Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    16. Lipanj 2021. 15:38

Negativ.Ljubavi

MariLove12

Negativ.Ljubavi

Okeee. Dakle jutros redovan pregled + CTG.
    A ja se upravo nalazim u predrađaonici. Ali polako, polako, bez euforije 🤣
    Situacija je skroz suluda. Uglavnom, obavim pregled, pa čekaj sat vremena CTG. Pa čekaj dva i pol sata bilo kakvu informaciju, kad vele trebat će se CTG ponoviti. Mislim se ja "Super, hvala na info!" 🙄 I ponovili CTG, veli na šalteru "Odite u rodilište" 🙄
    Pojma nemam zašto, kaj se događa, ali odo ja u rodilište, je l' 😂
    I evo ovdje isto nisu ništa konkretno rekli nego hvatam usput što sestre komentiraju, valjda je beba bila aktivna pa su me poslali na duži CTG.
    Sva sreća ugrabila na automatu 2 čokoladice, majketi zadnji put u 8 jela 🤪
    .
    Uglavnom - ako ovo ne završi s porodom, a što fakat mislim da neće haha - svejedno će kad tad doći do ovoga for real. 😲 Tako da je zanimljivo - ali i malo zastrašujuće - čujem žene stenju, jauču…
    .
    Ali i totalno osvježenje u odnosu na ambulantu što se ljubaznosti sestara tiče 🤷 Ali neću se zanositi pa da ne poželim ostati 😂😂😂

Opaaa 😁😁😀😲 veselje! Jesi u petrovoj ili sam pomijesala sve? 😅 Javljaj naaam

Ma nisi pomiješala Marijana, slatka mala Marijana 😂😂😂
    Dođete ti i Ana slobodno, a može i još jedna volonterka jer su tri slobodna kreveta 🤣

Hej kud prije!! Idem ja na loptu 🤣🤣🤣🤣

2021. M 💗

• Mimica2
    16. Lipanj 2021. 15:44

Tweetyca, taman ste 👌😍
    Jooooj Negativ.Ljubavi, šta te dočeka na prvom CTGu 😅 Nek je sa srećom kad god da krene 🥰
    Lucky, javi nam se, jel bebo vani? 🥰

Termin 18.06

Tinchy_07
    16. Lipanj 2021. 16:18

Negativ.Ljubavi sretno i nadam se da ces uskoro dobit vise informacija.
    Divim se kako si smirena, ja ako mi nesto ne kazu popizdim.
    Tweetyca bas ste 🔝
    Vidim sve vi bi loptu, ananas, caj... Zar se samo ja bojim da krene? Ja neznam kako cu bit tako smirena kao vi
    Lucky ajde javljaj nam lucky vijesti, nestrpljive smo vec 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Kiflica
    16. Lipanj 2021. 16:20

Evo i nas s drugog pregleda, bebica je manja i salju me sljedeci tjedan u bolnicu na pregled i vjerojatni ostanak u bolnici. Najvjerojatnije ce me poroditi ranije, no jos ce to sve potvrditi sljedeci tjedan. Bebica je dobro, svi protoci, plodna voda, sve. Samo je manja, pa sumnjaju da mozda posteljica ne daje dosta hrane, pa ce vidjeti jel bolje jos cekati ili je bebici bolje papati sisu vanka. Bili su svi jako dragi, i doktotica i sestre u Ri, iako sam cekala cijeli dan jer su oni jadni rastegnuti na sto strana, masu pacijenata a malo osoblja, ali sve su me detaljno pogledali, obkasnili mi i rekli mi da se ne plasim da ce biti sve ok.❤🤗 Tako da sam skroz ok, bez obzira na mali sok sto cu mozda rodit za tjedan dana a ne za mjesec dana😂🙈...

• Mimica2
    16. Lipanj 2021. 16:21

Ja bi isto da doma nema nekih bolova, ispadanja čepova, vodenjaka, samo da legnem na CTG i da kažu idete u rađaonu, scenarij za poželjeti 😆

Termin 18.06

Kiflica
    16. Lipanj 2021. 16:24

Dobila i dozvolu da malo prekrsim dijabeticku dijetu...pa odoh na sladoled napokon!😋

Kiflica
    16. Lipanj 2021. 16:49

Drage moje, drzite nam fige i saljite pozitivnu energiju da jos malo porastemo i da se rodimo zdrave, koliko god bile malecne. ❤🤗 

• Mimica2
    16. Lipanj 2021. 16:52

Pa naravno Kiflice, pojedi i za nas koju kuglicu 🍧

Termin 18.06

Kiflica
    16. Lipanj 2021. 16:56

Hocu! 🤗 Joj, cak nisu sigurni ni jesam li ja trebala biti na tako rigoroznoj dijabetickoj dijeti uz moje granicne vrijednosti...pitanje je je li se posteljica ulijenila ili smo pregladnile...😊 

Kiflica
    16. Lipanj 2021. 16:59

Ali neka, bolje da su oni oprezni i da me prate i hospitaliziraju i sta god treba...za svaki slucaj. Heh, da nema sve te tehnike, vjerojatno bih jela normalno i rodila normalno, ali nikad ne znas, pa neka bude sve po PS-u i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.