Negdje sam čak čitala kako najlakše zapamtiti koja strana je bio zadnji podoj, al evo zaboravila 😅 Ja ću u aplikaciju neku probati i nadati se da ću upisivati...inače uvijek imam te neke ideje s nekim unosima, zapisivanjima koje nikad ne održim.
Uglavnom, ja sam se super osjećala do ljeta...kako sam se skinula u kratko tek sad vidim koliko sam celulita dobila. Ovo je užas. Ne znam je li to od same trudnoće ili zbog mirovanja, ali nemam pojma ko će se ovog čuda riješiti 😬
Čekaj, znači imamo par kandidatkinja za sljedeći tjedan? 🤗
Imam ideju…u nedilju cocolina gledaj utakmicu Engleska - Hrvatska i tako ces se dobro nanervirat i krenit ce porod 😄
Posto sam ja veliki fan nogometa dinama repke i na svakoj tekmi sam,i na doceku provela 15 sati i svasta nesto.Cijelu trudnocu govorim da cu garant na prvu utkamicu hrvatske radat🤣
Isto ko i ja😂😂 al ja cu rodit za iducu tekmu od repke😂😂
E a di si se vagala? I ja bi da vidim kolko sam skinula id ove fiiiine bolnicke hrane😂😂
Bela, hvala na opisima! Neka je malena zdrava i sretna! Reci jesi li se nesto posebnije lripremala za porod- caj od maline, masaza međice, datulje, ananas, pilates lopta? I kako si rodila, na klasicnom stolu, stolcicu ili kadi? Kakobizgleda taj klasicni sto, jel lezis dok rađas ili ti ga prekombiniraju da si u kao nekom sjedacem polozaju?
Cocolina, drzim fige da krene, samo bufi aktivna! Kazu da orgazmi pomazu, pa mozes biti sam svoj majstor pod tusem ako su privatni, a ne zajednicki.😊
Malla, nama du na tecaju Doma zdravlja rekli da je bolje jedan podoj jedna sisa - da izvuce sve do kraja jer je mlijeko prvo vodenastije, pa gusce, a na kraju podoja je gusto, slatko i kaloricno, da beba dobije juhu, glavno jelo i desert 🤣
Duelma, da se mene pita, rodila bi cim sam ugazila u 37. tt 🤣 Al ova moja se postavlja malo na zadak, malo poprijeko, pa me saltaju po trudnickoj svaki tjedan, da vide jel se misli okrenuti u polozaj glavom, ako ne, pisu me za carski. Lagano se evo pomirila sa time, koliko god sam na prvu vijest bila ocajna. Mislim, evo napravila sam/radim sve da ju potaknem da se okrene, ali ne djeluju mi te metode za sada uopce. A proslu trudnocu prenijela, ne bi hvala ovu. Tako da ako skuzim da je beba u polozaju glavom dolje, trcim po loptu, ananas, datulje, cistim , perem , spremam- ne nuzno tim redoslijedom 😂
Negdje sam čak čitala kako najlakše zapamtiti koja strana je bio zadnji podoj, al evo zaboravila 😅 Ja ću u aplikaciju neku probati i nadati se da ću upisivati…inače uvijek imam te neke ideje s nekim unosima, zapisivanjima koje nikad ne održim.
Uglavnom, ja sam se super osjećala do ljeta…kako sam se skinula u kratko tek sad vidim koliko sam celulita dobila. Ovo je užas. Ne znam je li to od same trudnoće ili zbog mirovanja, ali nemam pojma ko će se ovog čuda riješiti 😬
Čekaj, znači imamo par kandidatkinja za sljedeći tjedan? 🤗
Vidjela na instagramu da zene stave kopcicu za kosu ili spajalicu na stranu grudnjaka na kojoj nisu dojile pa je onda premjestaju. Buduci da ne znam ni gdje mi je glava ni gdje rep, ja cu si morati smisliti neki takav sistem :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Tonks i cocolina, evo me jos jednog fana nogometa🤦🏽♀️😅 vi cete na pocetku, a ja cu za polufinale ili finale rodit 😂😂 samo da dosjemo do tamo 🙏🏽🥰
Nego, jedno pitanje za iskusne mamice. Ako dojimo svaki obrok jedna sisa, sto ce biti s drugom, sta nije onda ona prepunjena?
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Tonks i cocolina, evo me jos jednog fana nogometa🤦🏽♀️😅 vi cete na pocetku, a ja cu za polufinale ili finale rodit 😂😂 samo da dosjemo do tamo 🙏🏽🥰
Nego, jedno pitanje za iskusne mamice. Ako dojimo svaki obrok jedna sisa, sto ce biti s drugom, sta nije onda ona prepunjena?
Mozes ti obje nudit, ne moras samo jednu. Al jednu isprazni, druga se puni. Meni je recimo ak je druga bila prepuna, dok je dojio na jednu mlijeko islo i na drugu van, al taman tolko da pritisak popusti. Stvarno nikad nisam davala obje u istom podoju🤷♀️
To sve ide na principu potražnja-ponuda.. kad se cijeli "sistem" navikne na taj ritam, uglavnom bude tako da, koja dojka je na "redu ", taman se napuni...sigurno ima izuzetaka, jer ima žena koje imaju baš puno mlijeka, pa se dogodi možda i da curi, ja s tim nisam imala problema pa zaista ne znam.. možda onda izdoje, ne znam... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Cocolina i Tonks jos malo bebe su u vasim rukama. A posto obje volite tekme, ajde taman da stignete odgledat, bolje nisu mogli tempirat
Dojenje ja iskreno nemam poima sta cu prakticirat, dal na zahtjev ili sat, i jedno i drugo ima prednosti i nedostatke. Bit ce da cu u hodu odlucivat.
Mene brine sta vec tjednima iz jedne sise curi kolostrum, a iz druge nista. Se trebam brinut zbog toga?
A za ovo da ne zaboravimo iz koje sise smo podojile kazu lastik za kosu na ruku i onda kako podojimo premjestimo..to cu morat prakticirat jer mi pamćenje lose
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji