Ja sam jučer bila na pregledu CTG uredan, nema trudova, po mom iščitavanju nalaza, kod mene sve nešto polako. Sad je prohodnost lako za prst i glavica nisko u zdjelici i nešto 2/3 čl. Nadam se da će sam porod biti ipak malo brži.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ja jucer bila na pregledu i pregledavao me dr i vaginalno i od onda me boli trbuh i smedji iscjedak danas 🙄
Curke ima koja da planira roditi na merkuru?
Ej cure samo da javim, puko mi je vodenjak prije kojih 20 min
To je to 😁😁 sretno..mislimo na tebe 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lucky nek ti bude kak i tvoj nickname kaže ipak je upalila lopta!
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Moji trudovi tijekom cijelog poroda i na dripu 20 kapi se nisu ocitavali ahahah.Mrni je najjsci trud po ctg bio 32.Pa je dr rekla da ne gledsm to da je to samo stroj.
Cocolina, nadam se da ću i ja proći sa dripom kao i ti. Sad razmišljam i o epi.. 😅
Moji trudovi tijekom cijelog poroda i na dripu 20 kapi se nisu ocitavali ahahah.Mrni je najjsci trud po ctg bio 32.Pa je dr rekla da ne gledsm to da je to samo stroj.
Molim??? Pa meni frendica rekla da joj je najjači trud bio 160 i tog trena se odlučila na epi. Jel moguće da svaka žena drugačije to doživi? Ili se ona smotala?!
Termin 18.06
Molim??? Pa meni frendica rekla da joj je najjači trud bio 160 i tog trena se odlučila na epi. Jel moguće da svaka žena drugačije to doživi? Ili se ona smotala?!
To je stvarno individualno...kad sam tek dosla u rodiliste ctg je pokazivao oko 40 a babica me uvjeravala da ja to ne bi trebala niti osjećati a ja sam osjećala itekako....a na dripu dok sam rađala ctg je pokazivao u rasponu između 180 i 230, ono sto sam uspjela vidjeti i što mi je cura do mene komentirala.
Uglavnom na to se ne treba previše oslanjati kao na mjerilo boli jer svaka od nas je drugačija.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji