti dvoje. On ljeti radi po cijeli dan, bez dana slobodnog, i u Umagu je 2 mjeseca, a ja sam sama sa djetetom (sad ću biti sa dvoje). Ja znam da ljeti ne mogu na trening, ne mogu na kafe ili plažu bez djece, i to mi je ok, tako je sad, one će narasti prebrzo.
Ja se organizujem od jeseni, tad treniram, odem na kafu, šoping, dok muž bude sa njom/njima.
Isto i on tako 🤷🏼♀️
Fali nam nekad otići van nas dvoje, ali to iskreno rijetko i ljepše je sve sa njom, jer bili smo sami dugo i dijete smo dobili baš kada smo htjeli.
Raspisala sam se, al poenta je da se stvarno može sve ako ima razumijevanja i dogovora među nas dvoje 😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala, cure 🤗🥰
Ma svako malo netko ubaci "Sada se naspavaj, to ti je zadnja prilika u životu!", pa "Gotovo ti je s uživanjem!", "Nećeš više imati vremena za sebe…" i tako to… 😒
Mislim se pa valjda (moj) život ne završava, nego će samo biti drukčiji… 🤔
Kažu teži, ali i ljepši 🙈
Ne znam, ovisi sve i o bebi i o tebi i o tome kakav ti je muž, imaš li baka servis i tako dalje, ali (naivno) mislim da se na dosta toga može utjecati. Koliko mi se čini, neke žene i dalje imaju vremena za kavu, za treninge, za frizure i pedikure - na kraju krajeva i za dopisivanje na forumu - a neke su stalno uz bebe i govore kako se ne stignu okrenuti 🤷♀️
Ma joj daj, nemoj ni slusati. Muz i ja nemamo baka i deda servisa, to je kod nasih bila opca panika i kao kak cemo mi s djetetom (ko da smo nesposobni i kao da zivot staje), a bezveze jer na kraju dana uvijek ce neko od prijatelja uskociti ako ce bas eto trebati (nude pomoc na sve strane 😊 ). Mi cemo se isto prilagoditi situaciji naravno i opce ne brinem da necu imati vremena za otic na kavu/nokte ili on na druzenje s deckima. Trebat ce vremena da naviknemo, al sve se moze s malo vise organizacije 😊 zivot ne staje.
2021. M 💗
Negativ, ja mislim da te zene cesto seruckaju da svate paznju na sebe kako im je tesko i koliko su vrijedne. Evo primjera. Moja kolegica s posla se zali kako ima toliko posla puno s djecom da se ne stigne ni sređivati, a evo bas je dosla s noktiju na nogama i rukama, a sutra ide kod frizerke...Kupit ce usput vec gotovu hranu, a njeni si cesto sami zakuhaju pastu i zo jedu 5 puta tjedno...Ali vidjet cu ja kako je to kad nrmam vremena za seđivanje i kave, kaze ona dok izlazi iz ureda 15 min prije kraja radnog vremena i ide na kavu s frendicom koja ju ceka ispred. Dok ja koja nemam djece kuham svjeze povrce i meso ribu, nikad u zivotu nisam bila na pedikuri i manikuri, frizerki odem jednom dvaput godisnje i ostajem u uredu prekovremeno, pa sam najmlađa sefica odjela ikad. Heh...ja bi rekla da seruckaju...
…Ali vidjet cu ja kako je to kad nrmam vremena za seđivanje i kave,
Ja bi joj zahvalila na lijepim zeljama 😅
Al da, puno je takvih zena, svjetskih patnica
2021. M 💗
Koliko je bebica stiglo, jedva sam popratila, čestitam svim mama, a dječici sretno i veselo djetinjstvo 🎉🎊😍
I ja sam razmišljala kakav će život biti poslije kada stigne naš dječak i iskreno koliko god je nekad i izazovno i teško, ali ne bi mijenjala svu slobodu ovog svijeta kada me on pogleda svojim okicama i vidiš da si mu sve, a i on tebi, totalno neka nova razina ljubavi, ne znam ni kako to opisati. 🤩
Ako može nama kraj popisa Jakov 😊
Slazem se sa Kiflicom, vec sam o tome i pisala, po primjerima iz moje okoline puno vise kukaju oni koji zaista imaju pomoc sa svih strana i koji imaju vremena za neke stvari koje uopce nisu prioriteti a glavna tema je " jadna ja, nista ne stignem od klinaca".
😁😅
.
Nek mi rodimo pa cemo onda viditi kako to funkcionira, i selimo se na drugu temu da si budemo podrska, pa ako neka od nas i zapne da ju poguramo.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji