Dobila i dozvolu da malo prekrsim dijabeticku dijetu…pa odoh na sladoled napokon!😋
TOOOO! I jagode neke si odmah smazi kad si se morala tak dugo paziti :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sorry djevojke, sve citam nahoruk, posao mi se nagomilao (na najbolji moguci nacin) a danas sam dobila poziv da se prijavim i na novi posao koji bi pocela raditi odmah na povratku s porodiljnog, intervjui su tjedan dana prije termina :D pa nista, idemo i to vidjeti... mala je sansa da bi me uopce pozvali na intervju jer je to bas veliko i poznato sveuciliste i full time profesura, ali voljela bih vidjeti face ljudi koji me intervjuiraju 39 tjedana trudnu
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ali neka, bolje da su oni oprezni i da me prate i hospitaliziraju i sta god treba…za svaki slucaj. Heh, da nema sve te tehnike, vjerojatno bih jela normalno i rodila normalno, ali nikad ne znas, pa neka bude sve po PS-u i to je to.
Kiflice- sve će biti u redu. Kod moje prijateljice su tek pred sam kraj primjetili da je beba manja, nikako nije išla preko 2500g, ali su nju inducirali po terminu, bebica je rođena sa 2500 g, a danas već veliki dečko od 5 mjeseci!
Kod nje je bio problem u posteljici koja je ostarila ranije no inače, pa nije dovoljno hranjivih tvari prenijela bebici.
Dok je prijateljica npr.dobila 12 kg u ovoj trudnoći, a u prvoj samo 5 kg, a rodila bebicu od 3100g!
Baš nema pravila, no biti ćeš pod nadzorom i sve će biti super!
Sretno!😀
👨👩👧👧👭
tweetyca - E bas fora! cestitam :) ima nekih istrazivanja koja pokazuju da se zene puno lakse i sretnije vrate s porodiljnog kad ih ceka posao oko kojeg su uzbudjene, a pogotovo kad je taj posao nekako bolji od onoga sto su radile prije (ne nuzno financijski, premda i to pomaze), i bas sad osjetim kak dolazim prema kraju ovog ugovora (imam jos godinu i pol, tak da nije bas frka ako ne dobijem ovaj posao, ali osjetim da bih mogla promijeniti). Ja nikako necu moci sakriti da sam trudna a i ne planiram, ako me hoce nakon porodiljnog (morali bi mrvicu pomaknuti rok za pocetak, ali ne dramaticno) super, ako nece, okej, bolje da odmah znam. Skoro mi dodje bump kao screening kriterij za poslodavce :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sretno Kiflice ❤️ Zelim ti svu srecu i ne brini, terminska je beba i bice sve ok, bebe bolje napreduju vani.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Lulu bas mi je drago! Sutra si sa bebacem vec 😍 Kak to da nece čekati da samo krene, radi tlaka ili je bebac vec spreman? Bas me zanima na osnovu cega nekad sami poticu umjesto da cekaju da tijelo prirodno krene sa trudovima (osim naravno kada se prođe termin, ili je voda zelena, ili vec nešto zdravstveno)
Da, najviše zbog tlaka. I spomenula je i šećer posto sam imala minimalno jednu povišenu vrijednost na testu. Ali moja gin je rekla samo da pripazim i to je to. Pitala me da li se slažem sa indukcijom, ja sam joj odgovorila protupitanjem da li oni smatraju da je to najbolja odluka. Rekla je da da, jer su me čak mislili poroditi onu noć kad sam došla jer sam imala tlak 144/90. Zato su me i bili stavili u predradjaonu i radili sve moguće nalaze i ctg 4 puta. Pošto je ctg bio odličan, odlučili su da je najbolje čekati da budem punih 39 tjedana i početi polako. I to je sutra! 🤩
Negativ, i ja kad sam ti noć bila u predradjaoni sam slušala ženu kako radja, a kad se rodila beba počela sam plakati kao luda. 🥰
Amber ja sam odma zsmislila face ljudi i kuliranje kao sve je ok, ne vidim ono što vidim 🤣🤣 predobro!
Tweetyca divno ste narasle ❤
Kiflica ma ne brigaj, kao što kažeš samo malo ranije ćeš maziti svoju mrvu nego si planirala. Nek ona papi vani. A ti uzivaj u slaji!
Negativ eee priča ti je vrh...samo sam rolala da vidim nastavak...iako iritantno što ne govore ništa al uzbudljivo!
Lucky od srca se nadam da se mazite vec i da je sve proslo 🥰
Ja sam se uhvatila sređivat po kući, montirala AS u auto i takooo...kaže mi muž opet radiš sve da je istjeraš vani....a ona je danas dosta mirnija i čini mi se da mi se trbuh spustio...uglavnom ako ne otparim put rađaone sutra e onda stvarno ne znam 😁
url=https://lilypie.com]
Luckyy cestitam na predivnom smotuljku. Znaci ipak je decko 😇😊🙏🏽 Bas mi je drago sto je sve brzo zavrsilo i sto se super osjecas 😇 uzivaj u bebici❤️
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Lucky, pa čestitam 🤗 Divan smotuljak maleni 😍 Prelijepo da je već cicao 🥰 Uživajte jedno u drugom!!
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji