Jao ja cesto to radim, sanjm da je muz nesto zabrljao pa se onda ljutim tijekom dana 😂 on je vec i navikao haha.
——
Jedno pitanje, vidim da neke cure govore da su se vec pocele otvarati i to, kako ste otkrile to? Npr ja idem na kontrolu tek za mjesec dana i svasta se moze desiti u medjuvremenu pa ne zanima da li mozemo mi otkriti te promjene? Ocekivala sam da su kontrole u trecem trimestru cesce ali izgleda da bar u mojim sedmicama nisu.
Uglavom otkriju na pregledu. Npr vaginalnom sondom mjere cerviks i usce gledaju kakav oblik ima. Ako se je krace od onog koje bi trebalo biti u tim tjednima, najcesce jos i rukom tj prstima provjeravaju dal je rodnica smeksana i dal si se pocela otvarati. Najcesce to opisuju clancima prsta.
Nisam neki strucnjak al bar se nadam da sam malo pojasnila...
Mia 🥰 termin 27.7.
Tako se i ja trudim razmisljat 💓💓💓
Drzi se...tesko je kad nemas nikoga svog u blizini. A vjerujem da je tvojima jos i teze 🙏
Mia 🥰 termin 27.7.
Jutro trudnice. Nisam se javljala neko vrijeme, pa sam jucer i jutros procitala sve zaostatke. Vidim puno događanja i sve smo u poprilično istim mukama.
Lucky kakvo je stanje kod tebe?
Mi bili na pregledu prije dva dana. Sve je uredu. Maleni raste, sad ima između 2500-2600. Ja sam hvala Bogu još zatvorena ali omekšana. Skinuta sa strogog mirovanja. Ali još uvijek je mirovanje prisutno. Mama mi je napokon došla, spremili svu robicu za malenog, torba za bolnicu spremna. Uglavnom sad samo cekanje
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Super Clio za odlican pregled...kako to zna bit dogurat ces do termina i onda ce bit muke po otvaranju 🙂 Mi cesto pomislimo da ako smo omeksane ili uložive da ce to sad brzinom munje se odvijati...ali nije bas tako. Doduse kod nekih zena se potrefi da je, al kod puno vise zena ne znaci puno. Jos si skinuta s mirovanja ma divota!
Meni dr. Nikako nije mjerila sondom duljinu niti oblik, ali svaki put me gleda vaginalno.
url=https://lilypie.com]
Op cocolina....kod tebe se isto sprema tijelo 😊 Al evo vidis Clio, planira ju dr. Vidjet jos dva tjedna iako uopce nema cerviksa više a i malo je otvorena. Tako i meni dr. Kaze vidimo sw za 2 tjedna ako ne rodis u međuvremenu....dakle samo opušteno 😁
Joj cure sad cemo svaki tjedan imat izvjestaje o pregledima i cekamo nasu prvu bebicu 😇
Super Clio za odlican pregled…kako to zna bit dogurat ces do termina i onda ce bit muke po otvaranju 🙂 Mi cesto pomislimo da ako smo omeksane ili uložive da ce to sad brzinom munje se odvijati…ali nije bas tako. Doduse kod nekih zena se potrefi da je, al kod puno vise zena ne znaci puno. Jos si skinuta s mirovanja ma divota!
Meni dr. Nikako nije mjerila sondom duljinu niti oblik, ali svaki put me gleda vaginalno.
Mene nikako ne pregleda vaginalno nego grlic gleda preko UZ kad i bebu gleda. Vjerujem da ce uskoro krenuti i vaginalno, vjerovatno kad budem u vasim sedmicama...
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Tweetyca, drzi se <3. Brzo ce vrijeme proci pa cete opet biti skupa
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Hahah snovi su vam super, ja sam jednom tak sanjala da mi je muz umro..ajme koja tuga taj dan, ko da se stvarno dogodilo..i isto imam ove orgazmicne snove tu i tamo..mislim da se stvarno to i dogodi..cudno nesto.
.
Super za dobre preglede 🤩😍🤗..znaci sad svako malo moze nesto krenut. Mene zanima kak oni mjere tu ulozivost? Nije valjda da gurne ruku sve do cerviksa, ili sam ja to nesto krivo skuzila 🤨🥴 do sad mi je isto samo preko uzv-a gledao..a mislim da nece jos ni na ovom pregledu s 33 tj nego na iducem vaginalno.
.
Tweetyca ajoj..bas tuzno ti rastanci..pogotovo sad kak trebas roditi i ako ti je mama bolesna 😔 ali drzi se, dobro curke kazu, sad sve ide na bolje s coronom pa ce bit lakse izorganizirat posjete.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Cocolina, super, znači grčevi nešto rade 😊
Mene ovu noć probudili, tamo iza 2 i bili su baš jaki, imala sam osjećaj da dugo traju... Al sam opet zaspala kad su završili. Također me provjeri samo rukom, vaginalno, do zvijezda, užas 🥴 A u bolnici su mi jednom sa onom sondom gledali cervix.
Lucky danas ima pregled 🙃
.
Ma sumnja pada na svaku susjedu koju sretnem i to je onda (meni) neugodna situacija😄
Termin 18.06
Mimica 🤣 tako smo cimerica i ja dok smo studirale cule jednu iznad i onda danima vrebale tko ide na kat iznad 😄 bas je bilo zabavno.
Mene uvijek gleda prstima s tim da me u ovoj drugoj T uopce ne boli, ni ne osjecam.
Sortiraj odgovore
Najstariji