Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    27. Svibanj 2021. 22:47

Mila12

Pa ja sam zadnja na listi 🙈 nadam se da cete i mene cekati cure!! 😃
    Toncica, mislim da hoce sve, i da nece bit ni pretrpana. Ali nemislim nositi cijele pakete ulozaka, pelena i tih stvari. Nego umjereno. Ali stvarno je ogromna stane svega cini mi se 😁
    MariLove drago mi je da si vidjela onda slikicu!
    Ja sam u madarskoj pa sam narucila tu prek njihovog nekog djecjeg centra. Bio popust 20% na ukupnu kupnju opcenito pa reko da de pocastim 🙈 jer stvarno ce mi biti korisna kasnije s dvoje djece kad idemo k svekrvi, prijateljima, plazu ili bilo sta tako. Tko si razmislja, ima sve moje preporuke. Unutra ima jos jedan mali dodatni dzepic i dobije se jos kao mala torbica uz nju. I materijal je onaj sto mozes prebrisat vlaznom ako se uprlja.

Naravno da ćemo te čekati 😊😊
    Sve se čekamo i pratimo 😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    27. Svibanj 2021. 22:49

poslala prije nego sam završila, ugl  koliko mi treba bodija kratkih rukava koliko dugih, znam da smo puno o tome pisali ali ja sam se skroz pogubila 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mila12
    27. Svibanj 2021. 23:02

Twetyce pa ti onda važi 😜😜😜
    Bojana 💗 može 

mara5
    27. Svibanj 2021. 23:03

Samo to ne zelim, naruciti kolicq na slijepo. 😅🤦‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mila12
    27. Svibanj 2021. 23:14

Mara, ja bih ti savjetovala puno vise kratkih rukava, a dugih samo par. 😊

Bela23
    27. Svibanj 2021. 23:22

Da prijavim i ja komadic sluzznog cepa 🎉🎉 jako malo je al onako zelatinast i zuckaste boje (oprostite na detaljima)

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Amber
    27. Svibanj 2021. 23:26

tweetyca

Mara - i meni su ta cybex balios s lux na oku! Kontaktiraj strollericu na fejsu ili negdje, zeni kazes koji su ti kriteriji pa ti savjetuje! Ta balios su jedna od onih koje je meni predlozila. Opcenito se cini da su njoj cybex kolica dobra. No medjutim Svedska je jako specificna po pitanju kupovine i cybex nisam nigdje jos uzivo vidjela. Vecinom su joolz, stokke, bugaboo, a ne zelim niti jedna od tih 🙄 na kraju cu narucit kolica na slijepo

Jesi gledala Nunu? Ja sam isto gledala ova koja navodis + Nunu, nisam jos nijedna vidjela uzivo, ali mislim da cemo ici s Nunom jer mi se Stokke i Bugaboo toliko ne svidjaju kad ih vidim ovak po gradu. Ali vjerujem da su stvarno sva u tom rangu fenomenalna i da se ne mozes puno zafrknuti. Kak je kod nas krenula ova indijska varijanta, muz i dalje ne da u ducane 😂 tak da ce biti naslijepo definitivno 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

🌸TiKiDi🌸
    27. Svibanj 2021. 23:30

Curke, samo da se javim malo. Jos uvijek mirujemo strogo. Bebica je bas aktivna. Jedva cekam da ju opet vidim na uzv u srijedu. Nadam se da ce mi dr dati zeleno svjetlo da se malo pocnem kretati ako je sve uredno. Drzim se dijete, guk profili su uredni i tako. Pocela sam skicati stvari za bebaca, nabavili cocoonababy madrac i jaje u pola cijene, a kao novo. Samo sto imam problem. Zna li netko zasto vise nema Ergobaby metro 2020 za kupiti? Samo je Ergobaby metro plus u ponudi, a ja bih bas ove 2020 zbog kosare za novorođence koja je okrenuta u suprotnom smjeru od voznje. Na ovim novima je okrenuta od, a bas mi se ne sviđa ideja da ju ne vidim dok se vozimo. Pogotovo dok je jos mala tako.
    Vidim da ste neke pri kraju, nadam se da ce sve proci u najboljem redu i zapamtite: za to malo cudo se sve prezivi 😘❤️🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mara5
    27. Svibanj 2021. 23:43

Nuna i Mamas&Papas bi voljela uzivo pregledati popipat probati... ili cu morati za zg ili cu napadati ljude po cesti da mi daju djir 😂😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    27. Svibanj 2021. 23:53

Široko povijanje: ja dobila 2 švedske pelene na čičak i kupila još jedan ćiripa, pa u njega se složi tetra pelena - vrlo jednostavno, pokazali nam na trudničkom tečaju, a ima i na youtube-u. 
    Vježbice za kukove - e to ne znam koje su, to bi rado saznala ako tko ima link ili nešto već spremno da ne tražim.
    Jesam li ja jedina ili ima još netko tko uživa u ovom zadnjem tromjesječju? Čak me grižja savjesti ulovi kad čujem koliko vi jedva čekate da dođu vaše bebice, a meni je super ovako, ona u meni, ja blažena, osjećam bebicu u sebi, a ništa me ne smeta, a sve me strah hvata šta će biti kad bude ona vani i krene plač, nespavanje, drekići....joooooj jesam li spremna? Moram biti! Sve će se moći za naše ljubavi, ali nekako sam sjesna da će biti teško... teže nego sada. Ili su mi samo tako svi napričali, pa se bojim unaprijed. Heheh...
    Žgaravica: mene sinoć ubila, povratila malo u grlo - jer sam se prejela sinoć, a to inače ne radim. Inače fino pojedem manje obrokiće i super se osjećam, a sinoć potamanila nakon večere još palačinke, što ni nisam smjela, ali jbg tako mi je došlo i trbuh me zatezao i baš mi je bilo teško, i žgaravica.... Ne budem se više nikad prejela.... Eto, ne znam kako vam pomoći, je li kod vas problem žgaravice vezan uz previše hrane ili nešto treće...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.