Lulu.Lu srećno, da prođe i kod tebe brzo, ekspresno i bez bola 😊😊😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Pozdrav drage žene. Pratim vas već neko vrijeme i mogu reći da ste mi stvarno od pomoći.
Sada imam pitanje. Da li je koja od vas imala iskustava s pozitivim testom na streptokok i što vam je rečeno osim da se dobije antibiotik na porodu? Moja ginekologica je nažalost trenutno na godišnjem. Upravo sam ušla u 36 tjedan.
Pozdrav drage žene. Pratim vas već neko vrijeme i mogu reći da ste mi stvarno od pomoći.
Sada imam pitanje. Da li je koja od vas imala iskustava s pozitivim testom na streptokok i što vam je rečeno osim da se dobije antibiotik na porodu? Moja ginekologica je nažalost trenutno na godišnjem. Upravo sam ušla u 36 tjedan.
Nisam imala iskustvo s pozitivnim testom, ali kada je pozitivan primi se injekcija tak9 da se osigura da ne pređe na bebu. Uglavnom nema neka brige oko toga osim što je važno znati da streptokok postoji...naravno nastavi se s antibiotikom da se on rijesi i to je to! Evo ako netko zna nesti vise neka pise!
url=https://lilypie.com]
Ja jucer bila na pregledu i pregledavao me dr i vaginalno i od onda me boli trbuh i smedji iscjedak danas 🙄
Curke ima koja da planira roditi na merkuru?
Ja cu ici roditi na Merkur, zasad tamo obavljam preglede i jako sam zadovoljna pristupom i sestara i doktora. Nadam se samo da ce pustiti vise pratnju na porodu 🤞🏼😁
Svim curkama čestitam na njihovim mrvicama, a one koje rađaju sreeeetno. Kad vas čitam , poželim da moj termin dođe što prijee☺️☺️ Što se tiče kila zasad sam +12 a tek sam 31 tjedan , ali ne zamaram se 😂😂
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Meni ujutro stavljaju gel i počinjemooo! 😁😁🥰
Rekla je dr da se naoružam strpljenjem, ali isto tako da može i brzo sve to ići! 🤩
Wohooo krece znaci pravi baby boom.
Jesi uzbuđena?
Daa, jakooo! 😁😁 Miješaju se uzbuđenje i strah! Ali sutra fokus samo na cilj i sve će proći super! 🤩🥰
Idem sad malo odspavati, a kasnije šetati, raditi čučnjeve. U Puli je baby boom pravi, odjel je krcat pa mi za sada ne mogu dati pilates loptu jer su zauzete u radjaonama. Ali budem ju prisvojila sutra. 😁
Meni ujutro stavljaju gel i počinjemooo! 😁😁🥰
Rekla je dr da se naoružam strpljenjem, ali isto tako da može i brzo sve to ići! 🤩
Wohooo krece znaci pravi baby boom.
Jesi uzbuđena?
Daa, jakooo! 😁😁 Miješaju se uzbuđenje i strah! Ali sutra fokus samo na cilj i sve će proći super! 🤩🥰
Idem sad malo odspavati, a kasnije šetati, raditi čučnjeve. U Puli je baby boom pravi, odjel je krcat pa mi za sada ne mogu dati pilates loptu jer su zauzete u radjaonama. Ali budem ju prisvojila sutra. 😁
Vjerujem da jesi, ali kao sto si napisala fokus na cilj i proc ce super😃
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Moji trudovi tijekom cijelog poroda i na dripu 20 kapi se nisu ocitavali ahahah.Mrni je najjsci trud po ctg bio 32.Pa je dr rekla da ne gledsm to da je to samo stroj.
Da i ja sam uvjerena da sam prošli put na ctg-u osjetila dva neka trudića (lažna ili ne kako god ih zvali) i pogledala na sat. Jedan od ta dva je zabilježen na skali do 60, a drugog nema.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Lulu bas mi je drago! Sutra si sa bebacem vec 😍 Kak to da nece čekati da samo krene, radi tlaka ili je bebac vec spreman? Bas me zanima na osnovu cega nekad sami poticu umjesto da cekaju da tijelo prirodno krene sa trudovima (osim naravno kada se prođe termin, ili je voda zelena, ili vec nešto zdravstveno)
It's a boy! 💙
Okeee. Dakle jutros redovan pregled + CTG.
A ja se upravo nalazim u predrađaonici. Ali polako, polako, bez euforije 🤣
Situacija je skroz suluda. Uglavnom, obavim pregled, pa čekaj sat vremena CTG. Pa čekaj dva i pol sata bilo kakvu informaciju, kad vele trebat će se CTG ponoviti. Mislim se ja "Super, hvala na info!" 🙄 I ponovili CTG, veli na šalteru "Odite u rodilište" 🙄
Pojma nemam zašto, kaj se događa, ali odo ja u rodilište, je l' 😂
I evo ovdje isto nisu ništa konkretno rekli nego hvatam usput što sestre komentiraju, valjda je beba bila aktivna pa su me poslali na duži CTG.
Sva sreća ugrabila na automatu 2 čokoladice, majketi zadnji put u 8 jela 🤪
.
Uglavnom - ako ovo ne završi s porodom, a što fakat mislim da neće haha - svejedno će kad tad doći do ovoga for real. 😲 Tako da je zanimljivo - ali i malo zastrašujuće - čujem žene stenju, jauču…
.
Ali i totalno osvježenje u odnosu na ambulantu što se ljubaznosti sestara tiče 🤷 Ali neću se zanositi pa da ne poželim ostati 😂😂😂
Opaaa 😁😁😀😲 veselje! Jesi u petrovoj ili sam pomijesala sve? 😅 Javljaj naaam
It's a boy! 💙
Okeee. Dakle jutros redovan pregled + CTG.
A ja se upravo nalazim u predrađaonici. Ali polako, polako, bez euforije 🤣
Situacija je skroz suluda. Uglavnom, obavim pregled, pa čekaj sat vremena CTG. Pa čekaj dva i pol sata bilo kakvu informaciju, kad vele trebat će se CTG ponoviti. Mislim se ja "Super, hvala na info!" 🙄 I ponovili CTG, veli na šalteru "Odite u rodilište" 🙄
Pojma nemam zašto, kaj se događa, ali odo ja u rodilište, je l' 😂
I evo ovdje isto nisu ništa konkretno rekli nego hvatam usput što sestre komentiraju, valjda je beba bila aktivna pa su me poslali na duži CTG.
Sva sreća ugrabila na automatu 2 čokoladice, majketi zadnji put u 8 jela 🤪
.
Uglavnom - ako ovo ne završi s porodom, a što fakat mislim da neće haha - svejedno će kad tad doći do ovoga for real. 😲 Tako da je zanimljivo - ali i malo zastrašujuće - čujem žene stenju, jauču…
.
Ali i totalno osvježenje u odnosu na ambulantu što se ljubaznosti sestara tiče 🤷 Ali neću se zanositi pa da ne poželim ostati 😂😂😂
Javljaj obavezno šta se dešava, moram priznati zanimljiva priča kod tebe 🙈😄😄😄
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji