Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    27. Svibanj 2021. 18:55

Joojj da, da vas pitam? Cure koje su rodile ili su u tjednima kao ja.. Da li je moguće da sam osjetila kako se beba spustila u zdjelicu? To se desilo u ponedjeljak ujutro, još sam spavala, a probudio me pritisak nekako dole nisko, baš kao u zdjelici. Čudan filing, ne znam kako da ga opišem, nije boljelo, ali čudno skroz.. I taj dan muž je primijetio da mi je trbuh niže čim me vidio kad je došao sa posla. Od toga dana i lakše disem i imam manji pritisak na želudac. Baš ću pitati gin sljedeci petak da li je moguće da sam to osjetila 😁

Mallla
    27. Svibanj 2021. 19:13

Švedske pelene mogu se kupiti u ljekarnoj ali i u svakoj trgovini za bebe. Kada se stavi pampersica pa preko švedska pelena bude to dovoljno debelo nije nužno još unutra naslagat tetra pelenu, to nekako po izboru. Važnije je raditi vježbice pri svakom presvlačenju. Ove druge pelene tipa moderne platnene pelene mogu se naručiti s raznih stranica s fejsa, postoji grupa Moderne platnene pelene tu se moze dobiti vise informacija. Mogu se upotrijebiti isto u svrhu povijanja. E sad je to sve po vlastitom izboru. Postoje i old school tehnike povijanja s tetrama i trokutima al ja sam više za brže i praktičnije....može sw čak i samo s tetra pelenom poviti sistemom trokuta....ugl. vjerujem da youtube ima dosta videa po principu kako poviti, pa evo tko želi može malo istražiti.
    Lulu.lu mislim da je moguce ipak je sad rijec o bebi od cca 2,5 do 3kg nije to bas vise tockica mala...a kazu da kad se beba spusti da i bude taj osjecaj olaksanja gornjeg dijela trbuha.
    Pa gledajte uvijek možemo osvježit popis tako da nanovo javimo termine. Vjerujem da dosta cura prati i čita iako ne pišu, a pozvwt ćemo ih da o porodima pišu!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Svibanj 2021. 19:19

Lucky vibriramo za točne prognoze doktora i da kad porod krene da ide brzo. Nećemo očekivat nerealno tipa da ne boli ili tako nesto vec da ide ko podmazano. Joj bas nam se priblizilo....
    Naravno da cekamo svaku bebicu do jeseni skroz, nema bjezanja s teme....je da cemo biti manje aktivne kada dođu male mrve al bodrimo svaki porod! I definitivno želim nastaviti druženje s vama, ugodno mi je i podržavajuće točno ono što nam treba a trebat će nam još i više kada krenu izazovi majčinstva.
    Nekada kada pišem neki "pametni" odgovor savjet vama zapravo ga istovremeno pišem sebi i podsjetim se što i kako...bude mi lakše! 🥰
    Meni danas mala divlja po trbuhu točno pomislim da ce izbit čep ili probit vodenjak svojim ludiranjem 🤣

• boobaboo
    27. Svibanj 2021. 19:24

Toncice, ja imam obicnih bijelih tetri naslijedjenih, ono , tonu. A preko tetre ( koju mi je patronazna pokazala kako sloziti) ide ta svedska. To izgleda ko obicna pelena, s tim da sam ja u Bubamari uzela na cicak, tako da se samo prilijepi i bok. Imam i te vrazje trokute, ali to mi se ni peglati ni gledati ne da, a pojma nemam ni kako to staviti evo iskreno. Ima valjda tutoriala po YT, al ni ne gleda mi se. Uglavnom, dosta ti je po meni ta jedna svedska. Jer beba kaka/piski u pelenu, pa ako sto i procuri - tu je tetra, tesko da ce se i stici svedska zaprljati. A obicnih bijelih tetri imas di god - od Bubamare do DM-a.

• Toncica24
    27. Svibanj 2021. 19:25

Mallla

Švedske pelene mogu se kupiti u ljekarnoj ali i u svakoj trgovini za bebe. Kada se stavi pampersica pa preko švedska pelena bude to dovoljno debelo nije nužno još unutra naslagat tetra pelenu, to nekako po izboru. Važnije je raditi vježbice pri svakom presvlačenju. Ove druge pelene tipa moderne platnene pelene mogu se naručiti s raznih stranica s fejsa, postoji grupa Moderne platnene pelene tu se moze dobiti vise informacija. Mogu se upotrijebiti isto u svrhu povijanja. E sad je to sve po vlastitom izboru. Postoje i old school tehnike povijanja s tetrama i trokutima al ja sam više za brže i praktičnije….može sw čak i samo s tetra pelenom poviti sistemom trokuta….ugl. vjerujem da youtube ima dosta videa po principu kako poviti, pa evo tko želi može malo istražiti.
    Lulu.lu mislim da je moguce ipak je sad rijec o bebi od cca 2,5 do 3kg nije to bas vise tockica mala…a kazu da kad se beba spusti da i bude taj osjecaj olaksanja gornjeg dijela trbuha.
    Pa gledajte uvijek možemo osvježit popis tako da nanovo javimo termine. Vjerujem da dosta cura prati i čita iako ne pišu, a pozvwt ćemo ih da o porodima pišu!

Hvala nekako i ja navijam za tu svedsku preko cisto jer je prakticnije.
    Nista kupit cemo svedske ,one se mogu i prat.

1.8. Curetak stigao 💗

• Mimica2
    27. Svibanj 2021. 19:44

Mallla, kad je tebi sljedeći pregled??
    Ja bi isto da rodim ranije, nikako ne bi voljela prenijeti 😅
    Te švedske, platnene sam i ja naslijedila. Kad sam primila u ruke, pa mi nije bilo jasno kako se to oblači, gdje tu idu ruke, gdje noge 🤦‍♀️😆
    Lucky, nek je sa srećom mic po mic 😘

Termin 18.06

Bela23
    27. Svibanj 2021. 19:50

Lucky blago ti se, barem znas da se nesto dogadja. Mislim da bi nam ti mogla prva. 😊 
    Kod mene nista niti grceva ni nista, osim sto se ja samo sirim. Nekako nakon lezanja i svega sam mislila da bi se moglo brzo pokrenuti a kad ono.. al dobro doci ce kad ona odluci samo da ne idem na 40+ onda cu se ranit. 
    .
    Nzn je li vam se ikad dogodilo ali meni vec par puta sinoc mi je bilo najgore ali znog zgaravice mi se zna dok spavam kiselina vratiti u jednjak i udahnem ju pa se pocnem gusiti. Sinoc sam se bas prepala jer doslovno u snu me uhvatilo da smo i muz i ja skocili. Bas uzasan osjecaj. Zbog toga najvise se zelim rijesiti sto prije i roditi jer mi je to nocna mora.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    27. Svibanj 2021. 19:52

Sto se tice sirokog povijanja ja sam sebi uzela one pelenice u Bipi za siroko povijanje pa cu njih koristiti do prve kontrole pa cemo vidjeti sto doktor kaze.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mallla
    27. Svibanj 2021. 20:05

Mimica novi pregled mi je 7.6. Sad je svako 2 tjedna. A ja do kraja istajem u svoje gin.
    E Bela bas zbog te žgaravice, gušenja i napadaja kašlja ja već neko vrijeme spavam nanpovišenom, skoro u polusjedećem, tako da su mi glava i leđa na jastuku za dojenje. Drugacije ne mogu. A nekad se u pola noći ustajem i cucam Rennie da mogu odspavat. 
    Još se sjećam čarobnog osjećaja nakon prvog poroda kada sam osjetila olakšanje u želudcu, da nema pritiska ni žgaravice!

Mallla
    27. Svibanj 2021. 20:09

A da i prvi put sam rodila na 39+5, sigurna sam da ne bi ni taj dan da nisam provela dan ribajući kuću, praveći kolače, satrala se do temelja....pa sad isto ne očekujem da će biti prije toga. Ali neću se bunit ako kojim slučajem bude prije!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.