Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    28. Svibanj 2021. 11:43

Malla, thnx za video vjezbice kukova, biljezim si! Imam vec listu na youtubeu, sve si fino sortiram i spremno je! 👍
    Negativ ljubavi, thnx za masazu međice, cak sam uspjela u međuvremenu naci neki video na lutki, a sto se tekstova i slika tice toga ima na pretek...Da, vidim da nije nis specijalno ta masaza, no kazu da djeluje, pa cemo probati!😊
    Mara, ajde napokon da ima netko kome nije koma u trudnoci😂 Ok, meni je bilo prva 4 mjeseca, ali ostatak je blazeno stanje. Zapravo smijesno s obzirom da ja imam komplikacije - dijabetes da je meni lakse nego vama bez komplikacija, jer se naprosto osjecate jako lose i boli vas sve. Kako je drukcije stanje na papiru i pravi osjecaj! Drzite se, i ja cujem da je rjeđe blazenstvo od muke, ali isplatit ce se sve to❤. Zao mi je sto su vam zgaravice cjelodnevne, nije do hrane pa nemam ideje... Tako ni meni za cjelodnevne mucnine nista nije pomagalo...Proci ce, jos malo! 🤗 
    Mara, ples obozavam, a kako sad nema druzenja, makar po kuci si pustim muziku i plesem! 
    I ja bi se kupala u moru, a ne znam hocu li smjeti prije poroda...makar nakon poroda u 9.mjesecu ako bude lijepo vrijeme.😊

Kiflica
    28. Svibanj 2021. 11:47

Hm, to za Ergobaby metro kolica je bas cudno... ne sviea mi se to da ljudi prodaju sad i nova kolica, i da su ih ukinuli, kao da nesto ne valja s njima, a do sada su ih svi hvalili...ja sam istratila masu top lista najboljih laganih kolica i recenzija i bas su bila uvijek na vrhu bok uz bok sa Babyzen yoyo, cak i bolja od njih po karakteristikama. Bas mi je cudno da su ih ukinuli i stavili novi model koji je i tezi i nema kosaru... 

Kiflica
    28. Svibanj 2021. 12:02

Aha, vidim da to nije cudno, zapravo svakih par godina izbace novi model i napuste prijasnji. Ovaj novi ima i adaptere za autosjedalicu i jos par noviteta koju vjerojatno trazeni kod kupaca, pa pretpostavljam da zato. Ali ja sam ionako odlucila autosjedalicu samo u autu drzati i ne voziti dijete u njoj u kolicima jer znam da se to ne preporucuje, makar viđam po gradu dosta mama da tako voze. No, i dalje ne bi mijenjala, bas mi se sviđa metro 2020, i po karakteristikama i uzivo, vec stoji spreman doma i divim se kako mi je lagan i lijepi ❤ 

• Mimica2
    28. Svibanj 2021. 12:31

Ja sam osim bugaboo-a, koja smo na kraju uzeli, malo škicala i thule sportska kolica, imaju također s košarom za bebu. Super za jogging i šetnje po neravnom. Bugaboo su nam bila ljepša. Ali maštam o nekim polovnim thuleovim bez košare kad mali poraste, tamo na proljeće, i trčanju kroz šumu ❤️😋

Termin 18.06

Susika
    28. Svibanj 2021. 12:55

mara5

Moja beba je takodher bila na zadak na zadnjem pregledu i uopce sad ne mogu skuziti jel se okrenula.
    Posvuda ju osjetim.
    Pregled je 2.6 pa se nadam da se namjestio malac, jer su mi vec rekli ako se ne namjesti sigurno ce ici carski.. a to bi bas izbjegla 😑

Prije prošlog pregleda (s nekih 30 tjedana) sam također bebu svuda osjetila i nisam mislila da se okrenula, al doktor je rekao da je okrenuta na glavicu😊 oni svejedno lupaju s nožicama svukud 😄 takoo da se vjerojatno okrenula i tvoja 🤞

