Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Lipanj 2021. 08:03

Naumila sam malu vodit kod oftalmologa, narucena je sutra 🤣 osim ako mi se ne izjalovi plan! Tko bi meni ugodio. Al sve u svemu ne mogu vjerovat da je ovako brzo došlo završno odbrojavanje i da sad samo čekam!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    17. Lipanj 2021. 08:05

Mallla nas cilj 15.6 nije uspio 😆
    Meni je danas termin po zadnjoj M..ali nema nikakvih naznaka...mislim da ja neću ovaj tjedan...tj tako mi se čini 🤣
    Iako sam se nadala da mog gina neću morati vidjeti vise u trudnoći, ali izgleda da ću ja i u srijedu kod njega 😅
    .
    I da jučer me zvala internistica da joj iscitam šećer koji sam mjerila...i dobila sam termin 6.10. da dođem nataste da vade krv da vide jel šećer oke...i kao da ovak nastavim prehranu i poslije poroda...hahah
    Kako da ne 😅 jest ću kako sam jela i prije trudnoce, jer nisam osoba koja se prežderava,  a neću da se patim još dodatna 3.mj i gledam kad netko nešto jede a da se meni place jer ja nebih smjela 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    17. Lipanj 2021. 08:44

Ana.b sad nam treba neki novi datum...ocemo 20? Pa ono pomicat po 5 dana 🤣 Ajoj, trudnoca je stvarno drugo stanje i uvelike je izgledno da ce nakon poroda sve doci na normalu. Ja se radujem sto ce moj zeludac opet biti normalan i sto kazes da cu moc pojest sto mi se jede!
    A kako stvari idu cini se meni da cu i ja u srijedu na pregled 😁

Aneee
    17. Lipanj 2021. 09:04

Može 20.6. taman nedjelja...iako nekako imam osjećaj da to neće biti ovaj tjedan 🤣
    Našim bebama se stvarno sviđa kod nas u stomaku 😊
    Ma da. I oni kažu da se poslije trudnoce sve veća u normalu ali eto za svaki slučaj da ja nastavim jesti ovak...mislim ako ovako nastavim jesti i još budem dojila, pa u ta 3 mj ću se pretvoriti u kost i kožu hahah realno 😅 jer I sad praktički u 10 tjedana nisam dobila niti kile, a beba je rasla što znači da nisam trudna ja bi mršala...još i sad bi si bar jednom u tjednu priustila malo pizze ili nešto slicno 😄
    Najveću želju imam za cevapima 🤤🤤🤤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Lipanj 2021. 09:15

Dobro jutro curke kako ste?Evo mi čekamo nalaze trombocita za novu dozu injekcija. A baš sam se nekako ponadala da više neću morati dolazit po njih ali očito ove naše bebe odlučile nas malo zaje...
    Meni je termin po ZM 19.6, a po UZV 26.6.
    Sutra imam pregled pa me baš zanima stanje.
    Mali se izgleda prebacio na lijevu stranu i toliko me bole mišići da mi dođe plakat kad se okrećem u noći. Mislim da mu je postalo jako tijesno
    Evo dok cekamo nalaze bar uživamo u pogledu
    https://ibb.co/GFbcHYV

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

sassy
    17. Lipanj 2021. 09:38

Clio35

Dobro jutro curke kako ste?Evo mi čekamo nalaze trombocita za novu dozu injekcija. A baš sam se nekako ponadala da više neću morati dolazit po njih ali očito ove naše bebe odlučile nas malo zaje…
    Mali se izgleda prebacio na lijevu stranu i toliko me bole mišići da mi dođe plakat kad se okrećem u noći. Mislim da mu je postalo jako tijesno

More 😍😍😍 kako mi fali i ne mogu da vjerujem da ove godine necu moci ici 😭
    Clio drzi se, ubrzo ce beba doci 💪

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Mimica2
    17. Lipanj 2021. 09:57

Ja vam imam jedan jedini termin i to je sutra, ali čini se da sam prva na listi koja prenaša😆
    Za moju karticu bi bilo bolje da sam već rodila 🙈
    Clio, zavidim, ovakav pogled nema bilogdje 😍 Ja sam isto sutra na CTGu u bolnici pa da vidimo, držimo 🤞🤞

Termin 18.06

Mallla
    17. Lipanj 2021. 10:02

Clio uživaj u pogledu i mirisu...nema mi lipšeg od izmješanog mirisa bora i mora 🎈 Još malo i bebica stiže pa će uskoro i bockanje završit!
    Mimica možda te sutra dočeka scenarij s CTG a u rađaonu...kad već ovdje imamo filmske porode....😁 A najgori ovaj dio čekanja kad znaš da može svakibtren i onda te svi još pilaju jesi li, hoces li, kad ces 🙄

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Lipanj 2021. 10:13

Mallla

Clio uživaj u pogledu i mirisu…nema mi lipšeg od izmješanog mirisa bora i mora 🎈 Još malo i bebica stiže pa će uskoro i bockanje završit!
    Mimica možda te sutra dočeka scenarij s CTG a u rađaonu…kad već ovdje imamo filmske porode….😁 A najgori ovaj dio čekanja kad znaš da može svakibtren i onda te svi još pilaju jesi li, hoces li, kad ces 🙄

Pogled je predivan. Eto vam ideje za iduce ljetovanje 😉. Joj to pilanje, jesi, kad češ, koliko još.... Još dodatno samo nervozu stvara. A i same znamo da bi mogle svaki tren sad. Ja, se tješim da ćemo rodit prije nego pošteno ugrije. Jer ovdje je već 30 stupnjeva🙄

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• puterica
    17. Lipanj 2021. 10:30

Clio35

Dobro jutro curke kako ste?Evo mi čekamo nalaze trombocita za novu dozu injekcija. A baš sam se nekako ponadala da više neću morati dolazit po njih ali očito ove naše bebe odlučile nas malo zaje…

Clio smijem te pitati sto ti je sa trombocitima? Jesu snizeni ili poviseni? Ja bas danas ponovno vadila krv zbog snizenih trombocita. Poslala dr nalaz pa cekam da mi se javi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.