Joj cure, kako se popis poceo puniti, mene pocelo biti strah jer se bliži dan poroda. Meni je ovo prvo i neznam koliki mi je prag boli. Meni čak ni menzes nije bolan uopće tako da neznam što me čeka. Koliko god bih htjela da što prije rodim to me počelo baš biti strah.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Lucky pa nek si nam gotova....Čestitammmm ❤ čine mi se tvoji dojmovi i tijek poroda vrlo slično mom prvom porodu....Drago mi je jako jako da je sve prošlo dobro! Malac je predivan, mali oblutak, a bome i dugacak 53cm 😍 Evo dva sam razdragana odma se vise nadam da cu i ja veceras 🥰 sad se pazite, mazite i uzivajte...volili bi znati i ime 😊
url=https://lilypie.com]
Luckyyyy cestitam!🤗❤🤱
Mazite se pazite, zelim ti brz oporavak.
.
Ma jesam ja rekla da su ljetnice najbolje 🤭🤭 vasa iskustva su mi tako dobra, bas me ohrabruju!
.
Kiflice drzim fige za sve, ali vidis i za cocolinu su predvidjali isto a vec se mazi sa svojim smotuljkom. Pojedi slambos, opusti se i misli najbolje 🤞🤗
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lucky čestitam od srca, zaista je prekrasan.
Više ne znam šta sam pročitala ali Amber čestitam i tebi na novom poslu.
Kiflica ne brini, ako je beba i manja rasti će vani 😊 sve će biti super 😊
I mene su zato promatrali pa ćemo vidjeti sutra kakva je situacija 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Lucky cestitam od srca i hvala na svim detaljima 😀 mali smotuljak je meden, drago mi je da se ti dobro osjecas, dode mi da sad rodim kad procitam tako dobra iskustva 😃💞💞
It's a boy! 💙
Cure da vas pitam - vec mi se treci put danas dogadja da ne mogu do zraka. Uzasno neugodan osjecaj. Sad sam cak bila na granici da odem na hitnu ali evo otusirala se u mlacnoj vodi i legla kraj sirom otvorenog prozora pa je kao malo bolje.
I po noci mi se to zna dogoditi.
Nije nikakav napadaj panike ili slicno nego bas kao da ne mogu udahnuti dovoljno zraka
Luckyy42 čestitam..predivan je 😍😍🥰🥰
Sad uzivajte i mazite se...brz oporavak mamice 🥰❤
I mene svaki put kad pročitam jedan od vaših divnih poroda povuce ono "a daj hoću i ja sad" 😄
Stvarno divna iskustva do sada..bas motivirajuće 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji