Lucky srećno i da prođe brzo sa što manje boli 😊😊😊😊 jupi, kako se polako redamo, divnooo 😄
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Meni ujutro stavljaju gel i počinjemooo! 😁😁🥰
Rekla je dr da se naoružam strpljenjem, ali isto tako da može i brzo sve to ići! 🤩
I ja mislim da stroj ne može ocitati uvijek to bas točno onako kako mi osjećamo...i ja sam na jednom pregledu vidila da mi ocitava 40 ali nisam ništa osjetila...a I čitala sam da je jedna žena pisala da su joj bili preko 150 pa da su bili oke ne strasno bolni dok je na one od samo 50-60 umirala od boli...to je bas kao sto kažu samo mašina
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Woohoo, Lulu.Lu 🥰
Cure DE, škicnite si na h&m, imaju sale i još dodatnih 10% za membere. Evo od 210 stvari, na prste jedne ruke izbrojim za dečkiće, baš užas 😑
Termin 18.06
Meni ujutro stavljaju gel i počinjemooo! 😁😁🥰
Rekla je dr da se naoružam strpljenjem, ali isto tako da može i brzo sve to ići! 🤩
Wohooo krece znaci pravi baby boom.
Jesi uzbuđena?
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lucky i Lulu.lu, sretnoooo, cureee!❤🎉🤗🎉
Cocolina, hvala na opisu, sve me vise privlaci ta epiduralna! Hehe, ja vec vidim da cu kao u filmovima doc sa zeljom prirodnog poroda, a nakon pola sata trudova poceti vikati: dajte mi droooguuuu, bilo kakvuuu! 😂🤣
Lucky i Lulu.lu, sretnoooo, cureee!❤🎉🤗🎉
Cocolina, hvala na opisu, sve me vise privlaci ta epiduralna! Hehe, ja vec vidim da cu kao u filmovima doc sa zeljom prirodnog poroda, a nakon pola sata trudova poceti vikati: dajte mi droooguuuu, bilo kakvuuu! 😂🤣
Ovak i ja zamisljam situaciju. Rekla sam muzu da me pokusa uvjeriti da ne uzmem epi kad mi spadne snaga jer ako budem htjela bas epiduralnu moramo preci u bolnicu a ovako mozemo ostati s babicama sto mi se vise svidja. On: "Jesi ti normalna, ako te bude bolilo ja cu im reci da ti daju stagod da te ne boli, znas ti kak je meni tebe gledati kad se ti patis?!?" Tako da nikakve koristi od tih muskaraca, jaci spol my ass
Lucky sretno cekamo teee <3
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Moji trudovi tijekom cijelog poroda i na dripu 20 kapi se nisu ocitavali ahahah.Mrni je najjsci trud po ctg bio 32.Pa je dr rekla da ne gledsm to da je to samo stroj.
Molim??? Pa meni frendica rekla da joj je najjači trud bio 160 i tog trena se odlučila na epi. Jel moguće da svaka žena drugačije to doživi? Ili se ona smotala?!
To je stvarno individualno…kad sam tek dosla u rodiliste ctg je pokazivao oko 40 a babica me uvjeravala da ja to ne bi trebala niti osjećati a ja sam osjećala itekako….a na dripu dok sam rađala ctg je pokazivao u rasponu između 180 i 230, ono sto sam uspjela vidjeti i što mi je cura do mene komentirala.
Uglavnom na to se ne treba previše oslanjati kao na mjerilo boli jer svaka od nas je drugačija.
Slažem se. I ja kad sam došla u rodilište moji trudovi su išli do 60, mene je boljelo, a sestra je rekla da nisu dovoljno jaki, da me nisu otvorili. Na kraju je ispalo da sam bila otvorena 6 cm već. Sa dripom koji sam nešto kratko dobivala išli su do 130/140, ali mene je to dosta boljelo, ali samo zato jer nema interval kao prirodni trud...
👨👩👧👧👭
Lulu opaaa ujutro počinje avanturaaa 🙂 treba prezivit danas dan u čekanju...a onda sutra partyyyy...držimo fige da kodntebe bude isto išlo brzo!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji