Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    11. Lipanj 2021. 13:51

Lullaby

Negdje sam čak čitala kako najlakše zapamtiti koja strana je bio zadnji podoj, al evo zaboravila 😅 Ja ću u aplikaciju neku probati i nadati se da ću upisivati…inače uvijek imam te neke ideje s nekim unosima, zapisivanjima koje nikad ne održim.
    Uglavnom, ja sam se super osjećala do ljeta…kako sam se skinula u kratko tek sad vidim koliko sam celulita dobila. Ovo je užas. Ne znam je li to od same trudnoće ili zbog mirovanja, ali nemam pojma ko će se ovog čuda riješiti 😬
    Čekaj, znači imamo par kandidatkinja za sljedeći tjedan? 🤗

Moja drugarica stavi gumicu za kosu oko ruke da zna na kojoj strani je bio zadnji podoj :D ili neku narukvicu elasticnu, fora je i to osim ako ne zaboravis pa zavezes kosu njom slucajno :D
    -----
    Evo ja rijesila jos i drugu injekciju za sazrijevanje pluca i sad cekamo nadam se do sljedeceg pregleda za tri sedmice kada bi trebala radit briseve da smo spremni i potencijalno opet te injekcije. Nadam se samo izgurat do tad. Moja zatezanja se i dalje pojavljuju iako mirujem i pijem sve te lijekove, nadam se da ce se umiriti i da ne radi jos vecu stetu jer me dodatno unervoze jer znam da otvaraju

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• boobaboo
    11. Lipanj 2021. 13:51

Negativ, negdje cula/vidjela/procitala, da je prst = 1,5 cm ali evo, nisam sigurna. Raven, dok se ne uspostavi zakon ponude/potraznje, meni bi mlijeko na drugu curilo. A prve dane, osim sto bi curilo, morala sam i malo izdojiti, jer bi se jednostavno druga toliko prepunila da bi me krenulo i boljeti.

• Raven7
    11. Lipanj 2021. 13:55

Super cure, hvala vam. Onda cemo vidjeti kako ce se sve puniti pa u hodu. 🙏🏽😇

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

🌸TiKiDi🌸
    11. Lipanj 2021. 13:57

Lala ❤️
    Bela super porod! Ja istp cijelu trudnocu mirujem i strah me tog dugog poroda i indukcije, ali vidim da to ne mora biti tako ❤️. Pilates loptu cu pripremiti, kao i ananas i caj od lista maline. Sve od 37.tjedna 😂
    Dojenje ja cu probati na zahtjev, ali nisam ni protiv tog po rasporedu. I iako kazu obje sise, meni je bolje nekako svaki podoj druga. Gumica na ruku da ne zaboravim od umora i ajmo. 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Norrah
    11. Lipanj 2021. 14:24

Evo i mene s pregleda. Ctg ok, nikakve kontrakcije, nista otvorena... uglavnom curka se ne žuri baš. UZV cemo idući tjedan (iako se iskreno nadam da ce ranije krenuti van) da vide tezinu bebe, ali prije mjesec dana je bila 2600 tak da su mi rekli da ispod 4 ne očekujem. 😬
    Al samo da krene... bas mi je dosadilo vec to osluškivanje jel me strecnulo, nije, boli, ne boli... 😂
    A isto se bojim poroda obzirom da sam mirovala cijelu trudnoću.  Vec se vidim 12+ sati tamo...😬🙈

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

• Tonks6
    11. Lipanj 2021. 14:26

Tinchy_07

Cocolina i Tonks jos malo bebe su u vasim rukama. A posto obje volite tekme, ajde taman da stignete odgledat, bolje nisu mogli tempirat
    Dojenje ja iskreno nemam poima sta cu prakticirat, dal na zahtjev ili sat, i jedno i drugo ima prednosti i nedostatke. Bit ce da cu u hodu odlucivat.
    Mene brine sta vec tjednima iz jedne sise curi kolostrum, a iz druge nista. Se trebam brinut zbog toga?
    A za ovo da ne zaboravimo iz koje sise smo podojile kazu lastik za kosu na ruku i onda kako podojimo premjestimo..to cu morat prakticirat jer mi pamćenje lose

Vec sam imala cijeli show doma kak necu moc gledat tekme😂😂 mozda i bolje da se od muke ne porodim😂😂😂😂😂
    A ja mislim da ti gumica za kosu nece trebat jer ti je ona puna sisa veca od one iz koje je beba prethodno jela. A i na opip mozes skuzit koja je tvrda i onda tu dajes

• Duelma
    11. Lipanj 2021. 14:30

Boobaboo onda ti držim fige da se uspijete okrenut na pravu stranu što prije i da krenete prije termina 😀 a mi smo vec mjesec dana spremni prema dolje za izac 😂 ali kako mi je prva trudnoca s jedne strane me strah poticat sa pomagalima 😄, a s druge strane bi htjela da me što prije uhvati, pa sam u nedoumici 🙈 a mozda mi "pukne film" pa cu sjest na loptu i ajmooo 😂

Termin 25.06. - dečko 💙

Tinchy_07
    11. Lipanj 2021. 14:42

Tonks6

Tinchy_07

Cocolina i Tonks jos malo bebe su u vasim rukama. A posto obje volite tekme, ajde taman da stignete odgledat, bolje nisu mogli tempirat
    Dojenje ja iskreno nemam poima sta cu prakticirat, dal na zahtjev ili sat, i jedno i drugo ima prednosti i nedostatke. Bit ce da cu u hodu odlucivat.
    Mene brine sta vec tjednima iz jedne sise curi kolostrum, a iz druge nista. Se trebam brinut zbog toga?
    A za ovo da ne zaboravimo iz koje sise smo podojile kazu lastik za kosu na ruku i onda kako podojimo premjestimo..to cu morat prakticirat jer mi pamćenje lose

Vec sam imala cijeli show doma kak necu moc gledat tekme😂😂 mozda i bolje da se od muke ne porodim😂😂😂😂😂
    A ja mislim da ti gumica za kosu nece trebat jer ti je ona puna sisa veca od one iz koje je beba prethodno jela. A i na opip mozes skuzit koja je tvrda i onda tu dajes

Ma taman ti je da pogledas i ides rodit. Samo nemoj u poluvremenu😂 Mislim tad da krenes, ja mislim da bi te doktori ostavili da idu dalje gledat🙈
    Ma to me brine sta iz jedne ide kolostrum (ove manje) sad dal cu normalno imat u obje

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Dominique_i_bebita
    11. Lipanj 2021. 14:46

Negativ.Ljubavi

Ajme kako mi pašu ove kratke pauze, tj. kad se premorim odem leći - ali sada u sobu, ne u dnevni, baš mi nekako paše - zaspem na sat vremena i divota 🤗
    Mislim ne znam kako biste dalje nastavile trudnoću bez ovog mog inputa, to je za vas ono fakat ključna informacija 😂😂😂

i kod mene je identicno tak! Samo kaj pokusavam ucit pa me to jos uspava xD

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Raven7
    11. Lipanj 2021. 14:57

Negativ, isto i kod mene. S tim da se vec u 7 probudim jer sunce vec toliko udara u sobu da mislim da je podne. Doruckujem i onda se vratim odspavat jos koji sat hahahahaha😂😅
    Dominique sretno na ispitima, nadam se da su uskoro gotovi i da ih nema puno🙏🏽💪🏽

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.