Amber
    28. Svibanj 2021. 13:01

tweetyca

Amber - tako i ja razmisljam za kolica! Ali me i taj Svedski ”poshyness” bas izivcira nekad, sve je Stokke, Bugaboo, Volvo, fensi smensi najskuplje sto ikad mozes kupit jer je marka. Na jednu ruku je super sto guraju svoje brendove al me nekad iznervira 😁
    Ti to ne znas odabirom ili ne uspiju uhvatit??? 😂 ajme genijalno moras sve neutralno kupovat i ne mozes ko ja poludit i kupit hrpu stvari za curice koje su predivne. Ja se spakirala i sinoc dolazi buduca teta s jos 5 stvari. A svacan je, tako san i ja njenima uzimala 😂
    Mirjam - hvala ti 💓😘 let je popodne, prvo Munich pa Stockholm. 💪

Ma joj, znam, ja sam isto imala fazu kad sam htjela samo nesto drugo da bude nesto drugo :D Mi zivimo u nekom random kvartu u Londonu koji nam je pasao za poslove i tek kad sam pocela gledati kolica sam skuzila da je ovo neki dosta posh kvart, svi imaju Bugaboo i Stokke, eventualno Babyzen ako nemaju one jace kotace... bas izgleda statusni simbol. Mi na kraju odlucili za Nunu zato sto je puno ljudi nema pa smo zakljucili da cemo ih lakse naci u vrticu  a cine mi se dobra.

Izborom ne znamo sta cekamo, odlucili da nam je svejedno i da necemo pitati, u bolnici se zasad nitko nije zaletio reci nesto :) tak da sve ide neutralno na neke zivotinjice! Ja zapravo jako nisam od tih zenskih stvari tak da mi je ovako i lakse jer me nista to ne vuce, ja bih sve kupovala nesto na patke i tigrove, muz mi se smije i kaze da ce dijete imati po tri razlicite zivotinjice nastampane na sebi 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    28. Svibanj 2021. 13:03

Mimica2

Ja sam osim bugaboo-a, koja smo na kraju uzeli, malo škicala i thule sportska kolica, imaju također s košarom za bebu. Super za jogging i šetnje po neravnom. Bugaboo su nam bila ljepša. Ali maštam o nekim polovnim thuleovim bez košare kad mali poraste, tamo na proljeće, i trčanju kroz šumu ❤️😋

Navodno su super za trcanje, samo sto treba vidjeti da ti pase visina onoga gdje drzis jer je za nas niske navodno dosta previsoko... tak da svakako probaj prije nego sto se bacis u investiciju za trcanje  

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Mila12
    28. Svibanj 2021. 13:21

Joj Amber slikaj mi kad ti dodu kolica please 🙈💗

Amber
    28. Svibanj 2021. 13:38

Mila12

Joj Amber slikaj mi kad ti dodu kolica please 🙈💗

Budem :) nisam jos ni narucila, fakat se premisljam do zadnjeg trena. Ali uzela sam njihovu kosaru lanjsku (bila mi plava ljepsa od sive) i predivna je, sliknem kad je izvadimo prati one unutrasnje dijelove! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Olivera
    28. Svibanj 2021. 13:46

Cure da se i ja javim malo, nisam duže vrijeme. Čitam vas sve manje više redovito ali nikako ne stižem aktivno sudjelovati. Jedna sam od onih koja od kad je na porodiljnom nema vremena za ništa, obzirom da mi je od onda krenulo i preseljenje u drugi grad i prilagodba na novi život.
    Posebno je uzbudljivo čitati da se kod nekih cura već nešto pokreće i da ćemo uskoro imati prve bebice na forumu
    Ja u ponedjeljak punim 37tt i službeno sam u terminu, i nadam se da će nam bebica uskoro doći iako trenutno nema nikakve naznake. Odlučila sam roditi u Rijeci, i od ovog se tjedna vodim tamo u TA zbog rizičnije trudnoće. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.