Evo i mene s pregleda. Ctg ok, nikakve kontrakcije, nista otvorena… uglavnom curka se ne žuri baš. UZV cemo idući tjedan (iako se iskreno nadam da ce ranije krenuti van) da vide tezinu bebe, ali prije mjesec dana je bila 2600 tak da su mi rekli da ispod 4 ne očekujem. 😬
Al samo da krene… bas mi je dosadilo vec to osluškivanje jel me strecnulo, nije, boli, ne boli… 😂
A isto se bojim poroda obzirom da sam mirovala cijelu trudnoću. Vec se vidim 12+ sati tamo…😬🙈
Držim fige da krene!
Ja sam više luda od osluškivanja, jel se miče i to. Upravo se probudila, ovaj ništa, pa popila čašu vode i pojela žličicu nutelle pa da vidim
Termin 18.06
Ajme kako mi pašu ove kratke pauze, tj. kad se premorim odem leći - ali sada u sobu, ne u dnevni, baš mi nekako paše - zaspem na sat vremena i divota 🤗
Mislim ne znam kako biste dalje nastavile trudnoću bez ovog mog inputa, to je za vas ono fakat ključna informacija 😂😂😂
Done 😊
Mene preporodi 🙂
Termin 18.06
Evo i mene s pregleda. Ctg ok, nikakve kontrakcije, nista otvorena… uglavnom curka se ne žuri baš. UZV cemo idući tjedan (iako se iskreno nadam da ce ranije krenuti van) da vide tezinu bebe, ali prije mjesec dana je bila 2600 tak da su mi rekli da ispod 4 ne očekujem. 😬
Al samo da krene… bas mi je dosadilo vec to osluškivanje jel me strecnulo, nije, boli, ne boli… 😂
A isto se bojim poroda obzirom da sam mirovala cijelu trudnoću. Vec se vidim 12+ sati tamo…😬🙈
Držim fige da krene!
Ja sam više luda od osluškivanja, jel se miče i to. Upravo se probudila, ovaj ništa, pa popila čašu vode i pojela žličicu nutelle pa da vidim
I mene već ubija u pojam ovo hoće li se pomaknuti kad ja mislim da bi trebao, pa onda koliko će tih pokreta biti. Naročito jer se zadnjih par dana nekako smirio, vjerojatno mu je skučeno.
Jedva čekam da se porodim. Svijesna sam da onda počinju druge brige ali barem će biti pored nas😍
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
A kakva sam ja pitat cu se jesam li zadnji put promijeniila gumicu 😆 poseban tip pogubljenosti.
Sise brzo nauče pa ne daju više nego treba osim u početku. Moje su cesto bile prepunjene pa sam ih između morala olakšavat. I nisam imala one razlike pune i prazne sise...jedino one prepunjene, al tada bi bile obje. Al dobro sas puno unaprijed radim frku!
E najbolje bi bilo da u rađaonu stave TV pa kao ono distrakcija i brže prode porod 🤣
url=https://lilypie.com]
Evo mene danas iz Lidla, uspjela ugrabiti zadnji sator za plazu, wuhu! Brzo to nestane, jucer su tek stigli, danas rasprodani.
Odlucila se i za kupnju zimske vrece za kolica, Ergobaby metro, pa sve imam u kompletu - i kolica i vrecu i sklapaju se skupa.
I stigla danas i Ikeaaaaa- jeeeji, sve je predivnooo i prezasovoljna sam. Kupili njihovu kadicu (ipak se odlucila za Ikeu, a ne Stokke) i bas je lijepa (ja obozavam bijelo i neutralne tonove u stanu, ne bih sarenilo) stane mi savrseno i na ves masinu i u kadu, ima jako lijepo gumirano da se ne sklize dno kadice, kao i postolje. Nakupovali njihovih tetrica, jako guste i kvalitetne izgledaju (a reci cu jesu li mekane nakon pranja), divna bijela dekica, prostirka za presvlacenje, skubbovi za sortorati ladice, cetka za boce, rucnici za kupanje bebe, mali rucnici za brisanje, veliki predivni plisani slon kojeg grlim dok lezim na boku, mekana slikovnica, zvecka zirafa i mobil. E i madrac onaj od kokosa i lateksa i plahtice! :)
Ti si znaci skroz opskrbljena sad, super da ti se sve svida, mene vesele te dostave :))
.
Raven hvala za ispite, imam jos 2 :)
.
Nego, pitanje..mene dosta jako i dosta dugo vec muce kao menstrualni bolovi, pa se malo proširi i u leđa. To mi se događa zadnjih par dana uzastopce, nema nikakvog pravilnog razmaka, ni ne prestaju nego tipa traje sat, dva pa onda prestane, beba se uredno mice, cak i vise..ne znam bi li se trebala brinut zbog tog? Sad mi je u glavi stalno sto je netko napisao da je napomenula ginekologici menstrualne bolove i da je ova rekla da to bas nije normalno...
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Dobra ideja za tv u rađaonama, almsmo bojim se svjetlosnim godinama udaljeni od toga 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evo i mene s pregleda, uzv i vaginalno, na ctg nisam bila. I dalje zatvorena, cerviks omekšan, malena je velika dosta oko 3,5 kg po uzv. Glavicom je skroz dolje nisko. Dobila upitnicu za rodilište. Doktorica me naručila za 10 dana ako u međuvremenu ne rodim.
Pa ćemo vidjeti, pilates lopta mi postaje best friend. 💓
Ti si znaci skroz opskrbljena sad, super da ti se sve svida, mene vesele te dostave :))
.
Raven hvala za ispite, imam jos 2 :)
.
Nego, pitanje..mene dosta jako i dosta dugo vec muce kao menstrualni bolovi, pa se malo proširi i u leđa. To mi se događa zadnjih par dana uzastopce, nema nikakvog pravilnog razmaka, ni ne prestaju nego tipa traje sat, dva pa onda prestane, beba se uredno mice, cak i vise..ne znam bi li se trebala brinut zbog tog? Sad mi je u glavi stalno sto je netko napisao da je napomenula ginekologici menstrualne bolove i da je ova rekla da to bas nije normalno…
Ja sam imala slicno tj bol u donjem dijelu ledja, zatezanja stomaka i povremeno bol al vecinom su bila bezbolna zatezanja i pritisak plus povremeno pritisak dole na vaginu i ispostavilo se da su kontrakcije koje su mi skratile, smeksale i napravili me ulozivu za vrh prsta. Ja sam mislila isto da je sve normalno ali kad me dr pregledala, nije bilo. Tako da radije provjeri s dr ako mozes, moze bit da je samo rastezanje al moze bit i ovo drugo.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Evo mene danas iz Lidla, uspjela ugrabiti zadnji sator za plazu, wuhu! Brzo to nestane, jucer su tek stigli, danas rasprodani.
Odlucila se i za kupnju zimske vrece za kolica, Ergobaby metro, pa sve imam u kompletu - i kolica i vrecu i sklapaju se skupa.
I stigla danas i Ikeaaaaa- jeeeji, sve je predivnooo i prezasovoljna sam. Kupili njihovu kadicu (ipak se odlucila za Ikeu, a ne Stokke) i bas je lijepa (ja obozavam bijelo i neutralne tonove u stanu, ne bih sarenilo) stane mi savrseno i na ves masinu i u kadu, ima jako lijepo gumirano da se ne sklize dno kadice, kao i postolje. Nakupovali njihovih tetrica, jako guste i kvalitetne izgledaju (a reci cu jesu li mekane nakon pranja), divna bijela dekica, prostirka za presvlacenje, skubbovi za sortorati ladice, cetka za boce, rucnici za kupanje bebe, mali rucnici za brisanje, veliki predivni plisani slon kojeg grlim dok lezim na boku, mekana slikovnica, zvecka zirafa i mobil. E i madrac onaj od kokosa i lateksa i plahtice! :)
Meni sl sedmice dolazi malm komoda i par kosarica, nisam narucila te tetrice i plahtice i sad kad ti ovo napises, ja bih ponovo narucivala dosta novih stvari kao sto si ti hahah :D
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Joj zavidim vama kojima još paketi dolaze, meni je to bilo pravo uzbuđenje 😄😄
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji