U petrovoj dozvoljena pratnja uz negativan pcr test, to mi je ona brija "sve smo vam omogućili" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
2021. M 💗
Ajme cure ne znam više ni šta sam pročitala, znam samo da sam i ja umorna baš i da jedva čekam kraj 🤣🤣🤣
A pregled mi tek 08.06. a prošli bio 10.05.
Kod mene nisu češći pregledi, vidjeću nakon ovog hoće li me slati u trudničku ambulantu i kako ide onda jer ću biti 37 tt.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
U petrovoj dozvoljena pratnja uz negativan pcr test, to mi je ona brija "sve smo vam omogućili" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A za takve testove uvijek ide prekonoćna obrada, odnosno moraš čekati rezultate da ti dođu sljedeći dan?
I kakva je fora s plaćanjem, to bi se onda plaćalo, je l'? 🤷
Da, em se treba naruciti za njih, em se ceka cca 24 sata rezultat. I kostaju od 500-750 kn ovisno o poliklinici.
2021. M 💗
Opa Lucky znaci ti si nam najizglednija za otvaranje sezone 😊😄 Znas da kad krene da cemo non stop osvjezavat stranicu da popratimo zbivanja.
Pa bebuska je spremna za vanjski svijet, pa dobro dosla kad god odluci doci 😊
Ja bas malo surfala o sluznom cepu pa pronasla i slike, uglavnom cini se da onaj moj zelembac je dio te price...al isto se nadam da cemo dogurati do polovine 6mj, nekako jos nisam spremna 😁
url=https://lilypie.com]
Mateja evo mogu ti i ja reći. Koliko sam ja čula treba ti sve - od uložaka, jednokratnih gaćica, pelene ponesi mali paket, vlažne maramice, stavljala sam bila svoj popis. Svi koji su rodili i slali mi popise su rekli da se nosi i wc papir. Ja sam bila par dana na ginekologiji na pretragama i tamo je wc u sobi i sve je uredno i čisto, ima wc papira, svaki dan se čisti, ali ne znam kako je točno u rodilištu. Doktori su kako koji, neki su iskusniji od drugih. Sestre su mi sve super bile i baš je ugodna atmosfera. Čula sam da se žene žale da imaju malo informacija o porodu i bebi, da doktori i sestre ne kažu puno. Sestre inače ne smiju govoriti takve informacije pa nemoj očekivati da će ti bilo što reći jer im je zabranjeno. Moj savjet je polako, strpljivo, sve saznaš kada treba i ne treba pilati non stop i živcirati ih jer stvarno ima svakakvih i hitnih slučajeva tamo i doći će svi na red i svima će se pojasniti. Muž ti inače stvari može donijeti pred ginekologiju i pozvoniti pa sestre siđu po to i donesu mu tvoje stvari ako imaš za poslati prljavu robu i sl.
Ajme Lucky, pa to je onda pocetak! 😁🎉 Wow, sad ce biti zanimljivo! Moramo sve ostati skupa na temi doceksti i zadnju bebicu, a onda predlazem da mastavimo druzenje na novoj temi, isto kao sto su napravile i Proljetnice.❤
Joj neznan vise sta bi rekla za te uvjete za pratnje.
Najbolje nista,pomirit se i uzdat se u sebe.
Volila bi ko ima onaj popis da vidimo kad nam bebe trebaju stizat kroz 6 ti misec.Naravno da cemo sve ispratit.
Ja bi volila da mi neko objasni ili tocno napise sta tocno da kupin i gdje- vezano za siroko povijanje jer to namjeravan radit. Medutim gubin se u tim tetra pelenama svedskim pelenama kineskin i neznan vise za sta to sve sluzi.,kao sluze svrsi da bebe bljuckaju obrisemo ih s njima al sta tocno ide preko pelene i kako se to zove za siroko previjanje,di da to kupin ,narucin.
Prija mi nije radila to,pa kad je dosla na pregled kukova doktor je iznapada da zasto nije,
tako da cu ja to radit za svaki slucaj bez obzira na ove moderne savjete da nije potrebno.
1.8. Curetak stigao 💗
Toncice na str 1000 ima jedan popis ak se ne varam☺️
Super mi se nesto slabo sve javljamo ,kad vidim koliki je popis.
Proljetnice sam sve procitala i one su bas bile aktivne hhhhh
Ajde prva tura je za 10 tak dan pa kud koji mili moji 👍🤗😎
1.8. Curetak stigao 💗
Suuuper za preglede, ajmee kako uzbudljivo! Ja zaista jedva jedva čekam, i muž stalno govori da ju jedva čeka vidjeti 🥰
Info za otvaranje rodiljnog - predala sam doznake prošli tjedan, a danas su mi poslali mail da ispunim Izjavu i pošaljem nazad na mail tako da sam i to riješila. Nisam znala da treba i ta Izjava jer mi u prošlom mailu nisu ništa rekli.
Za široko povijanje - ja sam naslijedila dosta tih švedski pelena, kod nas se još zovu sorize. Ugl, ide pelena, pa tetra pelena nekako na debelo se složi (ne znam ni ja 🙈) i onda iznad ta soriza sa kojom se sve poveze. Nisam ni ja sigurna kako složiti tu tetra pelenu da bude na deblje, valjda će mi pokazati u bolnici ili patronazna kad dojde kod nas.
I ne znam što sam više pročitala 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji