Mimica meni samo jednom od 5 ujutro to iscurilo. A kazu da to moze dosta dana curit i ništaa se ne događat. Ja nemam grceve vec mi je bol stalna pa ne mogu mjerit. Vise ne znam šta da mislim, to je sve tako nekako neodređeno Za sat vremena idem na pregled pa javim šta će mi reć..
Malla ne znam dal me odlazak u rađaonu veseli ili straši 😂
Da tako je i meni, bol je stalna i dugo traje. I to već traje tjedan dana sigurno i ctg nikad ništa ne očitava, a ja zatvorena 🤷 Sretno na pregledu, obavezno javi 😊
Termin 18.06
Cure ja sam čudno brzo završila pregled i CTG. Uglavnom CTG savršen, tako je dr rekla, bila sam samo 10 minuta priključena jer je beba fino aktivna UZV uredan, plodove vode dovoljno i danas beba procjenjena na 3.010 gr, tako da Kiflica me brini, vidiš od njihovog da beba ima 2.300 03.06. do 3 kg danas.
Ko zna možda i diva rodim za 10 dana
Sljedeći pregled mi je u srijedu 23.06. pa ćemo vidjeti, ne vjerujem da će se išta pokrenuti.
Clio35 dobićeš dvije različite uplate, jedna za komplikacije, jedna za rodiljni dopust, tako mi je objasnila teta kad me zvala, a i ja sam dobila samo jednu uplatu trenutno.
Mallla držim fige da Hani prođe temperatura što prije i da joj ideš roditi seku
Cocolina uživajte napokon, vrijeme je bilo, dosta bolnice, sad maženje i paženje.
Ako sam šta zaboravila nadovezaću se kasnije
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cocolina sretan povratak kuci sa svojom pincezom. Uzivajte u svakom trenutku 💞
Mala Hani zelim brz oporavak, svakako da ozdravi dok dođe seka.
Duelma eto mozda si ti sljedeća
Bojana super za ctg da si brzo obavila i da Iris lijepo napreduje, vjerujem da ce i Kiflici isto tako.
Meni danas isto malo nekog smeđog sluzavog, to bi isto mogao bit sluzni?
Sutra imam pregled i bas se veselim, mislim kad ga vidim i cujem ctg da ce mi proc sav strah
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Hvala cure ❤
Clio ja nisam bila na komplikacijama pa sam dobila plaću do 10.5 i od 11.5. Rodiljnu, iznos je ukupna moja plaća. A ako si ti bila na komplikacijama pa onda na rodiljni razlika u uplati ti bude par dana tako da ces kroz koji dan dobiti i razliku!
Buduci da je uplata sjela ja sam se razmahala, poplacala racune, narucila poklone za nadolazece rođendane, još moram u ljekarnu i u spizu i mogu rodit hahaha ja uvijek imam još nešto za obavit!
Tinchy da to je sluzni definitivno!
Joj Lucky uzuvajte jedno u drugom ma u svakoj sekundi...tako brzo narastu...
Bojana odlicno za odlican pregled! E sad nas je 3 s pregledom 23eg...ako koja ne otpadne u međuvremenu!
url=https://lilypie.com]
E mene je tako sastavio neki umor odjednom...bas mi lose bilo.
Prvo pomislila da je tlak, ali nije. evo sad u krevetu lezim krepana kao da sam kopala i mislim se, sad kad bi krenuo porod ja nebi mogla roditi...😅
Još uza sve vruceee aime majko 😅
Nije lako radati ljeti 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Luckyy42 mislim da je njima najbitnije da su pravilni, a jačinu mislim da stroj ne ocitava bas ono najtočnije
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Prvo čestitke novopečenim mamicama i dobrodošlica bebačima, slike koje sam vidjela su premedene. 😍😍
Ja postajem lagani nestrpljiva ali kod mene se ništa ne pokreće 🤣🤣 valjda hoće ubrzo
Rodiljni - meni danas sjelo, do 10.5. sam bila na komplikacijama, a od 11.5. sam na rodiljnom, tako da mi je za razdoblje od 11.5. sjelo 4950 kn i piše baš rodiljni, a ovih 10 dana komplikacija mi još nije sjelo... Vjerojatno će sutra, obično bude tako oko 18.
Ako je 17.radni dan onda uvijek dodje 17. - ako nije onda je lutrija jer nemaju logiku kao prvi iduci radni dan, vec neki poslije 17. 😂 ja tako vec 9 mjeseci s njima...
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Amber, baš ti hvala na svemu što si napisala 🤗🤗🤗
Pogodi kako ide mail… Ta-ran-ta-taaa… negativ.ljubavi@gmail.com 🤭
Znaš što sam mislila… Zadnjih tjedana noge držim na uzvišenom, tj. na složenoj deki, zbog oticanja, a najčešće sam na lijevom boku, pa sam pomislila i da mi je za to vrijeme gornja noga u neprirodnom položaju u predjelu kuka, shvaćaš… Ono, visi nekako s uzvišenog, nije položena u ravnini kao kad normalno ležimo s priljubljenim nogama.
Zasad sam maknula tu deku, mislim da mi moglo i to pripomoći. A jutros sam već primijenila tvoju preporuku sa skupljenim nogama prilikom ustajanja, sjećam se da si to bila savjetovala minilamb, ja mislim 😊😊😊
Jeste menii, ja isto već od 23 sedmice imam te bolove dole hahah, ako ste nekad vozile bicikl pa vas poslije duže vožnje boljelo sve dole plus prema guzi kosti neke, e tako je meni. Stavim si jastuk navečer između nogu i tako spavam, nerijetko mi pobjegne pa ga tražim ali okej hahah. Poslušala za ustajanje sa skupljenim nogama i sad je malo bolje.
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji