Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    16. Lipanj 2021. 19:07

Lucky cestitke od srca. Mis mali, bas je predivan😍 Drago mi je da si imala tako dobro iskustvo i da ste oboje dobro. Nadam se da ce se u tom tonu nastavit porodi

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Hedwig.Z
    16. Lipanj 2021. 19:12

Lucky, toooo!! Divnoo, čestitke najveće! Divotica malena!! Uživajte i sretnoooo!! 🥳🥳🤩

• puterica
    16. Lipanj 2021. 19:19

Lucky cestitam od srca 😇😍
    Kiflice, mojoj kumi se dogodilo sa prvim djetetom isto ko i tebi. Hospitalizirali su je jer je beba mala jedno tjedan dana prije poroda, ali na kraju sve je bilo super, mali rodjen sa 2700 tako da ne brini. A jos si ti ako se ne varam spomenula da si sitna, a moje kume bome ima a i muz joj je skoro 2m pa eto bebac 2700. 

mara5
    16. Lipanj 2021. 19:24

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. DEČKO 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    16. Lipanj 2021. 19:28

Lucky cestitam!! 🥰🥰

2021. M 💗

Amber
    16. Lipanj 2021. 19:38

tweetyca

Toooo Lucky!!!! 🥰🥰🥰
    Ja sam ocekivala neki twist tipa E CURA JE, al eto mali pisonja 😂💪

Evo ja sam ipak malo razocarana da nam nije priustio jos jednu zadnju mindtwist igru, ali predivan decko, lucky, cestitam!! <3 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

minilamb
    16. Lipanj 2021. 19:39

Luckyy42

Evoo nas👋🏻
    Zadnja 2 dana sam imala neka probadanja dole, jucer dva puta povracala navecer i eto ujutro me probudila potrebaa za nr.2 ali nista.. nakon toga sam se vratila u krevet i puko je vodenjak, odmah poceli trudovi na 3 minute.. krenuli za rodiliste, odmah me smjestili u radaonu, dali dvije doze neceg protiv bolova.. mene i dalje isto boli.. onda bol pojacala i pocela sam povracat.. stigli nalazi krvi, uzela epiduralnu.. nis mi nije omrtvilo, sve sam osjecala. Al kad sam primila epiduralnu mi je stigla babica posto sam rekla da ja moram tiskat, bol je vec bila neizdrziva..rekla mi je da tiskam lagano sa svakim trudom i da sam se nakon epi otvorila s 3 cm na 10! Do onda sam izmedu svakog truda “spavala”, doslovno sam izgubljena bila i iscrpljena vec u 11. Nakon toga sam nastavila tiskat i jako brzo nam je stigao nas maleni❤️
    Tiskanje totalno olaksanje, makar sam se pred kraj osjecala kao da ce mi guzica puknut.. u jednom trenutku su mi rekli nemoj tiskat a ja moooram i moram.. ugl kad mi je babica rekla da ne tiskam, sljedeci trenutak kaze da je glava vani, ja si mislim sou, kako? Nisam ju opce osjetila, prakticki me babica lijepo rasirila i sam je iskocio🙈
    Nisam rezana, pukla sam mrvicu iznutra pa me nisu ni sivali, cim je mali izasao ja se preporodila! Rodio se u 14:50, odma je cicao, imamo mlijeka i sve je super! 3520 g je tezak i 53 dugacak!! Do 5 smo bili u radaoni i bio mi je na prsima, u ta dva sata plakao je samo kad se rodio.. od 5 spava ko bubica.. moram ga pohvalit da je danas prava mala dobrica🥰🥰
    Eto miso jos uvijek spava, mi smo se najeli, mogu sama do wca, mogu sjedit, osjecam se stvarno odlicno! Porod mi je bio bolan ali je sve bilo brzo gotovo a rezultat je prekrasan🥰🥰🥰❤️❤️
    Pozdrav tete, ja sam vec frajer i furam irokezu😎😁🥰 (a od zgaravice nista!)
    https://ibb.co/2hD7dyY

Lucky čestiram od srcaaa!!! Mali je ko bombon, živ i zdrav neka je😍😍💕💕🐣👶

Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
    Baby girl L. is coming 🌞🌸

• Raven7
    16. Lipanj 2021. 19:43

Dobro je krenulo zasnja 3 dana zaredom... tko je sjedeci 😅😬☺️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Lipanj 2021. 19:45

Lucky čestitam od srca🤩🤩🤩🤩😍😍😍🥰. Maleni je pre pre sladak.Dobrodošao nam🥳🥳

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

sassy
    16. Lipanj 2021. 19:46

Cestitam Lucky, kad citam ove vase price s poroda i vidim te bebice, nekako mi dodje da placem, drmaju me neke emotivne faze ❤️

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.