Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    26. Svibanj 2021. 22:34

Ana.B. kužim, ja još nisam skroz podivljala ali hvatam se posla od sutra jer sam isto svaki dan imala nešto, a energije nekako više nemam da obavim sve zacrtanom.
    Ivančice, drži se 🙏
    Cocolina, jel i tebe šibaju grčevi? Ja osjetim tako navečer i ujutro kad se probudim, kroz dan rijetko 

Termin 18.06

• Mimica2
    26. Svibanj 2021. 22:43

Meni danas baš dan u banani jer sam sanjala da sam ulovila muža s drugom, znači toliko mi je sj****o dan, užas. Imate li i vi takve snove? Ljutim se na čovjeka, ni kriv ni dužan, a ja se osjećam toliko povrijeđeno ko da je bilo stvarno 🥺

Termin 18.06

• Tonks6
    26. Svibanj 2021. 22:51

Mimica2

Meni danas baš dan u banani jer sam sanjala da sam ulovila muža s drugom, znači toliko mi je sj****o dan, užas. Imate li i vi takve snove? Ljutim se na čovjeka, ni kriv ni dužan, a ja se osjećam toliko povrijeđeno ko da je bilo stvarno 🥺

To sam sanjala kad nisam bila trudna, a taman se nekak ozenili, par dana nisam htjela s njim pricat, a on siroce nije znao zasto😂😂
    A snovi su mi debilni da je to strasno. Ne sjecam ih se inace al ovaj od prije par dana je tolko istovremeno glup i zastrasujuc da je to strasno. Dakle bila sam u nekoj crkvi di je bilo pola ljudi pola kostura (kao zivi kosturi jel🤦‍♀️) a na oltaru je svecenik poradao kostura koji je rodio pravu bebu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• Mimica2
    26. Svibanj 2021. 23:07

Tonks, ovo tvoje ko scenarij za Game of thrones 🤣🤣
    Ja sam ovo sad po prvi put sanjala, jer stvarno već dugo nismo bili khm, bliski. I to mi jako fali, a iskreno mi se neda, a neda se ni njemu i onda mi san valjda prikazuje strahove 🙄

Termin 18.06

• Mimica2
    26. Svibanj 2021. 23:33

Al stvarno se ne opterećujem, niti ne razmišljam o tome. Taj čovjek mi na toliko drugih načina pokazuje da me voli, sex je sporedan. .. Ali podsvijest... I mislim da sam zato sanjala jer imam neku ludu susjedu iznad koja toliko stenje svaku drugu večer da se pitam šta joj radi 🤦‍♀️😆

Termin 18.06

sassy
    26. Svibanj 2021. 23:33

Jao ja cesto to radim, sanjm da je muz nesto zabrljao pa se onda ljutim tijekom dana 😂 on je vec i navikao haha.
    ——
    Jedno pitanje, vidim da neke cure govore da su se vec pocele otvarati i to, kako ste otkrile to? Npr ja idem na kontrolu tek za mjesec dana i svasta se moze desiti u medjuvremenu pa ne zanima da li mozemo mi otkriti te promjene? Ocekivala sam da su kontrole u trecem trimestru cesce ali izgleda da bar u mojim sedmicama nisu.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Mimica2
    26. Svibanj 2021. 23:43

tweetyca

😂😂😂 hahahahaha ili fejka

Ma na guzicu bi mu izašlo da fejka 🤭😄

Termin 18.06

• Mimica2
    26. Svibanj 2021. 23:46

Mimica2

tweetyca

😂😂😂 hahahahaha ili fejka

Ma na guzicu bi mu izašlo da fejka 🤭😄

Ahaaa, a ak misliš na susjedu da fejka-istinabog da muškog nikad ne čujemo, samo nju 🤣🤣

Termin 18.06

• Mimica2
    27. Svibanj 2021. 00:11

tweetyca

Vec vidim kako cu se u petak rasplakat kad me moji odvedu na aerodrom. Em hormoni em mi je inace uvijek tesko otic 😭😭😭😭😭 a mama je na kemoterapijama tako da ne racunam da ce moc doc kad rodim 😔 samo da se sve s koronom smiri pa da mogu lijepo bar dio porodiljnog bit u Hrv. 😔 uvijek mi je tih par dana prije nego odem grozno, sve dok ne sletim

Vjerujem tweetyca, žao mi je zbog mame, nadam se da je bolje 🙏 Rastanci i nama uvijek teško padaju, svaki put je sve teže i gore. Ali u Švedskoj te isto čeka obitelj i stvar s coronom ide na bolje i moći ćeš doći mami svojoj sa malenom. Dijeli vas samo par sati avionom, nije strašno ❤️

Termin 18.06

Mallla
    27. Svibanj 2021. 03:00

Seksualni snovi i prevare su mi bili ucestali ubpocetku trudnoce i isto sam se ljutila a kad sam mu rekla zasto toliko mu je bilo hit da me cili dan zafrkavao oko toga 😄 U trudnoci su normalni takvi izrazeniji snovi. Cak sam imala snove o orgazmima i budila bi se nesigurna jel bio san il java....kasnije su se snovi pretvorili u cudnovate i neobjasnjive tamo oko 30tt, priče nemaju veze sa zdravim razumom al ja bi se probudila s ogromnim strahom. Sad vec neko vriheme nisam imala cudnih snova.
    Otvaranje nisam osjetila po nicemu vec mi dr rekla na pregledu kad me gledala vaginalno, kod mene od 34tt pregledi idu svako 2 tjedna a od termina svako 2 dana. Bila sam mislila da je žarenje i peckanje dolje znak otvaranja, jer ako bi u danu puno puta čučnula tako bi me žarilo, al izgleda da nije. To mi je često prisutno al evo na zadnjem pregledu je utvrđeno da se nisam nastavila otvarati.
    Tweetyca suosjećam i vjerujem da ce se s koronom stvar smiriti i da mozes racunati na dio porodiljnog u HR s bebicom i mamom!
    🤣🤣🤣 priznaj da si malo bolje pogledala susjeda i susjedu kad si ih srela nakon burne noći 😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.