Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare87
    28. Svibanj 2021. 09:59

mara5 - jos ima vremena za okrenut se.. ne brini
    sassy - ja sam narucila maramu za nosenje elasticnu dugu (3, 4 m) preko Allia, i bas mi se cini kvalitetna i nadam se da ce posluziti svrsi.. da ce se bebica voljeti nositi u tome i da cu znati to vezati 😄

• Tonks6
    28. Svibanj 2021. 10:01

S kojom god trudnicom pricam sve se zale na neki problem i kometiraju da kakvo je to blazeno stanje kad se ti ne osjecas zivom, a kamoli blazenom😂😂😂😂😂
    Zgaravica i mene pece od nicega doslovno. Tipa 2 sata nakon dorucka pece li ga pece ko da sam neznam kaj pojela🤷‍♀️ bio je mir jedno 2 tjedna i sad je opet pocelo.
    I moj mali jucer imao tulum i te kakav, trbuh malo u jednu stranu, malo u drugu, pa sa strane izbaci nogu, a meni samo kaj suze ne krenu kolko me zna zviznut. Muz se smije i veli da kaj radi, reko kaj, trenira kung fu😅
    Kaj se poroda tice, znam da idem na carski i da nema drugog izbora makar sam prvog rodila vaginalno. Ali trenutno me u trudnickoj vodi dr. Čukelj koji radi nekakvi francuski rez, kolko sam uspjela polovit nije klasicni rez i puno se brze oporavlja od njega, pa se nekak nadam da ce on izvodit carski s obzirom da bude dogovoreni. Dal ja njega mogu pitat da on to odradi? Il ide normalno da to radi ak me u trudnickoj vodi? 

• Mimica2
    28. Svibanj 2021. 10:02

Jel ovaj čaj od maline neka droga?🥴🥴 Ja jučer pred spavanje popila šalicu, jutros sam ko ošamućena išla na wc, muž me pita jesam dobro, ja se vratila u krevet i zakrmila ko da sam jučer cijeli dan kopala... Plus što me žgaravica pekla a nije već čitav mjesec... Kupila sam u ljekarni da ne bi bilo zabune, vidjet ćemo kako će biti danas tj. sutra.
    Samo neka ispadaju šmkljiići 😁 poznanica je sinoć rodila tjedan dana prije termina, doslovno se prekjučer čule, kažem joj da mi je u mislima i nek prođe što prije, ona živčana više, kaže ja ću to 100% prenijeti, mene ništa ne boli, ništa ne ispada i cak, beba sinoć vani 😄 Tak da se neću požaliti što sam jedna od ovih prvih kojoj ništa nije ispalo 😁
    Tweetyca, sretan put, nadam se da već sjediš u avionu, da si obrisala suze. Uživajte u biraju kolica! 😘😊

Termin 18.06

Mallla
    28. Svibanj 2021. 10:10

Tia ti si nam onda prva! Nemoj nas zakinuti za priču kada porod krene 😊
    Sassy raspravljale smo bile o temi marama. Imaju marame niz benefita, a kad se beba od početka nosi onda najčešće ne bude pobune. Jedina zamka je potencijalna vrućina. I naravno dok se uvježbamo motati. Ja imam elastičnu maramu od prije i calin bleu gazenu maramu što sam uzela jer je ljeto, računam da će nam uspavljuvanje i potencijalni grčevi prolaziti lakše uz maramu.

url=https://lilypie.com]

• boobaboo
    28. Svibanj 2021. 10:22

Mirjam, netko je bas jucer /prekjucer pisao da mu izaziva zgaravicu caj od maline, ako se sjecam dobro. Ja ga jos nisam krenula piti, imam pregled opet slijedeci tjedan, zbog tog zatka, pa ako sam se dalje otvarala, mislim da ga ni necu piti, a ako sve stoji kako je i bilo, onda trcim u ljekarnu.
    Tonks, ovo za francuski, znam da ga izvodi samo jedan doktor, na njega mozes ici samo po prethodnom dogovoru ( ako je hitni carski onda nista). Mislim da si istog dana na nogama, manje tkiva/misica se reze, pa zato. Uglavnom, ne podrazumijeva se da ako ti je taj dr da ce ti i raditi bas taj carski, mislim da sve trebas prethodno dogovoriti pa na slijedecem pregledu obavezno kreni u pregovore s dr i da odradis razgovor sa anesteziologom.

• Toncica24
    28. Svibanj 2021. 10:52

Ja sam rodena kao 1 dijete na zadak ima 30 godina ,i bome se nesto zakompliciralo i morala sam ostat na promatranju.medutim kakva jesan naravno da su me pustilli doma i sve je bilo u redu uz vjezbice.dan danas zdrava.
    A moj ginic je rekao da se to vise ne radi vaginalno ako je beba na zadak nego odma carski.. mozda to vise vrijedi za prvorotke a i nebi se igrala s tin.
    Meni je ima 2 tjedna na pregledu bila na zadak moja krasotica al ima vrimena se jos okrenit jer volila bi i ja prirodno .Al kako bude bude ,neke stvari nisu na nama .

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Mimica2
    28. Svibanj 2021. 10:52

Masiranje međice- ima slikica na netu kad uguglate. Uglavnom palcem se razvlačeći kruži u 3 smjera, dole-lijevo-desno. Zamisliš sat, dole je 6, pa imaš 3 i 9. 12 ne! Tak su nam pojasnili na trudničkom 😁

Termin 18.06

Amber
    28. Svibanj 2021. 10:54

tweetyca

Amber - nema ih u Svedskoj nigdje :) vidjela sam ih ovdje po gradu i svidjaju mi se!
    Tiki - ergobaby je izbacio taj model koliko sam ja skuzila i fokusirao se na metro+, imali su rasprodaju sa starim pa vidi dal ga jos negdje po netu ima za uzet

Aj kuzim - nemoj onda, neces ni bilo kakve greske moc reklamirat ili dobiti zamjenske dijelove. Mi smo zato odustali od nekih Peg Perego opcija jer su jako nepopularne u Engleskoj pa nema puno distributera i onda ispadne da cak i ako uspijes kupiti na sve drugo cekas sto godina... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    28. Svibanj 2021. 10:55

tweetyca

Ma Amber jel ti cekas curicu ili decka ili jos ne znas??

NE ZNAAAAAAM  <3 ali ako je prema udarcima stogod zakljuciti, cekam neko vrlo tvrdoglavo i ratoborno dijete 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Tia12
    28. Svibanj 2021. 11:18

Simptoma more, ali beba se neda van 😆
    Smirio se zadnjih par dana, prst otvorena, trudovi krenu pa stanu, menstrualna bol i grcevi tu i nekakav pritisak dolje, ne znam ni kako bi to opisala, kao da propada kroz rodnicu... uglavnom postali smo jako nestrpljivi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.