Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    17. Lipanj 2021. 16:10

Lucky cestitam 🎉🎉🎉❤️
    Lulu. Lu. Nadam se da se vec mazite i pazite.
    Rezime mog pregleda… Beba je super, glavom dolje, zivahna, ima 1700g. Sve uredno. 
    Ja u banani, pocela sam se otvarati iznutra, cerviks se skratio na 14mm. Sutra idem u bolnicu na profilaksu korticima za razvoj djetetovih pluca i na pracenje i ctg preko vikenda da se vidi jacina kontrakcija i potreba za tokolizom. Moram izgurati do 34.tjedna.
    Eto…
    ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Aneee
    17. Lipanj 2021. 16:17

Duelma evo i ja sam zbunjena...zašto radi paniku ne kužim? Ionako si u terminu zar ne 🤔
    Tiki vjerujem da ce sve biti u redu, dogurali ste jako daleko..jesi do sad uzimala magnezij?  Sad lezanje sa povišenom guzom,  nije još puno ostalo do kraja..šaljem podršku 😘
    Znaci ostaješ onda sutra u bolnici ?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

🌸TiKiDi🌸
    17. Lipanj 2021. 16:24

ana.b ja sam na magneziju 2x dnevno (direct) od 20.tjedna, pijem i Cordipin 3x1, Roidakal 2x1 i stavljam Utrice 2x2...ali eto. Imam te kontrakcije koje nisu preceste, ali utjecu na moj cerviks. Sutra idem i trebala bih u pon doma, ako ne bude potreba za tokolizom. Dok primim te kortice i dok me malo poprate na ctg-u. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sassy
    17. Lipanj 2021. 16:31

🌼TiKi🌼ana.b ja sam na magneziju 2x dnevno (direct) od 20.tjedna, pijem i Cordipin 3x1, Roidakal 2x1 i stavljam Utrice 2x2...ali eto. Imam te kontrakcije koje nisu preceste, ali utjecu na moj cerviks. Sutra idem i trebala bih u pon doma, ako ne bude potreba za tokolizom. Dok primim te kortice i dok me malo poprate na ctg-u.

U slicnoj sam situaciji, vec sam dobila injekcije ali nisu me hospitalizovali niti slali na ctg, nego je mirovanje i kontrola za 3t. Ja sam presla ponovo na Duphaston jer ne smijem vise da cackam dole a Utrogestanom 🤪 inace dr mi nije rekla da sam otvorena nego uloziva za vrh prsta , ne znam jel to isto. Grlic je smeksan i skracen. Cuvaj se

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

sassy
    17. Lipanj 2021. 16:32

🌼TiKi🌼

ana.b ja sam na magneziju 2x dnevno (direct) od 20.tjedna, pijem i Cordipin 3x1, Roidakal 2x1 i stavljam Utrice 2x2…ali eto. Imam te kontrakcije koje nisu preceste, ali utjecu na moj cerviks. Sutra idem i trebala bih u pon doma, ako ne bude potreba za tokolizom. Dok primim te kortice i dok me malo poprate na ctg-u.

U slicnoj sam situaciji, vec sam dobila injekcije ali nisu me hospitalizovali niti slali na ctg, nego je mirovanje i kontrola za 3t. Ja sam presla ponovo na Duphaston jer ne smijem vise da cackam dole a Utrogestanom 🤪 inace dr mi nije rekla da sam otvorena nego uloziva za vrh prsta , ne znam jel to isto. Grlic je smeksan i skracen.

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Bojana2017
    17. Lipanj 2021. 16:51

Tiki, Sassy držite se, još malo izgurati i sigurne ste 🙌😊
    Mallla javi ako kreneš u bolnicu 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Susika
    17. Lipanj 2021. 17:01

Ja jučer bila na CTGu, pregledu i ultrazvuku. Sve super, CTG uredan, nema trudova, uloživa za prst, beba ima 2968 grama🥰😍 presretna😍 i udebljala se za sad 15 kg, nek tak i ostane😄
    Sretno svima koje uskoro nastupaju 🤗❤

Dominique_i_bebita
    17. Lipanj 2021. 17:21

Cure koje mirujete - jos malo, drzite se 🤞🥰
    .
    Ja jedina jos nisam valjda dobila isplatu iako na egradani pise da jesam..valjda bude danas kroz dan. 
    .
    I samo da podjelim s vama sliku svog trbuha..bas mi je smijesan sto je tak okrugli ko da sam progutala veliko kinder jaje, a osim tog stalno gledam kak mi je pupak majusni 😂 https://ibb.co/BsKkFMw

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Tinchy_07
    17. Lipanj 2021. 17:28

Duelma ne kuzim zasto kompliciraju kad si u terminu, ali dobro, obavi sta trebas u bolnici bit ces mirnija svakako i vjerojatno znat sta vise.
    Tiki i Sassy drzite se cure. Ja sam isto mirovala zbog kontrakcija i skraćivanja cerviksa i uz silan strah da cu se prerano otvorit subotu mi je 39.tt.
    Mirovanje svakako pomaze, znam da je tlaka, ali tijelo se grci i treba mu odmora, nek drugi preuzmu sve obaveze, a vi samo rostiljanje s boka na bok. Da i sad rodite sve bi bilo ok, ali vjerujem da cete dogurat do 36.tt,ako ne i do termina. 
    Susika super za uredan pregled

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Lipanj 2021. 17:33

puterica

Clio35

Dobro jutro curke kako ste?Evo mi čekamo nalaze trombocita za novu dozu injekcija. A baš sam se nekako ponadala da više neću morati dolazit po njih ali očito ove naše bebe odlučile nas malo zaje…
    Meni je termin po ZM 19.6, a po UZV 26.6.
    Sutra imam pregled pa me baš zanima stanje.
    Mali se izgleda prebacio na lijevu stranu i toliko me bole mišići da mi dođe plakat kad se okrećem u noći. Mislim da mu je postalo jako tijesno
    Evo dok cekamo nalaze bar uživamo u pogledu
    https://ibb.co/GFbcHYV

Clio smijem te pitati sto ti je sa trombocitima? Jesu snizeni ili poviseni? Ja bas danas ponovno vadila krv zbog snizenih trombocita. Poslala dr nalaz pa cekam da mi se javi.

Ostala sam ti dužna za odgovor. Ja vadim trombocite jer primam niskomolekularni fragmin od pocetka trudnoće zbog trombofilije. Preboljela sam trobmozu sinusa glave i venski infarkt tako da zbog toga moram raditi pretrage svakih mjesec dana

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.