Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    16. Lipanj 2021. 10:32

Ja sam jučer bila na pregledu CTG uredan, nema trudova, po mom iščitavanju nalaza, kod mene sve nešto polako. Sad je prohodnost lako za prst i glavica nisko u zdjelici i nešto 2/3 čl. Nadam se da će sam porod biti ipak malo brži. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• puterica
    16. Lipanj 2021. 10:39

Lucky sretno  🥳🥳🥳

• puterica
    16. Lipanj 2021. 10:44

Ja jucer bila na pregledu i pregledavao me dr i vaginalno i od onda me boli trbuh i smedji iscjedak danas 🙄
    Curke ima koja da planira roditi na merkuru?

Aneee
    16. Lipanj 2021. 10:54

Luckyy42

Ej cure samo da javim, puko mi je vodenjak prije kojih 20 min

To je to 😁😁 sretno..mislimo na tebe 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Dominique_i_bebita
    16. Lipanj 2021. 11:01

Lucky nek ti bude kak i tvoj nickname kaže  ipak je upalila lopta! 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Hedwig.Z
    16. Lipanj 2021. 11:04

cocolina

Moji trudovi tijekom cijelog poroda i na dripu 20 kapi se nisu ocitavali ahahah.Mrni je najjsci trud po ctg bio 32.Pa je dr rekla da ne gledsm to da je to samo stroj.

Cocolina, nadam se da ću i ja proći sa dripom kao i ti. Sad razmišljam i o epi.. 😅

• Mimica2
    16. Lipanj 2021. 11:06

cocolina

Moji trudovi tijekom cijelog poroda i na dripu 20 kapi se nisu ocitavali ahahah.Mrni je najjsci trud po ctg bio 32.Pa je dr rekla da ne gledsm to da je to samo stroj.

Molim??? Pa meni frendica rekla da joj je najjači trud bio 160 i tog trena se odlučila na epi. Jel moguće da svaka žena drugačije to doživi? Ili se ona smotala?! 

Termin 18.06

Norrah
    16. Lipanj 2021. 11:24

Lucky sretno i javi nam se :)

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

Mallla
    16. Lipanj 2021. 11:52

Mimica2

cocolina

Molim??? Pa meni frendica rekla da joj je najjači trud bio 160 i tog trena se odlučila na epi. Jel moguće da svaka žena drugačije to doživi? Ili se ona smotala?!

To je stvarno individualno...kad sam tek dosla u rodiliste ctg je pokazivao oko 40 a babica me uvjeravala da ja to ne bi trebala niti osjećati a ja sam osjećala itekako....a na dripu dok sam rađala ctg je pokazivao u rasponu između 180 i 230, ono sto sam uspjela vidjeti i što mi je cura do mene komentirala.
    Uglavnom na to se ne treba previše oslanjati kao na mjerilo boli jer svaka od nas je drugačija.

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    16. Lipanj 2021. 11:54

Lucky sretnooo!!! 🤞 Juhuhu nova bebica stiže 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.