Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    17. Lipanj 2021. 10:31

Je, i kod mene su isto navalili, samo im smješkiće svima bacam 😄
    Negativ.Ljubavi, predrađaona ili rađaona? 😅

Termin 18.06

Aneee
    17. Lipanj 2021. 10:46

Cocolina super..🥰
    Samo mogu zamisliti sad vašu sreću 😊
    Bas mi je drago zbog tebe, trudnoca ti nije bila baš lagana, ali eto napokon ideš sa svojom curicama doma 🥰🥰🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Duelma
    17. Lipanj 2021. 11:02

Ova grupa je stvarno divna! Svaki put kad otvorim ima lijepih vijesti. Čestitke novim bebicama i mamama 😍 i stvarno olakšava kad se pročitaju pozitivna iskustva sa poroda.
    Meni jutros krenuo sluzni čep vani imam konstantnu jaču menstrualnu bol. Ima li koja sličnu situaciju? Sva sreća pa sam danas naručena na redovni pregled pa me nije oprala panika.

Termin 25.06. - dečko 💙

• Mimica2
    17. Lipanj 2021. 11:23

Jaaaoooo negativ, kako su nas zeznuli😂😂 Aj držimo fige da se pokrene samo tako 🤞
    Cocolina, uživajteeee 💞
    Duelma, meni iscjedak od neki dan pada svaki dan po malo... Na grčeve se više ni ne obazirem jer me zezaju već neko vrijeme. Ali ovu noć sam imala baš bolne i tu bi već uzela berufen 600 kad bi menga dolazila... Ali bez ikakvoga razmaka je bilo, nemjerljivo, imala sam osjećaj da traju predugo... Tijelo se priprema, bar nešto. Ali mjeri na aplikaciji pa vidi, možda se pokreće... 🤞

Termin 18.06

Mallla
    17. Lipanj 2021. 11:52

Cocolina sretan put kući, dosta je bolnice sad na uživanje domaaa!
    Clio a ocito cekamo toplinski val ovaj sto najavljuju, meni je vec i ovo pre vruce.
    Dulema ooo pa mogla bi i ti u rađaonu 🙂
    Rodiljna naknada PBZ bila uplata! 
    Meni Hana opet pod fibrom...ovih dana smo pretplaćene na pedijatra. Sad mi je to opet stvorilo nervozu a bila sam lagano zen!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    17. Lipanj 2021. 11:53

Negativ 😆 više mi se sviđa terasa izbor nego rađaona

url=https://lilypie.com]

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Lipanj 2021. 12:02

Mallla ako ti nije problem možeš li mi reći kolika naknada treba biti?jer je i meni sjela ali mi nije jasno sto su mi ovo uplatili??jer sam ja bila na komplikacijama do 11.05.i onda porodiljni 12.05. I meni oni uplate 2150kn!!!!neznam kako tako malo

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Duelma
    17. Lipanj 2021. 12:05

Mimica meni samo jednom od 5 ujutro to iscurilo. A kazu da to moze dosta dana curit i ništaa se ne događat. Ja nemam grceve vec mi je bol stalna pa ne mogu mjerit. Vise ne znam šta da mislim, to je sve tako nekako neodređeno Za sat vremena idem na pregled pa javim šta će mi reć..
    Malla ne znam dal me odlazak u rađaonu veseli ili straši 😂

Termin 25.06. - dečko 💙

Kiflica
    17. Lipanj 2021. 12:10

Ja par dana tu i tamo imam neke blage kao menstrualne grceve...vidim da mi pise na ctg-u nepravilne kontrakcije. Nocas i jutros isto. Ali bas blago, nisko dolje. Ne skameni se trbuh ni nista od onog sto ste opisivale...ne znam sta je to uopce...

Amber
    17. Lipanj 2021. 12:14

Negativ.Ljubavi

Ja sam za svaki slučaj gospođi sredila frizuru 🙈 Plus stavila sam onu jednokratnu podlogu za presvlačenje beba ispod plahte (u razini guze) u slučaju da bude curilo što ovih dana, pa da ne uništim novi madrac. Eto možda se još koja od vas isto odluči za podlogu 😉
    .
    A sada vas molim pomoć vezano uz prepone / kukove! Amber, komentirala si da si slušala nešto slično o tome pa ćeš možda i ti znati.
    Uglavnom, osjećam da mi je desna prepona malo manje pokretna, tj. kada bih išla ravnomjerno raširiti bedra npr. u turski sjed, vjerojatno bi mi se desna prepona malo zakočila, a lijeva bi išla glatko koliko može, kao i inače.
    Čak i kada idem srediti bikini zonu na desnoj strani, osjećam da ne mogu baš "otvoriti" tu unutrašnju stranu prepone i kuka, koliko inače mogu.
    Nadam se da ste shvatile osjećaj.
    A bojim se da bi mi to moglo komplicirati porod… Pokušala bih s nekim kružnim vježbicama razgibavanja, ali ako znate nešto više o tome, molim vas podijelite

Je, ja sam imala pelvic girdle pain, evo jos uvijek nisam nasla kak se to zove na hrvatskom. Moze se pojaviti naprijed, u vanjskom dijelu spolovila i prema preponama, moze se pojaviti na straznjoj strani prema guzi, moze ici u kukove. Navodno je problem kombinacija hormona koji se izlucuju, sirece zdjelice, tezine bebe i toga da se svi skupa dosta lose drzimo :)

E sad, meni su dali neke vjezbe (mogu ti poslati na mejl nekako mozda? to je letak) ali su mi i rekli da se pripremim za druge pozicije u porodu ako ne bude bolje. Meni je bas to na prednjoj strani nekako po sredini, jedno 4-5 cm iznad klitorisa recimo, ali boli me krvnicki neke dane, pa su rekli da se spremim za pozicije sa zatvorenim koljenima. Znam da je to u Hrvatskoj malo teze rijesiti :/ meni su jako pomogle te vjezbe iskreno + jako pazim da ne izlazim s koljenima rasirenima iz kreveta po noci itd. Nadam se da ce i trajno smanjiti tu bol. Javi ako zelis da ti nekako dobavim taj letak! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.